Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Gel artik Tshabalala !!
Alt 31.08.2010, 16:24   #471
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Gel artik Tshabalala !!

Arkadaşlar hepinizin merak ettiği konular haakında biligler vereceğim:

-Tshabalala transferi haberdeki gibi devam etmekte son saate kadar trasfer etmee çalışılacakmış(ne kada doğru orasını bilmem)

-Gündemimizde Tshabalala dışında transfer yok "olursa olur olmazsa bu kadroya güveniyorum" !!! dedi mesut bey !!!

-Suarez'in oynatılmamasını da burnundaki kanamaya bağladı.Hastaymış o yüzden kadroya almıyormuş...

-Keita'yıda onun oynadığı alanda görev yapan Kadir efendinin formda olmasından dolayı kadroya almıyormuş..

-Ayrıca ismi verilmeyen bir bankayla 1m euroya sponsor anlaşması yapılmak üzereymiş..

Bir anektod ekleyeyim; Mesut hoca Ferhatı çok beğenmiş oynadıkca iyi olacakmıs öyle diyor.Yani oynatmayı düşünüyor..Ama şunu bilsinki Hayro sakat olmadığı sürece orada Ferhat oynarsa bu taraftar hep böyle sus pus kalmaz..Hata mümkünse hayro sakat olduğunda murat oynasın orada..

Sivasspor taraftarı gecen yıl bütün sabrını kullanmıştır bu yıl hiçbir şeye tahamülü yoktur öyle değilmi değerli yiğidolar..
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Respect58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.08.2010, 16:46   #472
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 894 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

valla ne diyim yonetime bu kadar insani sagir sultan bile duydu ve bu kadar istegi o futbolcu duysa valla bes kurus istemeden gelirdi ne diyim tas toz olur ucardi simdiye ates donar su yanardi ama bizim yonetimde tin yok
ne yalan soyleyim bu sene ne kadar iyi olsakta en kotu takim gorunumundeyiz yani sahsim adina artik bu isler kabak tadi vermeye basladi ne yalan soylim bi basari gorelimde oyle futbolla iliskilerimizi keselim dedik ama olmadi artik ne futbol heyecani nede transfer heyecani var icimde
mucahitbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2010, 17:25   #473
karyola
Tecrübeli Yiğido

206 Mesajına 277 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 759 karyola FAZLA SÖZE GEREK YOKkaryola FAZLA SÖZE GEREK YOK
Daumen runter Cevap: Gel artik Tshabalala !!

transfer sezonunun bıtmesıne yarım saat kaldı halen beklıyoz
karyola isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2010, 17:34   #474
sivasspor585858
Yiğido

sivasspor585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 104 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 sivasspor585858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BU SAAT´DEN SONRA ARTIK BEKLEMEYE GEREK YOK
EN GÜZEL TEPKI TARAFTARIN MACLARA GITMEMESI OLUR BENCE
KAC SENEDIR SÜPER LIGDEYIZ BU TARAFTARA DAHA BIR TANE STAR FUTBOLCU LAYIK GÖRÜLMEDI YÖNETIMDEN.
YAZIKLAR OLSUN

herkes son günde bombalari patlatiyor.
bizim yönetimde balon patlatiyor.
ayip bu yapilanlar. madem oyuncu alamiyorsun o zaman dirdir etmeyeceksin.
yaziklar olsun. iki sene sampiyonluga oynadi paralar geldi. nereye gitti bu paralar. ahim sahim bir futbolcu alinmadi simidiye kadar. yani paralar futbolculara gitti diyelim. nerde beles oraya yerles taktigiyle calisiyor yönetim. paralar kendi ceplerine´mi iniyor acaba? böyle birsey bugüne kadar sivasspora konduramadim ama artik süpheleniyorum. ya bugün adam gibi transfer yaparlar yada cikip son senerlerde gelen paralarin bir bir hesabini kaleme döküp taraftara resmi sitede sunarlar.
ben artik biktim hergün siteyi acip acaba transfer varmi diye bakmaya.
YAZIKLAR OLSUN YÖNETIME!!!!!!!!!!!
YAZIKLAR OLSUN!!!!!!!!!!!!!!!!
TARAFTARA YINE KOCAMAM BIR KA..K ATTILAR
sivasspor585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2010, 17:52   #475
sivasspor585858
Yiğido

Konyaspor, dış transferde Kanfory Sylla ile 1 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Türkiye'de daha önce Sivasspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor formaları giyen Gineli futbolcu Sylla'nın, kendisini bir 1 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attığı bildirildi.

