Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Alt 13.07.2013, 14:13   #461
halimsancak58
Acemi Yiğido

26 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 478 halimsancak58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo

stadın yeri yeni yeni yerleşim alanına benziyo belediye baskı yapıp seyrcileri çekecek stadın yakın yerlerine AVM,restaurantlar,ormanlık alanlar,vs gibi çalışmaları şimdiden başlanırsa değil bu kapasite 50000 olsa yetmez stad yapmak kolay önemli olan taraftarları çekecek etkinlikler önemli biraz bursasporun yeni yapılcak stadın içindeki projeleri görsünler beni bile heyecanlandırdı. bursa büyükşehir belediyesi; bakalım bizim sivas belediyesi ne yapacak bari hiç olmassa dağlık alanlara ağaçlandırma projesi yapta göze hoş görüntü yapsın şimdiden sadece stadın bitmesini beklemeden yap işte stadın etrafını imara mı açıyon yeşillik mi yapıyon ne yapıyosan hakketten amatörüz biz biraz antreman sahasını foto lara bakıyom o ayrı bi dert ya bi insan taraftar için azda olsa tribün yapar o antreman sahasının ağaçlardan gözükmemesi lazım yeşillik anlıyacağınız tel örgülücezaevinde gibi taraftarlar antremanı izliyo ben söyleye söyleye dilimde tüy bitti yetkililerden kimin tanıdığı varsa söylesin sivas artık denince kış aklına gelmesin YEŞİL KENT sivas densin vay be nerden girdik nerden çıktık benim tek sıkıntım göze hoş görsellik fotolara bakınca köy gibi görünüyo anlayan anladı öncülük yapılcaksa ben varım o güzel dağlarımızı ağaçlandıralım hersene gurbetçilerimiz geliyor sivasımıza diksinler fidanları bak gör benden 10 tane kesin
halimsancak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı halimsancak58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.07.2013, 16:28   #462
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1113 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
halimsancak58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
stadın yeri yeni yeni yerleşim alanına benziyo belediye baskı yapıp seyrcileri çekecek stadın yakın yerlerine AVM,restaurantlar,ormanlık alanlar,vs gibi çalışmaları şimdiden başlanırsa değil bu kapasite 50000 olsa yetmez stad yapmak kolay önemli olan taraftarları çekecek etkinlikler önemli biraz bursasporun yeni yapılcak stadın içindeki projeleri görsünler beni bile heyecanlandırdı. bursa büyükşehir belediyesi; bakalım bizim sivas belediyesi ne yapacak bari hiç olmassa dağlık alanlara ağaçlandırma projesi yapta göze hoş görüntü yapsın şimdiden sadece stadın bitmesini beklemeden yap işte stadın etrafını imara mı açıyon yeşillik mi yapıyon ne yapıyosan hakketten amatörüz biz biraz antreman sahasını foto lara bakıyom o ayrı bi dert ya bi insan taraftar için azda olsa tribün yapar o antreman sahasının ağaçlardan gözükmemesi lazım yeşillik anlıyacağınız tel örgülücezaevinde gibi taraftarlar antremanı izliyo ben söyleye söyleye dilimde tüy bitti yetkililerden kimin tanıdığı varsa söylesin sivas artık denince kış aklına gelmesin YEŞİL KENT sivas densin vay be nerden girdik nerden çıktık benim tek sıkıntım göze hoş görsellik fotolara bakınca köy gibi görünüyo anlayan anladı öncülük yapılcaksa ben varım o güzel dağlarımızı ağaçlandıralım hersene gurbetçilerimiz geliyor sivasımıza diksinler fidanları bak gör benden 10 tane kesin
Güzel bir tespit yapmissin ,taraftar olarak sen bozkir alanlara hakli olarak tepkini koymussun ama ,yönetim yesil olmayan bu alani hangi gözle görüyor ve rahatsiz olmuyor bu cok önemli.
Tek tük agac dikilmis hepsi o.Koskoca bir kentin tek bir takimi oda süperligde mücadele ediyor,ama gerek belediye ve gerekse valilik bu bozkir alani yesillendirmek icin bir caba sarfetmiyor.Iste bu gercekten düsünülmesi gerekli bir konu.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.07.2013, 01:46   #463
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Şırnak'ta bile 5 yıldızlı otel var Sivas'ta yok süper liğ e 10 yıldır kök söktürüyoruz şehir hala amatör kümede yakışmıyor bu takıma bu şehir real Madrid gelecek diyoruz dünya yıldızlarını ağırlayacak 5 yıldızlı otel yok diyeceksiniz ki yav varya işte büyük otel vs ee bunu dersen işte bu şehir o otellerin üstüne çıkamaz yetinerek büyütemeyiz şehiri.
