Niye niye! niye hakkariye şırnağa vereyim, sebep ne?
Kardesin sebebini bilmem ama ben hakkarinin Turkiye Monopolysinde yer almasini istiyorum çunku guney doguda hiçbir il yok ve zirveye en yakin hakkari. Hakkarininde bir Turk sehiri oldugu için oy veriyorum. Boluculere inat!
haydi yiğidolar bu iş sivaslının sivasına sahip çkmasını gösterir her ne olursa olsun sivası her yerde her şekilde destekleyelim hamsilere meydanın boş olmadığını gösterelim
yukardakıler sureklı oy kaybedıyor.zaten onumuzdekı ıkı sehır aynı yuzde dılımınde.gecmısken ıkısını bırden gecmıs oluyoruz bu bızım ıcın super.ılk 5 e cok rahat gırerız ya.zaten usttekıler felaket sekılde dusuyorlar.
sivaslılar hedefimiz üçüncülük olsun.çünkü ilk 2 aşırı fazlalar.onlara yetieşmeyiz büyük ihtimal.aslında yetişiriz bende 30 tane mail adresi var ama 5 den fazlasını kayıt yaptırınca siteden onaylama mesajı gelmiyor sizede öyle oldumu yiğidolar.
sivaslılar hedefimiz üçüncülük olsun.çünkü ilk 2 aşırı fazlalar.onlara yetieşmeyiz büyük ihtimal.aslında yetişiriz bende 30 tane mail adresi var ama 5 den fazlasını kayıt yaptırınca siteden onaylama mesajı gelmiyor sizede öyle oldumu yiğidolar.
aslında adamlar gönderiyorlar aktivasyon linkini, ama msn'nin gereksiz mesajlara filtre koyabilmek için e-posta doğrulama uygulaması var. bende 4 tane vardı önceden 9 tanesini de sonradan aldım msn den. benim açtığım mail adreslerine de seninki gibi aktivasyon linki gelmemişti. açtığım her mail adresinden bi tane mail gönderme işlemi yaptım ve her seferinde bahsettiğim bu doğrulama işlemini yapmamı istedi. bende herbirinde bu doğrulama işlemini yaptım. sonrasında da monopolynin sitesinden tekrar aktivasyon linki istedim. hepsine de link geldi. şimdi hepsinden de oy kullanabiliyorum. bi dene derim. ama bahsettiğim mail adresleri msn adresleri ona göre