Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transfer-2013
Alt 11.06.2013, 21:09   #421
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Transfer-2013

Malaga'ya ret çıktı

CAS, Finansal Fair-Play kurallarına uymadığı gerekçesiyle UEFA'nın Malaga Kulübü'ne verdiği UEFA kupalarından 1 yıl men cezasını onadı. La Liga ekibi gelecek yıl UEFA Avrupa Ligi'ne katılamayacak

Malaga'ya ret çıktı

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), Finansal Fair-Play kurallarına uymadığı gerekçesiyle UEFA’nın Malaga Kulübü’ne verdiği UEFA kupalarından 1 yıl men cezasını onadı. UEFA’nın kararına yaptığı itiraz itirazı reddedilince CAS’a giden Malaga, burada da umduğunu bulamadı. CAS, UEFA’yı haklı bularak 1 yıllık cezayı onadı. Böylece La Liga ekibi, gelecek yıl UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele etme hakkını kaybetti. Malaga Kulübü’nden cezanın onanmasının ardından yapılan açıklamada, UEFA Finansal Fair-Play kurallarının tüm parametrelerinin yerine getirildiği savunuldu. UEFA’nın geçen yıl 21 Aralık’ta açıkladığı karar gereği, Finansal Fair-Play kurallarına uymadığı tespit edilen Malaga’nın 1 yıl UEFA kupalarından men edileceği belirtilmiş, ayrıca cezanın 1 yıl daha uzatılabileceği kaydedilmişti. 31 Mart’ta UEFA nezdinde karara itiraz eden Malaga, cezayı 1 yılda sabitlese de cezanın kaldırılmasını başararamış ve ardından CAS’a başvurmuştu.

Baptista nın bizle adı geçtiği için paylaşmak istedim takımı Avrupa ya gitmeyecek bağlayıcı nedeni azalıyor.

Transfer haberi gelmeyince biz de dolaylı şekilde oyalanıyoruz.
Alt 11.06.2013, 21:17   #422
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Murad_Kelleci58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bende mahalle arasında oynarken arkadaşlarla gençken 20'den aşağı atmıyordum.. Beni de alsınlar diye çok yazdım çizdim ama bir numara olmadı

Amatör adamı hangi mantıkla Sivasspor'a önerebilirsin ki arkadaşım ya..
Sadece sizin yorumunuzun üzerine düsüncemi yazacam.

Öncelikle sunu belirtmek isterim ki , Sefa Sentürk'ü bende tanimiyorum , bilmiyorum , ama Profesyonel Futbolcular eskiden hepsi amatör liglerde takimlarda oynamis oyuncular , yani A takimda oynamadan Profesyonel olunmuyor onun icin bu konuya daha dikkatli yorum yapsak daha mantikli olur diye düsünüyorum.

Tabiki hedefleri olan takimlarda böyle oyuncular yerine tercübeli ve profesyonel lig deki oyuncular transfer edilip , hedefe emin adimlarla ilerlemek isin dogal hali. Lakin bu Futbolcunun iyi ve kötü oldugunu bilmiyoruz, ikincisi mahale macinda 16 gol degil , bir resmi müsabakada 16 gol atti , tabi amatör lig dereci filan bilemem.

Musa Harun Bey'in anlatmak istedigi su olsa gerek , Bu Futbolcu 16 gol atti , ve türk basininda da genis yer aldi bu haber , sonucta yeteneksiz olsa bence Haber yapilmas idi. Yani ben olsam böyle 2-3 tane genci alirim yanima Kampa götürürüm , sonra teknik Heyet kararini verir , illaki A takima alinmasi sart mi , A2 takim icin bile düsünebilir her hangi gibi bir yetenekli bir oyuncu'dan bashsettioyrum elbette.

Saygilarimla....
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.06.2013, 21:19   #423
kirpi58
Yeni Yiğido

3 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kirpi58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ziya'nın Galatasaray ile prensipte anlaştı haberleri var gerçeği ne kadar yansıtıyor bilen var mı ??
kirpi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.06.2013, 21:24   #424
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 914 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ziya sivasspor kulübü ile 3 ya da 4 yıllık yeni bir imzaladı diye haberler var;eğer bu doğruysa sivasspor kulübü istemeden Ziya hiçbir yere gidemez..G.S gelir sivasspor kulübü ile görüşür ve istenen fiyatı verirse bu transfer gerçekleşir istenmezse gerçekleşmez..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.06.2013, 21:31   #425
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1073 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Arkadaşlar isim yok, ama çalışmalar son sürat devam ediyor...Net bilgiler gelmeden isim vermiyorum...Anlaşılmaya çok yakın 2 oyuncu var...