Alt 14.07.2013, 02:05   #464
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 920 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
halimsancak58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
.............Gardaş hayırlısıyla şu stat bir bitsin sen oralara neler yapılacağını;o çevrenin kısa zamanda nasıl gelişeceğini hayal bile edemeyeceksin;çünkü bu bölge çok gelişecek...Yazından anladığım kadarıyla şehir dışında veya yurt dışında yaşıyorsun...Dışarda olduğun için o bölgede şu anda neler yapıldığını;gelecekte neler yapılacağından haberin yok...Belediyeyi suçlamışsın ama belediye stadın geçtiği yere en yakın yer olan M. Yazıcıoğlu bulvarını yaptı;devamını da eski stada kadar uzatmış durumda..Temmuzun sonuna kadar işi bitirmiş olacaklar..Belediye stadın arka tarafı olan Tren yolunun biraz ilerisine M. Yazıcıoğlu Peyzaj Projesini yapıyor;ihalesi yapılmış yer teslimi de yapılmış durumda...Belediyenin dışında Toki nin stat çevresi ile yakından ilgilendiğini;Stadın tam karşısındaki Telekomun Lojmanlarını alıp buraya Ticaret Merkezi,v.b projeler yapacağını duydum...Bununla tabiki bitmiyor;bu bölgeye yakında TOBB Vakıf Üniversitesi geliyor..Kararı YÖK ten çıksın hemen inşaata başlayacaklarmış..Üniversite bu bölgeye gelince buranın nasıl gelişme göstereceğini hep beraber göreceğiz..Ayrıca bu bölgeye Sivas'ın inşaat firmaları da ilgi göstermiş durumda;Bilici Okullar Bölgesinin arkasına Rezidansı yapmış dairelerinin nerdeyse tamamını satmış;Bilici nin arkasındaki alanı Marka Grubu almış;Kaptanlar burayı çevirmiş yakında onlarda inşşata başlarlar..Bitmedi;Bilici Rezidansın tam karşısındaki Sivas Betonun orayı da Yıltaş Grubu ve ortaklarının aldıklarını duydum;buraya da yakın zamanda inşaat yaparlar..Son olarak da Stadın ilerisinde Adliye binası var;Adliye nin karşısında Belediye 60.000 metrekarelik park yapacakmış;bu park da yapılınca senin bahsettiğin yeşil alan ortaya çıkmış olacak..Gardaş yazın eğer olurda Sivas'a yolun düşerse buraları bir kez;ondan sonra yazdığın yazıyı bir daha gözden geçir...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.07.2013, 04:07   #465
eyuphulagu
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 920 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Stad bayagi belirgin olmaya baslamis,yukaridan cekimi ise cok daha farkli bu resmin buraya ulasmasinda emegi gecen herkese tesekkürler.
Bu stadyum verilen tarihte nasil bitecek bilemiyorum.4-4,5 ay sonra havalarin sogumasiyla insaat büyük bir ihtimal durur.Büyük bir ihtimalle ramazan sonrasi insaatda calisan personeli cogaltirlar.
...........Gardaş dediklerine katılıyorum..Bundan 15-20 gün önce sipastv inşaat alanındaydı..TV. de gördüm..Spiker yetkili mühendise sordu:-Bu yılın sonuna kadar inşaatta hedefiniz nedir? O da:-Yıl sonunda hedefimiz kaba inşaatın %85 ine ulaşmak diye bir söz söyledi..Bugüne gelince malesef çalışmalar yeterince hızlı değil;adamlar tek ekip en fazla 100 kişi ile çalışıyorlar.. Ramazandan sonra 2-3 ekibe çıkıp işçi sayısını artırırlar diye düşünüyorum...Benim kızdığım noktalardan biri hala kazık çakma işini bitiremediler;80-90 civarında daha kazık çakacaklarmış diye duydum..Yalnız şu anda kazık çakan 2 makinadan bir tanesi de malesef arıza yapmış dedi inşaatı zaman zaman takip eden o bölgede yaşayan arkadaşlar..Bunun anlamı artık kazık çakan sadece 1 makina kalmış olması..Bu da diğer açık tribünde(askerye tarafı) başlaması gereken inşaat işini uzatacak demektir..İşin sevindidrici tarafı ise inşaatı süren açık tribünün artık gitgide yükselmesi;2. kattan sonra tribün basamaklarını da görecek olmamız...Eylül-Ekim gibi artık diğer tribünlerinde yükselmesini umut ediyoruz..Umarım yıl sonunda görevli mühendisin dediği kaba inşaatın %85' inin bitirilmesi hedefine ulaşılır...
Alt 14.07.2013, 12:43   #466
halimsancak58
Acemi Yiğido

