Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: Roberto Carlos gelmeli mi?
Evet Mutlaka gelmelidir. 838 71,75%
Hayır Kesinlikle gelmemeli 330 28,25%
Katılımcı sayısı: 1168. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Carlos İmzaya Geliyor
Alt 20.05.2013, 23:31   #451
akkuzu
Yiğido

akkuzu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

104 Mesajına 166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 akkuzu isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Carlos İmzaya Geliyor

CARLOS'TAN SİVASSPOR AÇIKLAMASI

Spor - 20 Mayıs 2013 13:18
Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Sivasspor'dan, teknik direktörlük teklifi alan Roberto Carlos, konu hakkında bir açıklama yaptı.

Teknik direktörlük yaşantısını Dağıstan kulübü Anczhi Mahackala'da sürdüren ünlü futbol adamı, "Bir gün Fenerbahçe'de teknik direktör olarak çalışmayı arzu ediyorum. Fenerbahçe'yi çok özeldim. Kalbim onlarla. Türkiye ve Fenerbahçe'ye mesajım, onları çok özledim. Kısa zamanda görüşeceğiz" dedi.

Radyospor'un haberine göre, Sivasspor'dan teklif alan Roberto Carlos, bu teklifi kabul etme olasılığının yüksek olduğunu belirterek, "Sivasspor'la şu anda yapılmış resmi bir anlaşmam yok. Ama muhtemelen olacak iki hafta içerisinde netleşir" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin Ankara'da Trabzonspor'a karşı oynayacağı final maçına da değinen Carlos, "Bence Fenerbahçe iyi bir sezon geçirdi. Kupa finalinde Fenerbahçe'nin favori olduğunu düşünüyorum; çünkü sezonu bir kupayla kapatmak istiyorlar. Bence sezonun genelinde çok iyi oynadılar; şimdi tek bir maç kaldı. Takım bu iyi performansı finale yansıtırsa ki bence final maçlarını iyi oynuyorlar. Kupayı alırlar. Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum. Gönlüm Fenerbahçe'yle" dedi.

Yorumu siz yapın
akkuzu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.05.2013, 23:35   #452
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 905 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu bir olasılık. Zaten ya çok başarılı olur ya da işler tamamen bozulur. Ortası olmaz. Bu sene veya geçen sene gibi olmaz. Ama takımın tanınma derecesine olumlu katkı yapacağını söyleyebiliriz tabiki. Ama dönem başlamadan kimse birşey diyemez.

Bu arada herkes duymuştur sanırım Show Tv'ye Tmsf el koydu. Show Tv aynı zamanda Lig Tv'nin de sahibi olan Çukurova Grubu'na ait. Havuz Sistemi'nin akıbetine birşey olmaz umarım.
karamehmet'in grup olarak (cukurova grubu) herhangi bir sikintisi yok. sadece sikintili sirketleri var. risk yok, bu konuda da kendini yiyip bitirme
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.05.2013, 23:35   #453
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 943 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Hagi aslında çok başarısız olmadı bence teknik direktörlüğünde. Bursa'da başarısızdı belki ama Gs döneminde özellikle ilk dönemde iyiydi. Fazla defansif oynatıyordu sadece bana kalırsa. Şartlara göre şampiyon yapamasa da iyi işler yaptı bana kalırsa orada. Ha Romanya milli takımında neden başarısızlık yaşadı orasını bilemiyorum tabiki.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.05.2013, 23:36   #454
tavatir
Usta Yiğido

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
karamehmet'in grup olarak (cukurova grubu) herhangi bir sikintisi yok. sadece sikintili sirketleri var. risk yok, bu konuda da kendini yiyip bitirme
Uyuyamıyorum kaç gündür. Hele sana güzel bir açıklama yaptıktan sonra kurban kesmezse günaha girer mi diye düşünmek bitiriyor beni
Alt 20.05.2013, 23:39   #455
sebasteia
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 905 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
akkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
CARLOS'TAN SİVASSPOR AÇIKLAMASI

Spor - 20 Mayıs 2013 13:18
Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Sivasspor'dan, teknik direktörlük teklifi alan Roberto Carlos, konu hakkında bir açıklama yaptı.