-Lugano, Baptista..gibi ismi olan topçularla ilgili girişimler devam ediyor..Burada şu karıştırılmasın bunlardan hepsi alınmayacak tabi ki..Biri veya olursa ikisi alınacak..Lugano ya da Baptista olmazsa başka isimler de var...Bu arada Carlosun da Brezilyada temasa geçtiği ve adı geçmeyen oyuncular var...Murat Erdoğan'ın birebir temasta olduğu isimler var...

-Ziyanın gsye gitme gibi bir durumu falan yok...Josep Boum adını duydum bir de yine orta Avrupa liglerinden birinde takip edilen ve ısrarla istenilen biri varmış...

-Daha önce de dedim bu sezon her duyduğum ismi bundan sonra yazmayacağım, net ve kesin isim yazacağım...
Alt 11.06.2013, 21:52   #426
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 752 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

bu transfer dönemide geçen bi kaç dönemi aratmıyacak gibime geliyor inşallah ben yanılırım bi kaç kuruş yüzünden gene transferlerden vazgeçmeyiz
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.06.2013, 21:57   #427
Morten58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 768 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Josep Boum'a gerek varmi bilmiyorum , sonuc itibariyle kümeye düsen Mersin'den gecelek , Dogu Bey'in görüsünü de almak bence iyi olur, bizi biraz aydinlatirsa, nasil bir oyuncu gercekten 0 fikir sahibim , bu oyuncu hakkinda, sadece 1985 dogumlu ve Kamerunlu oldugunu biliyom.
Alt 11.06.2013, 22:01   #428
psychology58
Tecrübeli Yiğido

psychology58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

400 Mesajına 810 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 576 psychology58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bugün Murat Erdoğan'ın Lig Tv de ki Quiz programını izledim. Orda sizi en çok zorlayan oyuncu kim sorusuna Serkan Balcı dedi. Hazır Serkan da boşta bizim yerli transferini de Murat Erdoğan yapıyorken bence Murat Erdoğan kesinlikle Serkan ismini de değerlendirmeye alacaktır diye düşünüyorum.Eğer yakında Serkan Balcı ismi de bizimle anılmaya başlanırsa şaşırmayın derim
psychology58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı psychology58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.06.2013, 23:06   #429
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 914 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Josep Boum'a gerek var mı bilmiyorum , sonuc itibariyle kümeye düsen Mersin'den gecelek , Dogu Bey'in görüsünü de almak bence iyi olur, bizi biraz aydinlatirsa, nasil bir oyuncu gercekten 0 fikir sahibim , bu oyuncu hakkinda, sadece 1985 dogumlu ve Kamerunlu oldugunu biliyom.
..Ben de bir düzeltme yapayım Joseph Boom için Wikipedi de 1989 Kamerun doğumlu yazıyor..Sivasspor için gerekli midir bu oyuncu ona da transfer komitesi karar verecek....Bu oyuncunun en iyi oynadığı mevki sol kanat...Zaman zaman stoperde oynatılmasına rağmen sol bek de çok daha iyi oynayan bir oyuncu...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.06.2013, 23:13   #430
Morten58
Usta Yiğido

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
..Ben de bir düzeltme yapayım Joseph Boom için Wikipedi de 1989 Kamerun doğumlu yazıyor..Sivasspor için gerekli midir bu oyuncu ona da transfer komitesi karar verecek....Bu oyuncunun en iyi oynadığı mevki sol kanat...Zaman zaman stoperde oynatılmasına rağmen sol bek de çok daha iyi oynayan bir oyuncu...
olabilir ama wikipedianin baska sayfasinda 1986 yaziyor.
https://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_Boum

Ama Transfermarkt sitesi de 1989 dedine göre yüzde yüz dogrudur-

http://www.transfermarkt.de/de/boum/...er_138409.html
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
alex, baros, barosa, brezilyalı, carlos, carlosun, cedric, cicinho, cicinho’yu, gelebilir, geliyor, getiriyor, gündemde, gözdesi, istanbula, istiyor, mongongu, rengifo, rota, sivasspora, talip, transfer2013, türkiyeden, var, wasilewski, yarin, yiğidoda