Alıntı:
Alişan Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşler hiç anlamıyorum ben bunları söylemesi ayıptır ama ben kendim faturalı hattımdan 5 mesaj attım fakat bir türlü bakıyorum sayı istediğim düzeyin çok altında yazılara bakıyorum herkes ben şunu yaptım bunu attım yahu bu kadar kişi mesaj atmışsa nasıl toplam mesaj bu kadar düşük çıkıyor üstelik gerçekten mesaj atanlar bir kaçtane atıyor ben bunu anlamıyorum çevrenizdekilerede söyleyin ne olur sankı bir mesaj dahi atlasalar yardımları olacak bu kadar zormu bir mesaj atmak sivasımız için bazen kızıyorum topraklarıma ama kızmaktada haklıyım ben kendim ankarada sivaslı olmayan bir çok arkadaşıma bile SİVAS yazdırıp 5858 attırdım lütfen sizlerde yapın ve yaptırın
|
Aman kardeşim önce
5858 değil onu düzeltelim
5058'e gönderilecek. Birde atılan mesajı söylemenin ayıbı olmaz. Hayır yapmıyoruz, takımımıza yardım ediyoruz. Bunun ayıbı olmaz, 1 tane bile olsa söyleyebilmelisiniz.
Ben şahsım adına söyleyeyim
ben her hafta her gole, her puana 1 mesaj atıyorum. Bu hafta Kasımpaşa maçı galibiyeti nedeniyle 3 puana 3 mesaj + 4 gole 4 mesaj toplam
7 mesaj attım. Herkes böyle yapabilse çok güzel ama maalesef ilgi yok gibi geliyor.
Zaten duyduğuma göre kampanya bitiminde en çok gönderene süpriz varmış diye duydum...
.