-->: BAŞKENTLİ YİGİDOLAR ANKARA-SİVAS MAC GÖRÜNTÜL
Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar sizleri ben şahsen ankarada izleme fırsatı buldum sivassporumuza çok iyi destek verdiniz ayrıca resimlerde çok güzel olmuş emeğinize sağlık
SİZLERİ ANKARADA DAHA İYİ MİSAFİR EDEMEDİK VEDE SİVASTAN GELEN YILLARCA SİVASSPORU ANKARADA DESTEK VEREN YİĞİDOLARA.GÖNÜL İSTERDİKİ CAY, SU, YEMEK İKRAM EDELİM EV SAHİPLİĞİ YAPALIM OLMADI İNŞALLAH SİZLERE ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARDA DAHA İYİ ORGANİZE OLUP BU EKSİKLERİMİZİ GİDERİRİZ
--->: BAŞKENTLİ YİGİDOLAR ANKARA-SİVAS MAC GÖRÜNTÜ
güreş maçlarım dolayısıyla k.marasa gıtmıstım bır baskentli yiğido olarak bu maçta çok olmak isterdim insallah gençler bırlığı maçında görüsürüz o zamanda maçım çıkmasa tabıkı ınsallah çıkmaz
-->: --->: BAŞKENTLİ YİGİDOLAR ANKARA-SİVAS MAC GÖ
Alıntı:
mesut_koçak_58 Nickli Üyeden Alıntı
güreş maçlarım dolayısıyla k.marasa gıtmıstım bır baskentli yiğido olarak bu maçta çok olmak isterdim insallah gençler bırlığı maçında görüsürüz o zamanda maçım çıkmasa tabıkı ınsallah çıkmaz
Soytarıdan yiğitmi olur yiğit Dediğin sivasLı olur sivastan doğar
helal yiğidolar.Sivasımızı sahipsiz bırakmayın
ist büyük sehir belediye maçına olimpiyata bekliyom herkesii
-->: BAŞKENTLİ YİGİDOLAR ANKARA-SİVAS MAC GÖRÜNTÜL
BAŞ KENTLİ YİĞİDOLARI TEBRİK EDİYORUM NETTEN BAKTIĞIM KADARIYLAN GERÇEKTEN TAKIMINI DESTEKLEMEY GELENLERİN SAYISI AZINSINACAK KADAR DEĞİL AMA
NE YAPALIM KEDER ANKARAY GÜLDÜ VE BU DEMEK DEĞİLDİRKİ TAKIM KÖTÜYDÜ ŞANS DİYELİMMVE İNŞALLAH ÖNÜMÜZEKİ DENİZLİ MAÇINI ALIP YİNE ZİRVEYİ GÖĞÜSLEMEY DEVAM EDECEĞİZ BAŞARILAR SİVAS İÇİN
başkentli yigidolar olarak bütün taraftar grupları bizim kardeşimiz onlar olmasaydı stadda bir enerji olmazdı üşenmeyipde geldikleri için teşekkürler...