Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
tam yarım saat boyunca yazılanları baştan sona bi daha okudum ve çok üzüldüm arkadaşlar.
eğer gitmişse mehmedin gidişine üzüldüm
mehmedin ve yönetimin arkasından söylenenlere üzüldüm
yağdırılan lanetlere üzüldüm inanın bize yakışmamış.
Ne kadar üzgün olsak da Mehmet için sevinmemiz lazım. Sonuçta onun menfaatlerini de düşünmek lazım. bizim kaptanımız deli memmedimiz ama gitti ya da gidecek diye böyle yorumlar da yapılmamalı bence.
En başta BÜLENT HOCA'ya olan güvenimiz nerde kaldı???? o "bu takımda herkesin alternatifi var" demişse vardır bir bildiği. Bizim lider olmamızda tek etken Mehmet Yıldız mıydı??? Nerde kaldı bilica yada petkoviç??? yada musa, balili, ve diğerleri. biz takım oyunu oynuyoruz. bir oyuncu gidiyor diye şampiyonluk gitti deyip ağıtlar yakıyorsak bize ayıp.
Geriye kalan kadroya hiç mi güvenimiz yok?? Birtek mehmet miydi bizi zirveye taşıyan??
Peki MEhmet yıldız üzülmez mi bu yorumları okusa?? Bize sadece hayırlısı dilemek düşer bundan sonra. İnşallah gittiği takımda sivassporda oynadığından daha iyi oynar ve milli formanın değişmez ismi olur. bu gidiş inşallah onun için en iyisi olur ve birgün bi ingiltere de ispanya da görürüz ve "iyiki gitmiş" deriz, seviniriz onun için.
Hanginiz Onun üzülmesini ister??