Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: SIRA GELDİ FENER`E
Alt 21.01.2008, 15:07   #41
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 984 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: SIRA GELDİ FENER`E

GELSİN SIRADAKİ, KUŞLA KEDİYLE UĞRAŞACAK HALİMİZ YOK, DERSLERİNİ VERİP YOLLAYACAĞIZ
Bu Konuda abircan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.01.2008, 16:56   #42
serdar582158
Yeni Yiğido

serdar582158 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serdar582158 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kurban olam taşına toprağına o topraklardan aldıkları ilhamla şevkle gururla o anlatılamaz edayla oynayan ayaklara kurban olurum ben.
Bİr zamanlar bizi medyada en arka syfalarda kapak yapmayan ,spor yorumlarında adımızı ağızlarına almayan kendini beğenmiş İstanbul yorumcularına verilecek en iyi cevap budur işte.
İstiyorumki bundan sonrada en büyük hayalimiz şu kendini beğenmiş feneri bir gollede olsa geçelim.
İnanın en çok istediğim şeylerden biride bu.
Haydi yiğidolar haydi koçlar BÜTÜN DÜNYAYA DESTAN YAZMAYA GELİYORUZ BİZ SON OSMANLILARIZZZZZZZZ........... ....
serdar582158 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2008, 17:00   #43
serdar582158
Yeni Yiğido

serdar582158 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serdar582158 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch --->: SIRA GELDİ FENER`E

Alıntı:
serdar582158 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kurban olam taşına toprağına o topraklardan aldıkları ilhamla şevkle gururla o anlatılamaz edayla oynayan ayaklara kurban olurum ben.
Bİr zamanlar bizi medyada en arka syfalarda kapak yapmayan ,spor yorumlarında adımızı ağızlarına almayan kendini beğenmiş İstanbul yorumcularına verilecek en iyi cevap budur işte.
İstiyorumki bundan sonrada en büyük hayalimiz şu kendini beğenmiş feneri bir gollede olsa geçelim.
İnanın en çok istediğim şeylerden biride bu.
Haydi yiğidolar haydi koçlar BÜTÜN DÜNYAYA DESTAN YAZMAYA GELİYORUZ BİZ SON OSMANLILARIZZZZZZZZ........... ....
yeni sloganımızda bu olsun ne olsa bütün dünyada 7235000 Sivaslı değilmi.
Son Osmanlılar olsun adımız destan yazalım bütün dünyaya
Lütfen bütün sivaslı arkadaşlardan bu sloganı sık sık dile getirmelerini istiyorum.
serdar582158 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2008, 17:32   #44
submarıneyıgıdo
Acemi Yiğido

submarıneyıgıdo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 submarıneyıgıdo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SADECE BEN SİVASSPORLUYUM DİYENLER OKUSUN......

KOÇUM VİERRİ MEMMET ASLANIM SANADA BU DEMECI VERMEK YAKIŞIRDI ZATESADECE BEN SİVASSPORLUYUM DİYENLER OKUSUN......N.OKUDUM BAGZI ARKADASLAR BESIKTASIN ÖNU ACILIR FENERI YENELİMDE YOK GS YE YARAR BIRAKIN ARKADASIM BIRAKIN TAKIMIMZA SAHİP CIKIN SİZENE FENERDEN CİMBOMDAN KARTALDAN ZATEN O ARKADASLARI YILLARDIRDA ANLAMIŞ DEGİLİM TAKIMIMIZ SÜPER LİGDE LİDER ARKASANDA BIRAKMIŞ SÖZÜM ONA 3 BÜYÜKLERİ HALA FENER CİMBOM DİYOLAR ARKADASIM FENERLIYSEN GİT ONUN SİTESINDE YAZ GS LIYSEN ONUN SİTESİNE UYE OL BURDA CAZZZ YAPMA BURASI SUYU SERT INSANI MERT OLAN YIGIDOLARIN SİTESİ.
FENERE GELİNCE HİÇ HEVESLENMEYIN BURASI ANTEP DEGİL BURASI SİVAS SİVAS -20 DERECEDE TOP OYNAYACAKSINIZ AKILLI OLUN TAMMAMI ÖLE TOK EFENDİM HAVA SOGUK YOK SPORCU SAGLIGI ETKİLENİR VS VS.BİZ 40 SENEDİR BURDA TOP OYNUYORUZ GELİN DELİKANLI GİBİ TOPUNUZU OYNAYIN EFENDİ GİBİ YENİLİP EFENDİ EFENDİ İSTANBULUN YOLUNU TUTUN OLMAZMI.
BİLİYORUM VE TAHMİN EDEBİLİYORUM KORKUNUZU AMA UNUTMAYIN KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR.ALACAGINIZ EN İYİ SONUÇ BERABERLİKTİR UNUTMAYIN VE VİERRİ MEMMEDİN BU MACTA FİLELERİNİZİ HEMDE HAVUZ TARAFINDAKİ KALEYI HAVALANDIRACAGINI UNUTMAYINIZ.
SON SÖZÜM SÖZÜM ONA BU SİTEDE SİVASLIYIM SİVASSPORLUYUM DİYE GECİNENLERE HALA İSTANBULUN UŞAKLIGINI YAPMAYA DEVAM EDİN SİZ DEVAM HALA SİVASDA OTURUP LOJMANLAR FIRINININ EKMEGİNİ YİYİP KEPENEK SUYUNU İÇİPDE FENER MACINDA FENER TRİBUNUNE OTURANLAR VARMIŞ DUYDUM
YAZIKLAR OLSUN
YAZIKLAR OLSUN
YAZIKLAR OLSUN........
submarıneyıgıdo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SIRA GELDİ FENER`E
Alt 21.01.2008, 17:40   #45
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1561 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: SIRA GELDİ FENER`E

Alıntı:
ABDULLAH DUMAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ÇOK BÜYÜKLER GELDİ ÇOK BÜYÜKLER GEÇTİ TRABZON KAYSERİ VS.
AMA ŞUNU UNUTMAYALIM KİM OLURLARSA OLSUNLAR
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER!!!!..............
VE GELDİKLERİ GİBİ DE GİDECEKLER.................

