Cevap: 2015-2016 transfer sezonu
Bu zamana kadar herkes elestirdi ben hep yonetimin dogru yaptigini savundum, kimsenin kalbini kirmadan biseyler anlatmaya calistim, ama bakiyorumda ortada ne yonetim var ne baska biri. Herkes tatilde masAllah. Elden kacan oyuncularin haddi hesabi yok. Mehmet Akyuz yillardir begenerek ve Sivassporda gormeyi en cok istedigim oyunculardan birisiydi. Madem bonservisi elinde olan oyuncu aliyoruz alsaydiniz ya bu oyuncuyu. Acaba haberinizmi yoktuda kaptirdiniz adami rizeye. Bu adam bizim alabilecegimiz en kalburustu oyuncuydu. Ama ne yazikki transfer komitesi diye bisey yok. Ortada transfer adina hicbirsey yok. Bu 1 temmuz sacmaligi nerden cikti bunu anlamiyorum. Genclerbirligi transfer sov yapiyo, antalyayi hic bahsetmiyorum, rize deseniz kaliteli turkleri topluyo, sanki gecen sene dusme potasindan son anda kurtulan biz drgildik gibi bu rahatlik nedir ya. Bizler bu takima gonul verdik, belki yonetim olarak cokta umrunuzda drgiliz ama bu takim basarisiz olunca bizim uykularimiz kaciyo. Midemize kramlar giriyo, istahimiz kesiliyo, vs. Yapmaayin ne olur.
|