--->: BU NE REZALET.....
böyle durumlar herzaman oluyor febe maçındada gese maçındada çok iyi hatırlıyorum şu an teknikı direktorumuz olan şahış geçen seneki febe maçından once değerli sivasspor taraftarına megafonla gayet saygısızca bağırmıştı yine aynı durum vardı orda fenerliler toplanmıştı diğer taraftada polisler ortadaydı en ufak bişeyde yine bi olay çıkacak gibiydi tabi daha sonradan sivas spora futbolcu olarak febeli bir oyuncunun sivaslı taraftarlara yaptığı el hareketinide hiç bir sivaslı haketmedi sivas atkısı açmak küfür etmek değildi bu örneği sivasta yaşamadığım için veriyorum senede sadece 1 ay sivastayım ve sadece o zamanlar maçlarına gidiyorum tabi yakına deplasmana geldiğindede, diyceğim o ki istanbul hayranlığı vardır olabilir tutsunlar takımlarını ama gelipte bizim karşımızda bağırmasınlar bize kafa tutmasınlar sonunda olan bu olur çok teşekkür ederim hepinize sivastaysan ya sus yada sivasspor diye bağır tarihte bunu yapmayanlara ne yaptığımızı herkez biliyor, inş bundan sonra böyle şeyler olmaz arada bi densiz çıkıp bizim sivaslı gardaşlarımıza zararda verebilirdi
sevgi saygı
sivasa selam olsun
|