Alıntı:
sedoji Nickli Üyeden Alıntı
kardas kımse partı propagandasi yapmıyo sadece herkez kendı gorusunu yazıyo.kardas sıvası desdeklemek sıteye gırıpte ıkı satır yazı yazmakla olmuyo......SIVAS ICIN YASAMAYI BILMIYOSA BI INSAN,SIVAS ICIN ÖLMEYI NERDEN BILECEK.
|
sedoji kardeş çok güzel söylemişsin sitede 2 satır yazı yazmakla sivası desteklemek olmaz. Ama destek vermek için ölmek mi lazım?
Sivaslıları Sivasspora destek olmak için birşeyler yapmaya davet ediyorsun çok güzel, ama resminde ülkücü ideolojiyi üzerine basa basa gösteren bir resim kullanıyosun, üstüne bide cevap yazdığın bir kişiye ülküdaş diye hitap ediyorsun ve söylemlerinde şiddet içeren cümleler kullanıyosun.
Buradan birleşmeye davet ettiğin kişilerin içinde ülkücü olmayan bisürü kişi var.Şu şartlar altında Sivasspora gönül veren bu kişiler bunları görünce senin gurubuna katılırmı sanıyosun.
Bundan dolayı bu tür davranışların bizleri toplamayacağını dağıtacağını düşünüyorum.
Rakip taraftarı katil gibi göstermişsin. Sivasspora karşı kimsenin garezi yok. nereye gidersek gidelim hoşgörüyle davrandıktan sonra kardeşçe kaynaştıktan sonra şiddete ne gerek var sonuçta hepimiz aynı vatanın insanlarıyız ve aynı ekmeği paylaşıyor aynı havayı soluyoruz kavga ne diye. Bu yolda sivassporlular olarak kavganın tek çözüm olmadığını tüm türkiyeye göstererek büyük bir iş başarmış oluruz.
Ben Ankaragüçlülerle aynı tirübündeydim, GS maçından sonra tıklım tıklım otobüse sivasspor formasıyla bindim, BJK maçından sonra kazanın önünden geçip vapura bindim kimse bişe demedi. Ama aynısını burssalı yada ankaragüçlü biri yapsa öldüresiye döverlerdi niye çünkü aralarında hüsumet var.
Ama bizim kimseyle hüsumetimiz yok işin içine çirkeflik koymadan yiğitler gibi çıkıp maçımızı oynayıp sahadan başı dik çıktıktan sonra herkes bize saygı gösterir.
Sonuç olarak Sivaslıları Sivasspor uğrunda bir çatı altında toplamaya ben de varım ama din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmadan ve siyasi düşüncemizi dışa vurmadan yapalım bunu. Ve desteğimizi modern bir şekilde şiddet içermeden yapalım düşüncesini savunuyorum.
MANTIKLI DUSUNEMEYIP DOGRU KARAR VEREMIYORSA BIR INSAN VATANA MILLETE HAYRI YOKTUR.
Saygılarımla.