Tolga yine yapmış yapacağını 15 000 az mı ?? Sivasta en fazla 15.000 oluyor. İkincisi maç cumartesi hemşerim, üçüncüsü stat taa İstanbulun dışında karşıdan gelmek çok zor. En az yolda 2 yada 2.5 saati geçer. Bir başka neden oraya ulaşım diye birşey yok. Bu yüzden aracı olmayanlar için gitmek çok zor. Bir başka neden maç saat 1330 da. Herkes işte. Yani kısacası say say neden bitmez ama yinede 15.000 gibi bir taraftar toplanmış. Galatasaray o statta 7-8 bin kişi ile oynadığı çok maç var. Sivasta 2 milyon Sivaslı var ama çoğu daha Sivasın haritada yerini bilmez. Bu yüzden giden taraftar sayısı bence yeterli idi.
Bizde aileden 3 kişi maçtaydık
güzel ve rakibi baskı altında tutacak bir ortam vardı,
maç pazar günü olsaydı, rahat 30 bin seyircimiz olurdu
maça gelen Yiğidolara teşekkür ederiz..
plakamız 58
bu alemde tekiz..
BENDE MAÇTAN YENİ GELDİM MAÇA ZATEN ÇOK ZOR ULAŞTIM MAÇ SAAT 15.00 DE OLSAYDI DAHA ÇOK TARAFTAR GELİRDİ DİYORUM İNŞALLAH KASIMPAŞA MAÇINDA FUL DOLDURURUZ SİVASSPOR EMİN ADIMLARLA ŞAMPİYONLUĞA GİDİYOR YETERKİ TÜM CAMİA İNANALIM LİG RADYODA SUNUCULUK YAPAN MEHMET AYAN YİNE ALAYLI VE KÜÇÜMSER BİR GÖRÜŞLE SİVASSPORA LAF ATTI GÖRELİM BAKALIM İSTANBULDAKİ İKİ MİLYON SİVASLIDAN OTUZ BİN KİŞİ MAÇA GELECEKMİ DİYE BU GİBİLERE KARŞI DAHA FAZLA KENETLENELİM TÜM YÖNETİM KURULU TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARA BİZLERİ MAHÇUP ETMEDİKLERİ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER.