Alıntı:
toprak_gürün Nickli Üyeden Alıntı
birdaha sen dahil grubdan herhangi biri dernekle veya sivasımızı desdekleyen herkesle tartışmaya girer ve bu sitede herkesle tartışan olursa ben yokum yusuf ve modlardan ricam bu yazı böle birkaç gün kalsın. yineeeeeeee tekrar ysuf başkan başkan diyon benden habersiz herkese tartışıyon ilk ve son kez rica ediyom kimseyle tartışma. güzelliklerden bahsdelim.maçımıza gidelim yazımızı yazalım varsa resim atalım ama burda kimseyle tartışma. dinlersen tabiki. yapılan bu günkü tartışmalaardan dolayı arkadaşın yaptığı yorumlardan suçluda olsa suçsuzda olsa herkesden özürdiliyorum yusuf beni büyük görüyorsan bir kaç gün bu yazımada cevap verme.
|
BIRAKMAK OLMAZ.YOLA DEVAM.EZDİRMEYİN KENDİNİZİ.YAZILARI TAKİP ETTİM.GAYET ANLAMLI KONUŞULMUŞ.HİÇ BİR ŞEY YOK.YAZANLAR SİZLERSİNİZ.DERNEĞİN KONUSUNDA NE İŞİNİZ VAR.BİRKERE YAZI YAZMANIZ HATA ORAYA.FENERBAHÇE MAÇINDA NE GÜZEL BAŞARI SAĞLAMIŞSINIZ.BAŞKASININ FİKRİYLE YAPMADINIZ BUNU.MALUM KİŞİLERLE POLEMİĞE GİRMEYİN.AKLI BAŞINDA OLAN İNSANLARSINIZ.SİZLERE ABİ TAVSİYESİ.BIRAKIN ONU BUNU.BJK MAÇINDA YİNE SİZ OLACAKSINIZ.O BU ŞU BUNLAR OLMAYACAK.TRABZONLUMU SANDINIZ BİRBİRİNİZİ.HAKARETTEDE BULUNMAYIN.
TEŞEKKÜR EDERİM
DURMAK YOK YOLA DEVAM AKINCILAR.