şuanda bu yazıyı yazarken gözlerim dolu dolu ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum artık yeter !!! bardak doldu son damla taştı sabrımız kalmadı eğer devlet tam analmıyla bu işe el atmaz ise biz millet olarak atacağız ve etnik kırma başlanılacak yeter ulan...
konuyu açtığın için tşk sabahtan beri bu konuyu açmaya çalışıyorum ama yetkim yokmuş...Hakkaride 13 şehitimiz ve 16 yaralımız var ve hala çatışma devam ediyor yani bu sayı her an artabilir...Biz maçları düşüneceğimize cumhurbaşkanını kim seçsin diye oylama yapacağmıza etrafımıza bakım askerlerimiz ne alemde diye düşünmeliyiz.Her gün 10ar 10ar şehit veriyoruz ben 15 yaşındayım ve spor lisesi öğrencisiyim.Yeter artık nereye kadar şehit vereceğiz en kısa zamanda diğer liseli arkdaşlarımla ve katılan kardeşlerim ve abimlerim bir gösteri yapmayı düşünüyorum belki sesimizi bu sefer duyurabiliriz...
www.SivasSpor.com olarak sizlerinde desteğini bekliyorum... Ayrıntılı konuşmak isteyen f4t1h_4vc1@hotmail.com adresini eklesin bu gösteri elimden geleni yapacağım ve yarın belediyelikten ve sivas emniyet müdürlüğünden gösteri için izin isteyeceğim
Savaş resmen başlamış bulunmaktadır!!Hala boğazından Coca-Cola geçebiliyorsa Hala Mc Donalds'ın hamburgerlerini yiyebiliyorsan hala Marlboro içiyorsan!! Lanet et kendine! Kökenin ne olursa olsun şehitlerimize üzülüyorsan Amerikaya para verip onların Pkk'ya silah yollamalarına izin verme!!Toplu boykoT hareketi zamanı hepimiz birlik olalım!!(BUNU HerKESE YOLLA ŞEHİTLerİMİZ ANISINA) l