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2008, 17:42   #46
sivasli_yldrm
Acemi Yiğido

sivasli_yldrm - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 sivasli_yldrm FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

inşallah ALLAH ın izniyle pazar günü feneride devireceğiz 3 sezondur feneri deviremedik ama ben bu sefer yeneceğimize inanıyorum şeytanın bacağını inşallah kıracağız bence fenerin futbolcuları sivasın bu soğuk havasında topa bile vuramazlar inş yeneceğiz
sivasli_yldrm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2008, 17:44   #47
Buraq58
Usta Yiğido

Buraq58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

353 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 Buraq58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Fenerbahceyi yenecek gücdeyiz , Mehmetin dedigi gibi onlar bizden cekinsin ... Haydi yigidom
Alt 21.01.2008, 17:44   #48
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1561 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: --->: SIRA GELDİ FENER`E

Alıntı:
submarıneyıgıdo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

KOÇUM VİERRİ MEMMET ASLANIM SANADA BU DEMECI VERMEK YAKIŞIRDI ZATESADECE BEN SİVASSPORLUYUM DİYENLER OKUSUN......N.OKUDUM BAGZI ARKADASLAR BESIKTASIN ÖNU ACILIR FENERI YENELİMDE YOK GS YE YARAR BIRAKIN ARKADASIM BIRAKIN TAKIMIMZA SAHİP CIKIN SİZENE FENERDEN CİMBOMDAN KARTALDAN ZATEN O ARKADASLARI YILLARDIRDA ANLAMIŞ DEGİLİM TAKIMIMIZ SÜPER LİGDE LİDER ARKASANDA BIRAKMIŞ SÖZÜM ONA 3 BÜYÜKLERİ HALA FENER CİMBOM DİYOLAR ARKADASIM FENERLIYSEN GİT ONUN SİTESINDE YAZ GS LIYSEN ONUN SİTESİNE UYE OL BURDA CAZZZ YAPMA BURASI SUYU SERT INSANI MERT OLAN YIGIDOLARIN SİTESİ.
FENERE GELİNCE HİÇ HEVESLENMEYIN BURASI ANTEP DEGİL BURASI SİVAS SİVAS -20 DERECEDE TOP OYNAYACAKSINIZ AKILLI OLUN TAMMAMI ÖLE TOK EFENDİM HAVA SOGUK YOK SPORCU SAGLIGI ETKİLENİR VS VS.BİZ 40 SENEDİR BURDA TOP OYNUYORUZ GELİN DELİKANLI GİBİ TOPUNUZU OYNAYIN EFENDİ GİBİ YENİLİP EFENDİ EFENDİ İSTANBULUN YOLUNU TUTUN OLMAZMI.
BİLİYORUM VE TAHMİN EDEBİLİYORUM KORKUNUZU AMA UNUTMAYIN KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR.ALACAGINIZ EN İYİ SONUÇ BERABERLİKTİR UNUTMAYIN VE VİERRİ MEMMEDİN BU MACTA FİLELERİNİZİ HEMDE HAVUZ TARAFINDAKİ KALEYI HAVALANDIRACAGINI UNUTMAYINIZ.
SON SÖZÜM SÖZÜM ONA BU SİTEDE SİVASLIYIM SİVASSPORLUYUM DİYE GECİNENLERE HALA İSTANBULUN UŞAKLIGINI YAPMAYA DEVAM EDİN SİZ DEVAM HALA SİVASDA OTURUP LOJMANLAR FIRINININ EKMEGİNİ YİYİP KEPENEK SUYUNU İÇİPDE FENER MACINDA FENER TRİBUNUNE OTURANLAR VARMIŞ DUYDUM
YAZIKLAR OLSUN
YAZIKLAR OLSUN
YAZIKLAR OLSUN........

AYNEN ÖYLE ÇOK SİVASLI RAKİP TRİBÜNDE HAYRET EDİYORUM ÖZELLİKLE FB MAÇINDA SİVASLI FB ÇOK OLUYO EH BOŞUNA DEMİYORUZ SİVASLI....... İSTANBULU DESTEKLER

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2008, 18:00   #49
özsivasli1903
Usta Yiğido

özsivasli1903 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 865 özsivasli1903 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

allahin izniyle sampiyon olacagiz ....

bizler inandik sizler inanin bizim icin sampiyon olun....
özsivasli1903 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2008, 18:03   #50
özsivasli1903
Usta Yiğido

özsivasli1903 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 865 özsivasli1903 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
submarıneyıgıdo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

YAZIKLAR OLSUN
YAZIKLAR OLSUN
YAZIKLAR OLSUN........

helal olsun gardas sana dogru yazmissin...
ben besiktasliyim ama bu saaten sonra sivassporumu yalniz birakamam.... feneride besiktasida galatayida yenip sivasda sampiyonluk yasamaya gelecem almanyadan...

her zaman her yerde en büyük sivasssss.....
özsivasli1903 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla