Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: -->: KOMŞUDA 8 OYUNCU EKSİK
Alt 30.03.2007, 20:32   #41
Bilmiyorum5
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 kann nur auf Besserung hoffen
Standart --->: -->: KOMŞUDA 8 OYUNCU EKSİK

Alıntı:
agulhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben bu mesajı anlayamadım arkadaşlar.Ben bir Kayserispor taraftarıyım ve pazar günü inşşallah Sivas'ta olacağız.Bakın ben kime Sivasa maça gidicez diyorsam ne işin var Sivas'ta ordan dayak yer gelirsiniz diyorlar,ama ben ısrarla şu anda Kayserispor ve Erciyessporun tek dostunun Sivasspor olduğunu söylüyorum.Şimdi neyi unutmayacağız biz söyleyin lütfen! Bizim Kayserililer olarak sizinle hiç bir konuda derdimiz sıkıntımız yok.Lütfen ortamı germeyelim kardeş kardeş maçımızı izleyelim.
ORTAMI GEREN KIM ACABA GENEC YIL KAYSERIDE 2*2 LIKMACTA KAFAMIZA TAS YAGDIRAN KIM ACABAAA CEVAP VERINNN PEKI BEN NAPTIM SIVASTA KAYSERIYI GULLERLE KARSILAMADIM MI ???????? 5 YEDIM YINEDE AZIMDAN ARGO SOZ CIKTIMI CEVAP VER IKI TAKIMIDA ALKISLAMADIKMIIIII ?????? SANA O NLAR SENI DOVERLER SIVASA GITMEYENLER FENA BI KUFUR EDICEM SITEDEN ATILICAM HERKES HADDINI BILSIN YILLLARDIR GULLERLE HOS SOZLE MUHABBET LE ALKISLA SEVGIYLE KARSILIYO BAGRIMIZA BASIYORUZ HER YIL KAYSERIDE KAFAMIZA TAS YIYORUZ AKILLI OLUN EFENDI OLUN BIRAZ INSAN OLUN BEEEEE EY KAYSERI BIZ GEVURA BILE BU KADAR KOTU DAVRANMIYORUZ ALLAHA SUKUR BU KAYSERILI DEGILIM O SOYSUZLAR ZIBIDILER SINIFINA GIRMEMISIM IYKIDE ALLAHA SUKURLER OLSUN SEN YINE KAYSERIDE KAFAMI YARMANIZ DILEGIYLE SIZ INDE YETISME TARZINIZ O SAYGI DUYUYORUZ SIVAS INSANI HOS SOZUYLE HOS MUHABBETIYLE DOSTLUGUYLA SIZ TASINIZ LA EYVALLAH
Alt 30.03.2007, 20:51   #42
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1082 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: -->: KOMŞUDA 8 OYUNCU EKSİK

Alıntı:
Sekizinci oyunucuyu ben söyleyim size; Erdal ..Zaten çok oynamayan bi oyuncu çokta önemli değil yani.
Arkadaşlar biz Kayseriden 4 kişi arabayla gelicez..bilet konusunda sorun yaşarmıyız?
abi o zamana pazar gunu gelirseniz maratondan yer bulmanız zor olur ama kale arkasından normalde yer bulunuyor
Alt 30.03.2007, 20:53   #43
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1082 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: -->: KOMŞUDA 8 OYUNCU EKSİK

Alıntı:
Ben bu mesajı anlayamadım arkadaşlar.Ben bir Kayserispor taraftarıyım ve pazar günü inşşallah Sivas'ta olacağız.Bakın ben kime Sivasa maça gidicez diyorsam ne işin var Sivas'ta ordan dayak yer gelirsiniz diyorlar,ama ben ısrarla şu anda Kayserispor ve Erciyessporun tek dostunun Sivasspor olduğunu söylüyorum.Şimdi neyi unutmayacağız biz söyleyin lütfen! Bizim Kayserililer olarak sizinle hiç bir konuda derdimiz sıkıntımız yok.Lütfen ortamı germeyelim kardeş kardeş maçımızı izleyelim.
kayserili arkadaşım bizim hiç bir takım ıle alıp veremediğimiz yok biz sadece herkesin dersini sahada verip gonderen bir takımız inş. sizinde dersinizi sahada futbolcularımız verecek ve bu maçtan alnımızın akıyla çıkacağız
Alt 30.03.2007, 22:07   #44
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

492 Mesajına 952 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz sein
Standart -->: KOMŞUDA 8 OYUNCU EKSİK

zor yeNERLER BİZİ BİZ O HURMAYI YERİZ
MustafaParlak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: KOMŞUDA 8 OYUNCU EKSİK
Alt 30.03.2007, 22:09   #45
ethembey
Yiğido

ethembey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 64 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 784 ethembey FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: KOMŞUDA 8 OYUNCU EKSİK

