Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Trabzonspor-Sivasspor Maci Nasil Sonuclanir?
Sivasspor Kazanir 646 53,79%
Berabere Biter 100 8,33%
Trabzonspor Kazanir 455 37,89%
Katılımcı sayısı: 1201. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 22.11.2008, 15:30   #401
TheRapZ0ne
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 TheRapZ0ne FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

zaman herşeyi gösterecektir!!!
TheRapZ0ne isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.11.2008, 15:32   #402
sivaslı yg
Yeni Yiğido

sivaslı yg - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslı yg FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

MAÇI ALIRIZ SKOR TAHMİNİM İSE 3-1 DEVİRECEZ ALLAHIN IZNIYLE
sivaslı yg isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 22.11.2008, 15:48   #403
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

sitemizde ts lu arkadaşlar var ve birçok yorum yazmışlar,bazıları destek istemiş bazıları ts nin büyüklüğünden bahsetmiş bazılarıda bizim yigidolarla laf dalaşına girmişler.eyvallah sitemize hoş geldiniz.ben size eleştiri filan yapmıyacagım,sadece büyük takım lafla olmaz,kupa aldınız şampiyon oldunuz eyvallah bende çok sevinmiştim.ts şampiyon olunca ancak geçen yildan sonra netteki haber yorumlarına bakınca çok üzüldüm sivas ı düşman ilan etmiş bazı ts li arkadaşlar olsun onada eyvallah.büyük takımlık rakibe yenilince rakibi alkışlarla yolcu ettinmi işte büyük takımda taraftarda budur.bunu bazı anadolu takımlarında gördük ancak trabzonda degil.ama ts gene bizim dostumuz.biz onları gene kardeşçe karşılıyacak ,sonuç ne olursa olsun kardeşçe ugurluyacagız.bakın görün büyük takım taraftar kimmiş.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda pover58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.11.2008, 16:05   #404
sarsılmaz
Acemi Yiğido

27 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 sarsılmaz Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bizi, Sivasspor taraftarını önemli ve özel yapan takımımıza olan güvenimiz ve centilmenliğimizdir. Süper lig de başka bir takım varmı dır ki kaybettiği zaman bile rakip takımın oyuncularını alkışlayarak ve hak ettikleri sevgiyi göstererek uğurlasın; Biz sivaslı olarak bunu hiç bir zaman ihmal etmedik
Geçen sezon oyananan Trabzon maçında da hak etmediğimiz olaylara maruz kaldık bunun sebebi ne bizim taraftarımızda ne de oyuncularımız biz Sporun kardeşlik olduğunun bilincinde olan bir takımız ve diğer takımlar ile tarftarlardan da aynı bilinci taşımalarını istiyoruz bu düstur içinde yarın oynanacak Trabzonspor- Sivasspor maçının kardeşlik ve centilmenlik içerisinde geçmesini diliyoruz. İnşallah kazanan taraf biz oluruz.
sarsılmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.11.2008, 16:12   #405
kerami58
Yiğido

kerami58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 679 kerami58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben ts'2-1 lik üstünlükle gececeğimize inanıyorum.
kerami58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.11.2008, 17:20   #406
Magath
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Magath FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ayman gibi insanlıktan nasibini almamış bir yaratığın(yaratık diyorum futbolcu değil, zira futbolcu mudur kendisi; bence değil) yaptığı salak bir harekete, sivassporlu bir iki antilop futbolcunun jön tavırlar ile reaksiyon vermesi ile yaşanan malum olaylar sonucu iki tarafın gönül verenlerinin kutuplaşması kadar salakça bir şey göremiyorum, kimse kusura bakmasın. bir tarafta hareketi ile hatalı ayman, diğer tarafta hareketleri ile hatalı 1-2 sivaslı futbolcu var iken(hata olayında doruğa ulaşmış içeri giren 1-2 ts taraftarını saymıyorum bile) futbolcuların hataları yüzünden birbirine saldırın taraflar... bu mudur insanlık, bu mudur kardeşlik bu mudur övünülen anadoluluk.

