Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: ANDERSON YANLIŞ YAPTI!
Alt 20.01.2007, 12:32   #31
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 920 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: ANDERSON YANLIŞ YAPTI!

Kim ne derse desin Anderson süper bir futbolcu idi bizden bedavaya gönderildi !!!faydalanamadik su ,sunu söylemis bu bunu söylemis kimseye inanman kasitli bir sekilde sahada mücadele etmedigine katiyen katilmiyorum ,futbolcu ne kadarda profesyonel olsa bile hocasindan ilgi güzel söz ve motivasyon bekler ,bunlari basaran bir hoca ligde neler yapacagini görüyoruz takimda sadece 11 futbolcu ile ilgilenilip diger yedeklere üvey evlat muamelesi yapilirsa takimda basari beklemek hayal olur ,dünki K.erciyes Bursa macinda bunu Bülent korkmaz takimin nasil motive edilecegini gösterdi Anderson,a bundan sonraki futbol hayatinda basarilar diliyorum
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: ANDERSON YANLIŞ YAPTI!
Alt 20.01.2007, 12:35   #32
acakislalimahoni
Yiğido

acakislalimahoni - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 acakislalimahoni isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen runter --->: ANDERSON YANLIŞ YAPTI!

sivasspora delikanlı yiğido ruhuna sahip futbolcu isteriz döneklerle işimiz olmaz gitsin hayrını görsün

AĞCA KIŞLALI
acakislalimahoni isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2007, 13:27   #33
çılgın-sedat
Tecrübeli Yiğido

çılgın-sedat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 çılgın-sedat Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

para için gidiyorsa gitsin işimiz olmaz böyleleriyle
vallahi istedemzdim ben o zaman TESKEREE

mekan ŞIRNAK
88/2
çılgın-sedat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2007, 14:12   #34
veysel58
Yeni Yiğido

veysel58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 veysel58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: ANDERSON YANLIŞ YAPTI!

1967_DERNEK_MUSTAFA´isimli üyeden Alıntı
bir şey demiyorum yorum yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
katılıyorum SANAAAAAAAAAAAAAAAAAA......... ........
veysel58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2007, 14:28   #35
catli_58
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 catli_58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

işin karakter le ilgili bölümünü bilmiyoruz da yalnız futbolcu olarak çok iyiydi...
Yetenek (özellikle kafa topları ve hücum pres) olarak eşi yoktu... Ama geçmiş olsun diyelim artık...
catli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: ANDERSON YANLIŞ YAPTI!
Alt 20.01.2007, 15:15   #36
Ensar
Yiğido

Ensar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 115 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 760 Ensar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: --->: ANDERSON YANLIŞ YAPTI!

Alıntı:
1967_Dernek_Murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
valla onur aynen bende senın gıbı şaşırdım anderson'dan hiç beklemezdim

YAZIKLAR OLSUN ANDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İ
Ben Andersondan Bir Sorun Kaynaklandigini sanmiyorum gidenin arkasindan cok Cabuk konusulur ve Her yorum yapilir daha iki hafta öncesinde Hoca Anderson ve Servet,in Transverinden Sonra Takima yeni arayislara gidecegiz diyende Hocaydi.Yani bunlarin gitmesini bekliyoruz onlardan alacagimiz parayla takima takviye yapacagiz diyordu simdi biri gitdi arkasindan Cark yapti böyle seyler takimi yipratir diyelimki Servet ,de gidecek satmak isteyenlerde bunlardi gidenin arkasindan hemen yalan yanlis konusmak yakismaz daha düne kadar el üstünde tutanlar ona baska altarnatif yok diyenler konusdu yazik ama üzülmek elde degil malesef lütfen daha fazla moral bozmayalim Kalan diger Futbolcularimizida Hazimete ugratmayalim onlara moral depolasin taraftar ve yönetim el ele. Gidenlerde zora tutulmaz bu bir Profesyonel futbolcu istedigi parayi vereydiniz öyleyse zora duranda oynamaz bunu böyle kabul etmek lazim .
Ensar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2007, 15:37   #37
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI

ARKADAŞLAR KAPATIN ARTIK ŞU ANDERSON KONUSUNU,SIKMAYA BAŞLADI?NEDER Dİ MUSTAFA ABİM?GİDEN GİDER,KALAN SAĞLAR BİZİMDİR?BOŞVERİN ARTIK??
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2007, 15:41   #38
sinan58_34
Usta Yiğido

sinan58_34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 913 sinan58_34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

herkes kendı kaderini yasar andersondan bu sene yararlanamadık bi performans goremedık gitmesi bi bakımdan bizim icin iyin oldu
Alt 20.01.2007, 18:27   #39
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1352 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Andersonu yakından tanıyan Onu Sivasa geldiğinden beri çok yakından izleyen ve hatta onu çıplak gözle çok defa izleyen bir taraftar olark yorum yapmak istiyorum...İlk önce Andersonun Kişiliği hakkında yazılanlara kesinlikle ama kesinlikle katılmıyorum.Çünkü Anderson cana yakın Sivası ve Sivas halkını çok seven bir yapıya sahip bir futbolcuydu.Hatta ben Onun İstasyon caddesinde Uluocak apartamanı 3 kattaki evine çok misafir oldum.Beraber güzel anılarımız oldu.Tribünler onu çağırdığı zaman hiçbir zaman tribünleri boş çevirmezdi..Taraftarlarını çok severdi.Para meselesine gelecek olursak geçen sezon Gençlerbirliği kulübü Andersona bu sezondan daha fazla para talep etmesine karşın o Sivasta kalmayı tercih etti.Bu sezon başında V.Manisa kendini istediğinde kesinlikle gitmeyeceğini bize defalarca söyledi.Andersonun kişiliksiz ve ruhsuz olduğuna katılmıyorum.Andersona bu sezon kaç maçta görev verildi ki Anderson görevini yapmamazlık yapsın.Hatta bazı maçlarda sonradan oyuna girip gol attığı bile oldu...

Ben kısaca şunu söylemek istiyorum Anderson Çağdaş futbol anlayışında aranan Pivot santfor 'un en iyi örneklerindendi.Pres yapabilen hava toplarına hakim ayağına top geldiği zaman iyi topa vurabilen ve yaşı da daha genç bir futbolcumuzdu..Kendisi Türk vatandaşlığınıda geçmeyi düşünüyordu.Eğer bu sezon kendisine biraz daha sahip çıkıp o na daha fazla görev verseydik İnanın o nu gelecek sezonlarda daha iyi maliyetlere daha üzt düzey kulüplere verebilirdik...Şunu söylemek istiyorum bu transfer Sivasspor için büyük kayıp oldu.İnşallah ben yanılırım da kazanan SİVASSPOR olur...

Saygılarımla...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2007, 18:53   #40
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 853 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Anderson'un yanlış yapıp yapmadığını bilemeyiz ,bildiğimiz birşey varsa bu takıma geçtiğimiz yıl çok faydası olduğudur.
Başka bir yazımda da belirtmiştim Anderson elbetki satılabilir yeterki daha iyi ve daha ucuz bir oyuncu alabilecek hazırlığın ve ön anlaşman olabilsin, aksi takdirde yeri doldurulamayacaksa ve takımın ligden düşme tehlikesi yaşamakta ise satmak hatalıdır.

Anderson tam dilimizi bilmediği için hakkında söylenenleri takip etme olanağı varmı bilmiyorum bu fırsattan istifade Satışı konusunda taraftarların tepkisini önlemek amacıyla da bu söylenmiş olabilir . Tabi bu düşünceler sadece varsayım , gerçek doğrunun cevabını sorulduğunda Anderson verecektir.

Anderson'un gönderilmesi hatalarına bağlanıyorsa eğer, bu takımda geçmişte ne hatalar yapıldı neler, geçmiş ara transfer ve normal transferler dahil olmak üzere 10-12 kişi alındıysa en az bunun 10 tanesi hemen akabinde geri gönderildi veya takıma hiçbir faydaları olmadı ,yani Sivasspor zarara uğratıldı,
Carvalho, Edson, Ali eren, ve ismini saymadığım ve taraftarlarımızca bilinen daha niceleri,
İnsan bu hataları, sivasspora verilen bu zararları düşününce Anderson'un istediği para hikayesi bunların yanında solda sıfır kalır.

Bazı arkadaşlarımızda Anderson ile Mehmet yıldız'ı kıyaslıyor bu tamamen yanlış
Mehmet yıldız kanatlardan veya orta sahadan topu alıp mücadelelerle ceza sahasına inen ve golünü atan çok değerli bir oyuncumuz ve mutlaka kıymeti bilinmesi gereken bir oyuncumuz,
Anderson ise Yanlardan gelecek ortaları veya seken topları kafa ile olmazsa ayak ile gol atabilen özelliğe ,yani fırsatçılığa sahip pivot bir santrfor, yani elma ile armutlar kıyaslanamaz.
Baştan da belirttiğim gibi Anderson satılabilir ancak arkasından böyle bir demeç vermek şık değildir.
Saygı ve Sevgilerimle
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla