Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
ayman gibi insanlıktan nasibini almamış bir yaratığın(yaratık diyorum futbolcu değil, zira futbolcu mudur kendisi; bence değil) yaptığı salak bir harekete, sivassporlu bir iki antilop futbolcunun jön tavırlar ile reaksiyon vermesi ile yaşanan malum olaylar sonucu iki tarafın gönül verenlerinin kutuplaşması kadar salakça bir şey göremiyorum, kimse kusura bakmasın. bir tarafta hareketi ile hatalı ayman, diğer tarafta hareketleri ile hatalı 1-2 sivaslı futbolcu var iken(hata olayında doruğa ulaşmış içeri giren 1-2 ts taraftarını saymıyorum bile) futbolcuların hataları yüzünden birbirine saldırın taraflar... bu mudur insanlık, bu mudur kardeşlik bu mudur övünülen anadoluluk.
ayman tetiğe basmasa idi sivaslı antilop 1-2 futbolcu zıplamazdı gibi bir savunma kayda değer bulunabilir, kısmen haklı da görülebilir. ancak bunu kabul etmek demek, sivaslı futbolcuların hareketlerinin de sahaya inen beyinsiz tsli seyircilerin hareketlerine başlangıç teşkil etmiş olacağını kabul etmek olur. her ne olursa olsun nasıl bir seyircinin sahaya girmesi kabul edilemeyeceği gibi her ne olursa olsun bir futbolcunun saha içinde jön gibi hareket etmesi de kabul edilemez ve dolayısıyla bu savunma da temelsiz kalmış olur.
sonuç olarak temel hata, desteklenen takımın mensuplarının yaptığı hatayı kendi hatası gibi kabul etmeyip, sadece onlara karşı yapılan hataları kendisine yapılmış gibi kabul eden insanlardadır. bu denli ego tatmini manyağı samimiyetsiz insanlar yüzünden bu hallere düşülüyor ya bu ülkede, sonra gel de geleceğe umutla bak.
|