Cevap: Carlos İmzaya Geliyor
CARLOS'TAN SİVASSPOR AÇIKLAMASI
Spor - 20 Mayıs 2013 13:18
Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Sivasspor'dan, teknik direktörlük teklifi alan Roberto Carlos, konu hakkında bir açıklama yaptı.
Teknik direktörlük yaşantısını Dağıstan kulübü Anczhi Mahackala'da sürdüren ünlü futbol adamı, "Bir gün Fenerbahçe'de teknik direktör olarak çalışmayı arzu ediyorum. Fenerbahçe'yi çok özeldim. Kalbim onlarla. Türkiye ve Fenerbahçe'ye mesajım, onları çok özledim. Kısa zamanda görüşeceğiz" dedi.
Radyospor'un haberine göre, Sivasspor'dan teklif alan Roberto Carlos, bu teklifi kabul etme olasılığının yüksek olduğunu belirterek, "Sivasspor'la şu anda yapılmış resmi bir anlaşmam yok. Ama muhtemelen olacak iki hafta içerisinde netleşir" diye konuştu.
Fenerbahçe'nin Ankara'da Trabzonspor'a karşı oynayacağı final maçına da değinen Carlos, "Bence Fenerbahçe iyi bir sezon geçirdi. Kupa finalinde Fenerbahçe'nin favori olduğunu düşünüyorum; çünkü sezonu bir kupayla kapatmak istiyorlar. Bence sezonun genelinde çok iyi oynadılar; şimdi tek bir maç kaldı. Takım bu iyi performansı finale yansıtırsa ki bence final maçlarını iyi oynuyorlar. Kupayı alırlar. Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum. Gönlüm Fenerbahçe'yle" dedi.
Yorumu siz yapın
|