Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı
Ben Ünsal başkan olsun demiyorum. Okuduğunu anla. Okuduğunu anlayamıyorsan okuma.
Mecnun Otyakmaz en iyi ihtimalle 4-5 ay yok. Belki daha da uzun süre olmayacak. Şu anda mahkeme sürecinde. Suçlu veya suçsuz diye yorum yapamayız. Ama eğer Mecnun Başkan görevine bu haliyle devam edebilir diyorsan görüşüne saygı duyuyorum.
Unutmaki Sivasspor kimsenin tekelinde değil. Kimse kimsenin Sivas sevgisini ölçemez. Sen nasıl görüşünü paylaşıyorsan seninle aynı düşünceye sahip olmayanların da paylaşmalarına birşey diyemezsin. Bu düşüncelerini paylaşanların da seninle aynı amaç için paylaştığını aklının bir kenarına yazmalısın. Burda kimse takımın kötülüğünü istemez. Ama her görüşe de saygı duyulmalıdır.
|
madde bir: senin söylediğinle fikret ünsal'ın söyledikleri arasında fark var. adam mecnun başkan'la ters düştü, şimdi hazır başkanı kodese tıkmışlarken meydanı boş buldu, hırlamaya başladı.
madde iki: senin önerin daha makul ancak, bu öneri de yiğidoların(!) ne kadar da satıcı olduklarının en bariz göstergesi. tutuklandı diye hemen devirelim değil mi? vay ki ne vay! bu kulübe verdiğin emeklere yazık mecnun başkanım! bu adamlar bu emeklere değmezmiş....