26 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 478 halimsancak58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
.............Gardaş hayırlısıyla şu stat bir bitsin sen oralara neler yapılacağını;o çevrenin kısa zamanda nasıl gelişeceğini hayal bile edemeyeceksin;çünkü bu bölge çok gelişecek...Yazından anladığım kadarıyla şehir dışında veya yurt dışında yaşıyorsun...Dışarda olduğun için o bölgede şu anda neler yapıldığını;gelecekte neler yapılacağından haberin yok...Belediyeyi suçlamışsın ama belediye stadın geçtiği yere en yakın yer olan M. Yazıcıoğlu bulvarını yaptı;devamını da eski stada kadar uzatmış durumda..Temmuzun sonuna kadar işi bitirmiş olacaklar..Belediye stadın arka tarafı olan Tren yolunun biraz ilerisine M. Yazıcıoğlu Peyzaj Projesini yapıyor;ihalesi yapılmış yer teslimi de yapılmış durumda...Belediyenin dışında Toki nin stat çevresi ile yakından ilgilendiğini;Stadın tam karşısındaki Telekomun Lojmanlarını alıp buraya Ticaret Merkezi,v.b projeler yapacağını duydum...Bununla tabiki bitmiyor;bu bölgeye yakında TOBB Vakıf Üniversitesi geliyor..Kararı YÖK ten çıksın hemen inşaata başlayacaklarmış..Üniversite bu bölgeye gelince buranın nasıl gelişme göstereceğini hep beraber göreceğiz..Ayrıca bu bölgeye Sivas'ın inşaat firmaları da ilgi göstermiş durumda;Bilici Okullar Bölgesinin arkasına Rezidansı yapmış dairelerinin nerdeyse tamamını satmış;Bilici nin arkasındaki alanı Marka Grubu almış;Kaptanlar burayı çevirmiş yakında onlarda inşşata başlarlar..Bitmedi;Bilici Rezidansın tam karşısındaki Sivas Betonun orayı da Yıltaş Grubu ve ortaklarının aldıklarını duydum;buraya da yakın zamanda inşaat yaparlar..Son olarak da Stadın ilerisinde Adliye binası var;Adliye nin karşısında Belediye 60.000 metrekarelik park yapacakmış;bu park da yapılınca senin bahsettiğin yeşil alan ortaya çıkmış olacak..Gardaş yazın eğer olurda Sivas'a yolun düşerse buraları bir kez;ondan sonra yazdığın yazıyı bir daha gözden geçir...
.... kardeşim ben istanbulda oturuyom yakın tarihte 2 sefer sivasa gittim geldiğimde de kaleden şöyle bi baktım gözlemimi söyledim yani hiç olmassa övünüyoz bazen 7-8 milyon Sivaslı var diye büyüklerimizden bi tanesi çıkıpta harekete geçirmiyor bu kadar insanı konumda yazdığım gibi geçmişe dönersek çok sayıda derneklerimiz var sadece pikinik için kurulmuş sanki çıkıpta başkanları allahrızası için sivasımıza her gelişlerinde mikrofonları alıp havadan sudan konuşacaklarına orda topladıkları insanlara doğayı,yeşilliği.ağaçlardan bahsedip(1 FİDAN,1 HAYAT) Diyip biraz hemşerilerimizi harekete geçirmiş olsaydılar bugun belki bunları konuşmayacaktık ama ağustosta da gelcem yine ve 10 tane fidan aldım dikecem vizyonumuzu değiştirceksek böyle etkinlikler yapmamaız lazım.. gelelim stad çevresine anlattıkların güzel şeyler ama sen o stadı doldurman için taraftar oraya çekebilecek eğlence sektörü olacak bak FB taraftarlarına bağdat cad: yürüyerek o cadde de herturlu eğlence var keza BJK çarşı ,GS taksim taraftarlar içinde öyle bizim burada FB maçı oldumu sankı düğün varmış gibi insanlar formalarını giyip dolaşıyolar yaz kış farketmiyo bu bizim sivasta ise bedava bilet vercende bedava forma vercende sanki zorla stada getirilmiş gibi isteksiz hareketlerle maça hazırlanıyoz onun için yeni stadımızın çevresini belediye olarak çok iyi analiz edip sivassporumuz için bi alanı taraftarlarımız için yapsın kardeşim maç günü geldimi taraftarlarımız gelsin oralarda dolaşsınlar,yesinler,içsinler, marşlarını söylesinler bilmem anlatabildim mi belediye başkanımızın sportif yönden eleştiriyorum taraftarları oraya sürükleyecek alanlar (cafe,bar,restaurant,mc donalds.burgerking.)v.s oluşturcaksın.bende burdan ayağa kalkıp alkışlarım.tmm inşaatlar,üniversite ymiş parkmış eyvallah birazda stadı ayağa kaldırcak çalışmalar yapsın benim burdan gördüğüm bu benim güzel sivasıma herşey yakışırda treni harekete geçirecek makınıst yok maalesef
halimsancak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda halimsancak58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.07.2013, 13:33   #467
etlidöktürek
Tecrübeli Yiğido