Teknik direktörlük yaşantısını Dağıstan kulübü Anczhi Mahackala'da sürdüren ünlü futbol adamı, "Bir gün Fenerbahçe'de teknik direktör olarak çalışmayı arzu ediyorum. Fenerbahçe'yi çok özeldim. Kalbim onlarla. Türkiye ve Fenerbahçe'ye mesajım, onları çok özledim. Kısa zamanda görüşeceğiz" dedi.

Radyospor'un haberine göre, Sivasspor'dan teklif alan Roberto Carlos, bu teklifi kabul etme olasılığının yüksek olduğunu belirterek, "Sivasspor'la şu anda yapılmış resmi bir anlaşmam yok. Ama muhtemelen olacak iki hafta içerisinde netleşir" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin Ankara'da Trabzonspor'a karşı oynayacağı final maçına da değinen Carlos, "Bence Fenerbahçe iyi bir sezon geçirdi. Kupa finalinde Fenerbahçe'nin favori olduğunu düşünüyorum; çünkü sezonu bir kupayla kapatmak istiyorlar. Bence sezonun genelinde çok iyi oynadılar; şimdi tek bir maç kaldı. Takım bu iyi performansı finale yansıtırsa ki bence final maçlarını iyi oynuyorlar. Kupayı alırlar. Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum. Gönlüm Fenerbahçe'yle" dedi.

Yorumu siz yapın
radyospor'da fenerle ilgili soru soruldugu icin fenerle ilgili cevap verdi. sorun ne???! akliniz sira gelmeden kotulemeye calisiyorsunuz. gs'li oldugunuzu tahmin ediyorum. olaya baskalarinin degil sivasspor'un cephesinden bakin pls
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.05.2013, 23:41   #456
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
radyospor'da fenerle ilgili soru soruldugu icin fenerle ilgili cevap verdi. sorun ne???! akliniz sira gelmeden kotulemeye calisiyorsunuz. gs'li oldugunuzu tahmin ediyorum. olaya baskalarinin degil sivasspor'un cephesinden bakin pls
sebasteia, ye katiliyorum , eger izlemek isterseiz, RIZA BEY Sivasspor'u calistirirken , daha da kötüsünü yapmisti :

http://www.dailymotion.com/video/xrg...t#.UZqKEpw9lmc
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.05.2013, 23:46   #457
sebasteia
Usta Yiğido

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Uyuyamıyorum kaç gündür. Hele sana güzel bir açıklama yaptıktan sonra kurban kesmezse günaha girer mi diye düşünmek bitiriyor beni
yaziyorsam bir bildigim vardir. tahmin edemeyecegin kadar bu grup hakkinda sicak malumatim var is icabi. ciddi bir bilgi verdim. bu gece rahat uyu
Bu Konuda sebasteia'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.05.2013, 23:48   #458
tavatir
Usta Yiğido

Alıntı:
yaziyorsam bir bildigim vardir. tahmin edemeyecegin kadar bu grup hakkinda sicak malumatim var is icabi. ciddi bir bilgi verdim. bu gece rahat uyu
O zaman şöyle yapalım. Ben neye üzüleceğimi, neye dertleneceğimi, ne için sıkılacağımı, ne için sevineceğimi kendi başıma yaşayayım. Sen de buna karışmaya çalışma. Zira senin için hoş bir durum değil. Benim derdim tasam seni germemeli diye düşünüyorum
Alt 20.05.2013, 23:50   #459
akkuzu
Yiğido

akkuzu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

104 Mesajına 166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 akkuzu isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
1.si Gs bana göre dünyanın en ş.... takımı 2.si sizin gibi bilecenlere yorumu bıraktım ama malesef kafalarınız isteklerinize göre çalışıyor nasılda anlamışsınız Gs olduğumu
akkuzu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.05.2013, 23:52   #460
tavatir
Usta Yiğido

Alıntı:
akkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
1.si Gs bana göre dünyanın en ş.... takımı 2.si sizin gibi bilecenlere yorumu bıraktım ama malesef kafalarınız isteklerinize göre çalışıyor nasılda anlamışsınız Gs olduğumu
Öngörüleri çok yüksek bir arkadaş sebastia hemen bilir Özellikle bu nickiyle yazdığı yorumlarda herkesin beynini okumasıyla meşhurdur
Bu Konuda tavatir'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
anlaştı, carlos, geliyor, hocası, prensipte, roberto, sivasspor, sivasspora, sİvassporun, türkiye’de, İmzaya, Özel