sivasa geldiğinden beri en çok sevdiğim futbolcuların başında geliyor diyarbakıra gittiğinde çok üzülmüştüm ama neyseki geri geldi çok şükür giderekte performansı artıyor inşallah daha iyi olacak....
Mohammet ali sivasspor için çok önemli bir futbolcudur ben inanınıyorumki son haftalardaki oynadığı iyi futbolu bundan sonra daha iyi olacaktır usta bir futbolcu verilen görevi yerine getiriyor tam kapasiteye ulaşmadı ama durumu her gecen gün daha iyiye gidiyor mohammet ali takıma güven veriyor abilik yaparak her macta başarılara imza atmamızıda önemli rol oynuyor uzun lafın kısası mohammet aliye güvenmeyenlerin düşüncelerini bir anlamda boşa cıkarıyor takımımızın tam bir meastrosu mevkisinde türkiyede ilk 3 kişiden biri şahsen bana güven veriyor daha iyi günlere doğru hep beraber el ele her şey sivasspor için
artık takımımız ne hikmetse 58. dakikada bir değişik oynuyor ve %80 gol oluyor takımız 58. dk. gol atmaya yavaş yavaş alışıyor biz atamasak bile rakıp takım hediye ediyor aynı bu maçta olduğu gibi inş. her zaman 58. dk. gollerine devam ederiz
__________________ BİR GÜN KRAL OLMADIK BİR GÜN DE TAHTTAN İNMEYİZ!!!