etlidöktürek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

358 Mesajına 704 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 572 etlidöktürek FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivası ve o bölgeyi tam olarak bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum; stat şehir merkezinde sayılır, Muhsin Yazıcıoğlu bulvarına (ankara yolu şehir içi)150 metre, menekşe evler durağına 250 metre, demiryolu hattı o kadar yakın ki ilerde yeni stadımızda arasıra tren kornalarını bile duyabilirız 40 Yıllık menekşe evler olur artık stat durağı
etlidöktürek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda etlidöktürek'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.07.2013, 17:42   #468
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 951 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI

Genel olarak son mesajlara katılıyorum.
1 - Stadyumun biraz daha hızlı ilerlemesini arzu ederdik. Tam anlamıyla 2014-2015 sezonunun devre arasına yetişmesi zor görünüyor. Temel atılırken yapılan süre kısaltmasının gerçekleşmesi çok iyi olurdu ama bana göre o senenin yaz aylarına kalacak gibi.
2 - Sivas'ta özellikle şehir merkezinden görülen alanlarda ve dağlarda daha fazla yeşillendirme çalışması yapılmalı.
3 - Stadyumla ilgili yol çalışmaları planlanmalı. Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı projesiyle birlikte o bölgeden ve diğer alanlardan, stadın tüm çevresinden ulaşım sorunu çözülmeli. Gerekirse stad tam bitmeden alt geçit veya üst geçit projeleri düşünülecekse faaliyete geçirilmelidir.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı talha58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.07.2013, 23:15   #469
eyuphulagu
Usta Yiğido

Alıntı:
citothehan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Buyur Gardas..

..Bu son çekilen resim bu zamana kadar çekilen en kapsamlı resim..Bu resim Yüklenici firmalardan olan Can İnşaatın Sitesinin Projeler kısmına konulmuş...Resim kale arkasına konulan vinç kuleden çekilmiş diye düşünüyorum...Yüklenici firma inşallah inşaat ilerledikçe bu tür resimleri sitesine yükler biz de inşaatın son durumunu daha iyi görürüz....Ramazandan sonra daha fazla resimlerde çekeriz inşallah...
Alt 17.07.2013, 00:37   #470
eyuphulagu
Usta Yiğido

Arkadaşlar sivasspor.org da yeni stadın daha önce yayınlanmayan görselleri var,proje anlaşılan sivasspora verilmiş durumda; bu resimler tesisler ana başlığında Sivas Statyumu alt başlığında bulunuyor..Yükleyebilen arkadaşlar bu resimleri siteye yüklesin...
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
aralıksız, Çalışmalar, inşaatında, inşatında, sayısı, seyirci, sitesinde, stad, stadyumlar, stadyumları, sürüyor, tokinin, türkiyenin, yeni