Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı
En son alabildiğim bilgiler( oldukça sağlam bilgiler)
1-Daha önce burada ismini verdiğim 2 çek oyuncu (sağ bek ) adı geçmiş fakat daha sonra vazgeçilen isimler
2-Belayın transfer ihitmali DÜŞÜK...Hatta kaynağım bana o transfer olmayacak dedi
3-Golcü arayışları devam ediyor ve bu isim büyük bir ihtimal YERLİ forvet olacak...Birçok futbolcunun adı geçiyor ama kesin olmadığı için artık isim vermiyorum...
4-Ortasahaya Çek cumhuriyetinden bir oyuncu alınacak hatta o transferin bittiğini bile söyleyebilirm ama isim şu an veremem...
5-Takımdan gönderilmesi düşünülen yabancıların çoğunun sözleşmesi devam ettiği için (keita, ivanovs) bunların durumu şu anda belirsiz, dolayısıyla bunların gitme durumuna göre yabancı transferi netleşecek...Öyle çok yabancı ismi dolaşıyor ama belki Fatyden başka bir yabancı daha alınacak - ki o da dediğim Çek ortasaha- ve yabancı transferi belki de sonlanmış olacak.
6-Transferler özellikle savunma ağırlıklı olarak şekilleniyor.(Dolayısıyla Bilica ismi yine bir seçenek olarak kenarda lakin Eskişehire gitme ihtimali de yüksek )
7-Transferler İstanbul üzerinden yöentildiği için çok sağlam ve kesin bilgilere ulaşmak zaman alıyor ve giderek zorlaşıyor
8-Eldeki Yabancıların durumu şu an netleşmediği içi yerli transferi ağırlıklı bir çizgi izlenmesi daha güçlü özellikle Adanademirspordan alınan Murat iyi bir kumaş-Ayrıca gurbetç oyunculardan takip edilenler de var
9-Ek bilgi -belki bazı arkadaşların bilgisi vardır- Faty sağ bek ve stoperin yanı sıra ön libero da oynayabilen bir oyuncu...
10-Şu an yerli yabancı adı geçen 7-8 oyuncu olduğunu1 Hafta içinde transferin durumu ve gidişatının daha netleşeceği bilgisini aldım...
|
Sadece gülüyorum ya
Bumu haber

-> Ben bastan söyledim belayin gelmiyecegini (hani yüzde 90 gelecekti

)
-> çek oyuncuyla anlasildigini her yigido biliyor (adini bilen yok ama

)
-> söyledigin 2 çek tutmadi mi

-> golcü mu araniyor, allah allah bilmiyorduk

-> 7,8 oyuncunun adi mi geçiyor, yoksa bu 10,20 olmasin (isim yok ama

)
-> Transfer olan oyuncularin kaç tanesini bize duyurdun (transferden önce