saygı duyuyorum gençlere yöneliyoruz deniliniyor fakat geçen dönemde genç sıfatıyla alınan yada oynatılan oyuncular şuan ptt ye gönderildi belki daha alt liglere...örnek istiyorsanız fatih kıran ,aykut ve daha ismini anımsayamadığım gençler.genç transfer yapılsın derken sadece yaşına bakılarak değil birazda kumaşına bakılmasını söylüyoruz bilmiyorum yanlışmı.11 tane genç alınsın oynatılsın demiyoruz kumaşı iyi olan 2 tane iyi oyuncu alındımı bir sezonda bu bizim takıma yeter.
geçen sezon arasında forvet transferi yapılmadı forvete aatif koyuldu,takımımızın hali içler acısıydı allahtan imdada utaka yetişti yoksa 5. sıra bile hayal olurdu bu bir gerçek...şimdiyse transferde kalede sıkıntı var diyoruz kalecimiz ortada yok ama unutmayalım utaka mucizesi gibi bir şey olmayacak bu sefer !!ara dönemde yönetim zamanın ve oyuncu sayısının kısıtlı olduğunu bahane olarak göstermişti şimdi bunu bahane ederse komik olur...lafın kısası bahanede kalmadı yine hata yaptık geç kaldık bakalım bu sefer kim neyi kimi suçlayacak !!!
2014 yilinin temmuz ayinin 10. Gununde yani cok gec degil 1 bucuk ay kadar once transferlerimiz 10 gune kadar netlesecektir diyen yoneticilerimiz bu konu hakkinda aciklama yapacak mi acaba .ne yalan soyleyim burada transfer diyen arkadaslara bekleyelim sabredelim diyordum ama cok yanilmisim aslinda biliyoduk icten ice yine transferlerin son gune kadar kalacagini ama fakirin ekmegi umut misali bekledik iste. Bundan sonrada alinan oyuncularinda cok fazla faydali olacaginida dusunmuyorum ama hadi hayirlisi
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı batur0658'a Teşekkür Ediyor...
Transfer Döneminin bitmesine son 6 gün kaldi herhalde bakalim kimler gelecek bu son günlerde
Karagöz ile Hacivat, Hatta Dümbüllü İsmail'de gelirse bir sezon boyunca gülmekten yana sıkıntımız olmaz.. Sinirden güleriz yanlış anlamayın sakın ha arkadaşlar..