Alıntı:
Murad_Kelleci58 Nickli Üyeden Alıntı
Bende mahalle arasında oynarken arkadaşlarla gençken 20'den aşağı atmıyordum.. Beni de alsınlar diye çok yazdım çizdim ama bir numara olmadı
Amatör adamı hangi mantıkla Sivasspor'a önerebilirsin ki arkadaşım ya..
|
Sadece sizin yorumunuzun üzerine düsüncemi yazacam.
Öncelikle sunu belirtmek isterim ki , Sefa Sentürk'ü bende tanimiyorum , bilmiyorum , ama Profesyonel Futbolcular eskiden hepsi amatör liglerde takimlarda oynamis oyuncular , yani A takimda oynamadan Profesyonel olunmuyor onun icin bu konuya daha dikkatli yorum yapsak daha mantikli olur diye düsünüyorum.
Tabiki hedefleri olan takimlarda böyle oyuncular yerine tercübeli ve profesyonel lig deki oyuncular transfer edilip , hedefe emin adimlarla ilerlemek isin dogal hali. Lakin bu Futbolcunun iyi ve kötü oldugunu bilmiyoruz, ikincisi mahale macinda 16 gol degil , bir resmi müsabakada 16 gol atti , tabi amatör lig dereci filan bilemem.
Musa Harun Bey'in anlatmak istedigi su olsa gerek , Bu Futbolcu 16 gol atti , ve türk basininda da genis yer aldi bu haber , sonucta yeteneksiz olsa bence Haber yapilmas idi. Yani ben olsam böyle 2-3 tane genci alirim yanima Kampa götürürüm , sonra teknik Heyet kararini verir , illaki A takima alinmasi sart mi , A2 takim icin bile düsünebilir her hangi gibi bir yetenekli bir oyuncu'dan bashsettioyrum elbette.
Saygilarimla....