GOL KRALI OLMUŞ YADA OLMAMIŞ ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SİVASSPOR'DA NE YAPACAĞI. İNŞALLAH CVETKOV DA BİZİM KEZMAN'IMIZ OLUR. BENDE ANDERSON'DAN DAHA BAŞARILI VE ETKİLİ OLACAĞINA İNANIYORUM.
HİÇ MERAK ETMEYİN SEZON SONUNDA BAŞTA, RİZE, SAKARYA, G.BİRLİĞİ VE HATTA VESTEL OLMAK ÜZERE PEK ÇOK KULÜP BİZDEN ALMAK İÇİN KAPIMIZI AŞINDIRIRLAR..
BEN BU TRANSFERİ ÇOK BEĞENDİM, HAYIRLI OLSUN. HOŞ GELDİN İVAN ABİ !...
hayırlı uğurlu olsun inşallah takımımıza büyük katkılar sağlar çok iyi bir transfer oldu hollanda liginde oynayan futbolcular türk takımlarına hızlı bir şekilde uyum sağlayabiliyorlar mesela van hoijdonk fenerbahçeye ısınması 1 hafta sürdü bir kez daha nordin wooter takımımıza fazlasıyla ısınmış durumda sanki 10 yıldır sivassporda oynuyomuş gibi...inşallah ivan da takıma çabuk ısınır gollerini atar bizleri sevince boğar.çok ama çok kaliteli bir futbolcu bence TAM İSABET...
ELLERİN YURDUNDA ÇİÇEKLER AÇARKEN BİZİM İLLERE KAR GELİYOR GARDAŞIM BU HUDUDU KİM ÇİZMİŞ GÖNLÜME DAR GELİYOR DAR GELİYOR GARDAŞIM...
yiğidolar diyarına hoş geldin ivan cvetkov umarım andersondan daha iyi ve kaliteli biri olurda
taraftarı hop oturtur hop kaldırır ve maçın seyrini değiştirecek kabiliyete sahip biri olurda bizide kendiside mutlu olur diye düşünüyorum hayırlı uğurlu olsun takımımıza