Açıklamada, Sylla'nın transfer ücretinin tamamının maç başı olarak ödeneceği belirtildi.
Alt 31.08.2010, 17:56   #476
münihliyigido58
Tecrübeli Yiğido

münihliyigido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

378 Mesajına 771 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 münihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISI

herkes kimmiski, ne transferler patlatmiski onlari sivasspor'la kiyasliyorsun?
asil ayip burda yatiyor.
bizim takim belli bütcesiyle senelerdir isminden pozitifce söz ettirdi, ve birakirsaniz, transfer edilsin diye simarmassaniz, bunun devamida gelecektir.

senin gibi sözde yigidolarin bu protesto fikrinide cok kiniyorum.
bu nasil mantikmis, stadyuma gitmemek, sirf tshabalala gelmiyor diye.
transferin detaylarini tanimiyip, kötü niyetli hareket etmek, inanilmaz derecede infantil ve gereksiz.

Alıntı:
sivasspor585858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BU SAAT´DEN SONRA ARTIK BEKLEMEYE GEREK YOK
EN GÜZEL TEPKI TARAFTARIN MACLARA GITMEMESI OLUR BENCE
KAC SENEDIR SÜPER LIGDEYIZ BU TARAFTARA DAHA BIR TANE STAR FUTBOLCU LAYIK GÖRÜLMEDI YÖNETIMDEN.
YAZIKLAR OLSUN

herkes son günde bombalari patlatiyor.
bizim yönetimde balon patlatiyor.
ayip bu yapilanlar. madem oyuncu alamiyorsun o zaman dirdir etmeyeceksin.
yaziklar olsun. iki sene sampiyonluga oynadi paralar geldi. nereye gitti bu paralar. ahim sahim bir futbolcu alinmadi simidiye kadar. yani paralar futbolculara gitti diyelim. nerde beles oraya yerles taktigiyle calisiyor yönetim. paralar kendi ceplerine´mi iniyor acaba? böyle birsey bugüne kadar sivasspora konduramadim ama artik süpheleniyorum. ya bugün adam gibi transfer yaparlar yada cikip son senerlerde gelen paralarin bir bir hesabini kaleme döküp taraftara resmi sitede sunarlar.
ben artik biktim hergün siteyi acip acaba transfer varmi diye bakmaya.
YAZIKLAR OLSUN YÖNETIME!!!!!!!!!!!
YAZIKLAR OLSUN!!!!!!!!!!!!!!!!
TARAFTARA YINE KOCAMAM BIR KA..K ATTILAR
münihliyigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı münihliyigido58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.08.2010, 18:12   #477
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
münihliyigido58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
herkes kimmiski, ne transferler patlatmiski onlari sivasspor'la kiyasliyorsun?
asil ayip burda yatiyor.
bizim takim belli bütcesiyle senelerdir isminden pozitifce söz ettirdi, ve birakirsaniz, transfer edilsin diye simarmassaniz, bunun devamida gelecektir.

senin gibi sözde yigidolarin bu protesto fikrinide cok kiniyorum.
bu nasil mantikmis, stadyuma gitmemek, sirf tshabalala gelmiyor diye.
transferin detaylarini tanimiyip, kötü niyetli hareket etmek, inanilmaz derecede infantil ve gereksiz.
ağzına sağlık münihliyiğido kardeşim, söylemek istediklerimi söylemişsin. bazı taraftarlarımızda bir şımarıklık, bir edepsizlik, bir terbiyesizlik almış başını yürümüş... adamlar yönetime hırsız diyecek kadar ileri gittiler!

höst ulan, yavaş gelin! cebinizden çıkartıp üç beş kuruş kombineye fazla vereceksiniz diye zırlarken, mecnun başkanın bu takıma sadece ilk 5-6 yılında cebinden 3 trilyon parayı şahsi olarak verdiğini bülent söylemişti zamanında! nasıl olurda bu insanlara karşı bu kadar densizleşirsiniz?

bu kulübün günlük gideri yaklaşık 100 milyar! cümleyi tekrar okuyun: bu kulübün günlük gideri yaklaşık 100 milyar! sivasspor çarkları ancak döndürebilen bir kulüptür, haddini bilerek harcama yapması gerekir, sonu kocaeli gibi olur yoksa!

kulüp çok iyi idare ediliyor diye teşekkür etmeniz gerekirken terbiyesizliğin dozunu artırdınız iyice! tshabalala için ver dediğiniz 3 trilyon para bu kulübün haddine değil beyler, uyanın, saçmalamayın yapamayız!!!!!!!!!!!!!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.08.2010, 19:31   #478
sivasspor585858
Yiğido

sebasteia arkadasim
biraz dikkat et sözlerine.
sen kime höst diyorsun.

ben kendi fikrimi yazdim.
sen baska düsünüyorsan kendi fikrini yaz.

biz burada kimsenin fikrine karismadik.

ne bicim bir kelime höst.
karsindakini sen ne sandin???

terbiyesizlige hic gerek yok arkadas.

münihliyigido58

belki düsüncelerinde hakli olabilirsin. ama transfer yapmazsan riske girmezsen her sezon böyle ya orta siralarda, yada kümeye düsme korkusuyla bitirirsin sezonu.

bugün bursaspor sampiyonlar ligine katiliyor. simdiden garanti ele gececek para 24 milyon €.

sivas paraya kiymazsa, risk almazsa bir yere ulasamaz.
bu benim fikrim.

kafaya oynamayan takimin seyirciside otomatikmen azalir.
Alt 31.08.2010, 19:59   #479
yorumcuyuz
Yiğido

yorumcuyuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

131 Mesajına 272 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 yorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISI

arkdaslar klubun günlük gideri 100 milyarsa!!! bence abartma war. sadece digitürkten gelen para yıllık en düsük 30 milyon dolar ve diger reklam sponsor vs saymıyorum bunuda unutmamak lazım..! biz simdiye kadar nerde bedava futbolcu war onu aldık. bari iyi bir transfer istiyoruz suc mu ?????

єη мυтℓυ ѕєνgιℓєя ѕєηℓєумιѕ мєgєя ,

ѕαмριуση σℓмα∂αη öℓüяѕєм єgєя ,

кєƒєηιм вєуαzℓα кıямızı σℓѕυη...!
yorumcuyuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.08.2010, 21:26   #480
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
sivasspor585858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sebasteia arkadasim
biraz dikkat et sözlerine.
sen kime höst diyorsun.

ben kendi fikrimi yazdim.
sen baska düsünüyorsan kendi fikrini yaz.

biz burada kimsenin fikrine karismadik.

ne bicim bir kelime höst.
karsindakini sen ne sandin???

terbiyesizlige hic gerek yok arkadas.

münihliyigido58

belki düsüncelerinde hakli olabilirsin. ama transfer yapmazsan riske girmezsen her sezon böyle ya orta siralarda, yada kümeye düsme korkusuyla bitirirsin sezonu.

bugün bursaspor sampiyonlar ligine katiliyor. simdiden garanti ele gececek para 24 milyon €.

sivas paraya kiymazsa, risk almazsa bir yere ulasamaz.
bu benim fikrim.

kafaya oynamayan takimin seyirciside otomatikmen azalir.

kardeş kusura bakma biranlık kızgınlıkla yazdım ama bence sen de yönetimi, bu kadar fedakarlık yapan insanları hırsızlıkla suçlayınca dayanamadım.
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
500, afrikalı, artik, avroya, beklemede, bin, devam, edemedi, ediyor, fiyat, gel, geliyor, gelmek, güney, hayir, ikna, kimdir, konusu, ocakta, pazarlığı, pazarlık, peşinde, sivas, sivasspor, sivasspora, sıkı, transfer, tshabalala, tshabalala’da, tshabalalanın, yiğido, ısrarı, yıldızı, üzere