ayman tetiğe basmasa idi sivaslı antilop 1-2 futbolcu zıplamazdı gibi bir savunma kayda değer bulunabilir, kısmen haklı da görülebilir. ancak bunu kabul etmek demek, sivaslı futbolcuların hareketlerinin de sahaya inen beyinsiz tsli seyircilerin hareketlerine başlangıç teşkil etmiş olacağını kabul etmek olur. her ne olursa olsun nasıl bir seyircinin sahaya girmesi kabul edilemeyeceği gibi her ne olursa olsun bir futbolcunun saha içinde jön gibi hareket etmesi de kabul edilemez ve dolayısıyla bu savunma da temelsiz kalmış olur.

sonuç olarak temel hata, desteklenen takımın mensuplarının yaptığı hatayı kendi hatası gibi kabul etmeyip, sadece onlara karşı yapılan hataları kendisine yapılmış gibi kabul eden insanlardadır. bu denli ego tatmini manyağı samimiyetsiz insanlar yüzünden bu hallere düşülüyor ya bu ülkede, sonra gel de geleceğe umutla bak.
Magath isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.11.2008, 17:24   #407
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 963 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Magath kardeş sahadaki futbolcunun cezasını hakem verir federasyon verir taraftar vermez. bu olaylarda suçu futbolcularımıza yüklemeyin lütfen.
Alt 22.11.2008, 17:46   #408
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1071 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Magath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ayman gibi insanlıktan nasibini almamış bir yaratığın(yaratık diyorum futbolcu değil, zira futbolcu mudur kendisi; bence değil) yaptığı salak bir harekete, sivassporlu bir iki antilop futbolcunun jön tavırlar ile reaksiyon vermesi ile yaşanan malum olaylar sonucu iki tarafın gönül verenlerinin kutuplaşması kadar salakça bir şey göremiyorum, kimse kusura bakmasın. bir tarafta hareketi ile hatalı ayman, diğer tarafta hareketleri ile hatalı 1-2 sivaslı futbolcu var iken(hata olayında doruğa ulaşmış içeri giren 1-2 ts taraftarını saymıyorum bile) futbolcuların hataları yüzünden birbirine saldırın taraflar... bu mudur insanlık, bu mudur kardeşlik bu mudur övünülen anadoluluk.

ayman tetiğe basmasa idi sivaslı antilop 1-2 futbolcu zıplamazdı gibi bir savunma kayda değer bulunabilir, kısmen haklı da görülebilir. ancak bunu kabul etmek demek, sivaslı futbolcuların hareketlerinin de sahaya inen beyinsiz tsli seyircilerin hareketlerine başlangıç teşkil etmiş olacağını kabul etmek olur. her ne olursa olsun nasıl bir seyircinin sahaya girmesi kabul edilemeyeceği gibi her ne olursa olsun bir futbolcunun saha içinde jön gibi hareket etmesi de kabul edilemez ve dolayısıyla bu savunma da temelsiz kalmış olur.

sonuç olarak temel hata, desteklenen takımın mensuplarının yaptığı hatayı kendi hatası gibi kabul etmeyip, sadece onlara karşı yapılan hataları kendisine yapılmış gibi kabul eden insanlardadır. bu denli ego tatmini manyağı samimiyetsiz insanlar yüzünden bu hallere düşülüyor ya bu ülkede, sonra gel de geleceğe umutla bak.

kesinlikklee katılıyorum....
herkes yanlışını kabul etmeden hiçbirşey düzelmez bu dünyada...

hatasız kul olmaz ...hatalarını kabul etmeyen insan bile olamaz...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.11.2008, 17:48   #409
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1071 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Magath kardeş sahadaki futbolcunun cezasını hakem verir federasyon verir taraftar vermez. bu olaylarda suçu futbolcularımıza yüklemeyin lütfen.
adam doğruları söylemiş ssahaya girenlerinde ayrıca beyinsiz olduğunu söylemiş zaten...

bizim de bu olaylardan ders çıkarmamız gerekli olabilir diye düşünüyorum cley kardeşim...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.11.2008, 17:55   #410
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 963 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bizim futbolcularımıza antilop demiş ama... bu kısmı hariç ben de katılıyorum yazılanlara.

Etiketler
sivasspor, trabzonspor