Mutlaka yeneriz sivasa güveniyorum

behzat
ethembey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.03.2007, 22:18   #46
abdurrahim_58
Tecrübeli Yiğido

abdurrahim_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 48 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 abdurrahim_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bizim icin Gökhanın olmaması cok iyi bir haber onuda yanlıs hatırlamıyorsam gol sonrası Servet sakatladıydı.
abdurrahim_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.03.2007, 09:31   #47
agulhan
Yeni Yiğido

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 agulhan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Bilmiyorum5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ORTAMI GEREN KIM ACABA GENEC YIL KAYSERIDE 2*2 LIKMACTA KAFAMIZA TAS YAGDIRAN KIM ACABAAA CEVAP VERINNN PEKI BEN NAPTIM SIVASTA KAYSERIYI GULLERLE KARSILAMADIM MI ???????? 5 YEDIM YINEDE AZIMDAN ARGO SOZ CIKTIMI CEVAP VER IKI TAKIMIDA ALKISLAMADIKMIIIII ?????? SANA O NLAR SENI DOVERLER SIVASA GITMEYENLER FENA BI KUFUR EDICEM SITEDEN ATILICAM HERKES HADDINI BILSIN YILLLARDIR GULLERLE HOS SOZLE MUHABBET LE ALKISLA SEVGIYLE KARSILIYO BAGRIMIZA BASIYORUZ HER YIL KAYSERIDE KAFAMIZA TAS YIYORUZ AKILLI OLUN EFENDI OLUN BIRAZ INSAN OLUN BEEEEE EY KAYSERI BIZ GEVURA BILE BU KADAR KOTU DAVRANMIYORUZ ALLAHA SUKUR BU KAYSERILI DEGILIM O SOYSUZLAR ZIBIDILER SINIFINA GIRMEMISIM IYKIDE ALLAHA SUKURLER OLSUN SEN YINE KAYSERIDE KAFAMI YARMANIZ DILEGIYLE SIZ INDE YETISME TARZINIZ O SAYGI DUYUYORUZ SIVAS INSANI HOS SOZUYLE HOS MUHABBETIYLE DOSTLUGUYLA SIZ TASINIZ LA EYVALLAH
2-2 LİK MAÇTA SİZİN SEYİRCİLERLE BİZİM SEYİRCİLER AYNI TRİBÜNDEYDİNİZ? BİZİM SEYİRCİNİN SİZİNLE Bİ DERDİ OLSA GELİP ARANIZA OTURMAZDI.BALİLİNİN TRİBÜNLERİ KIŞKIRTMASINDAN SONRA KARIŞTI ORTALIK BUNU HERKEZ BİLİYOR. O KARIŞIKLIKTA BİLE SİZİN ARANIZDA OTURAN KAYSERİSPOR SEYİRCİSİ Bİ TAŞKINLIK YAPMADI AMA EMNİYET GÜVENLİK AÇISINDA ONLARI ORDAN ALDI.ŞİMDİ SEN AKLIN SIRA DEPLASMANA GELENLERE İYİ DAVRANDIĞINI SÖYLÜYOSUN AMA ' O SOYSUZLAR ZİBİDİLER SINIFINA GİRMEMİŞİM' DİYEREK İÇİNDEKİ KİNİ GÖSTERİYOSUN.AMA BEN GENE DİYORUM SİVASSPOR VE SİVASSPORLULAR BİZİM DOSTUMUZDUR. MAÇ GÜNÜ GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH SİVASTA.İSTERSENİZ OTURUR SOHBETTE EDERİZ
agulhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.03.2007, 09:40   #48
agulhan
Yeni Yiğido

Alıntı:
Yigido58_NL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Allaha sukur bizimde alip veremedigimz yok Kayserililerle gardas.dun birkac kendini bilmez Kayseri taraftari sitemize girip agiza alinmayacak kelimelerle yeterince ortami gerdiler,bizim arkadaslarin gergin olmasinin sebebi o.Cesitli forumlarda Sivasimiz hakkinda Sivaslimiz hakkinda cok agir kelimeler yazdilar.Bizde gerekli cevaplari verdik.Ama iki komsu arasinda oynanacak bir mac oncesi ortami germenin hicbir manasi yok.
Arkadaşım benim o dengesizlerin yaptıklarından haberim yoktu.Özür dlerim ben onların adına.Ama gercekten genel olarak bizim taraftar sizi seviyor.İnşallah güzel bir maç olur
--->: -->: --->: -->: KOMŞUDA 8 OYUNCU EKSİK
Alt 31.03.2007, 09:44   #49
agulhan
Yeni Yiğido

Standart --->: -->: --->: -->: KOMŞUDA 8 OYUNCU EKSİK

Alıntı:
sinan-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
abi o zamana pazar gunu gelirseniz maratondan yer bulmanız zor olur ama kale arkasından normalde yer bulunuyor
Saol kardeşim.Gelelim bakalalım.İnşallah buluruz bilet izler gideriz maçımızı
Alt 31.03.2007, 10:48   #50
AdemYikilmaz
Yeni Yiğido

AdemYikilmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 AdemYikilmaz ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ne oursa olsun yeeeeeneeeeeceeeğiiiiiiiiiizzz zzzz
AdemYikilmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla