Usta Yiğido
363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 922 
|
--->: MAÇIN ARDINDAN
Bu maçın ardından uzun süre kendime gelememiştim,daha yeni 4. demlik çayı bitirince biraz uyanır gibi oldum.Maça başlayınca,kendimce içime bir his doğdu,''Eyvah bu maçı kaybedeceğiz''.Aman maç bitti,rahat rahat yorum yapıyorsun demeyiniz,çünki bu maçlara başlarken tipik bazı batıl inançlarım var.1-Beşiktaş ile kendi evimizde oynadığımız maçları kaybediyoruz,deplasmanda oynayınca kazanıyoruz.2-Takım oyuna başladığı vakit,az çok kendini gösteriyor.Yani hızlı koşan atın b... seyrek düşer lafında devamla,atak oynayınca o maçları kaybediyoruz,buna örnek fb maçınada öyle başlamıştık,kasımpaşa maçında ise kasımpaşaspor çok hızlı başlamış malum sonunu getiremedi bize karşı.(Altuntaş58 abimede bir defasında,durak köfte salonunda maç seyredrken bu tespitimi anlatmıştım.)3-Ayrıca,o maç için futbolcunun ayağına topun alışması diye tabir ettiğim,topun istemesi olgusuda var.5.dak.da mehmet Yıldız,sergiyo,abdurrahman gibi futbolcularımıza top ısınamadı,10 dak. içerisinde top kaybımız beş olmuştu.
Herşey bir yana,bence fenerbahçe maçında olduğu gibi,bu maçtada sevgili Bülent UYGUN'un düşüncesi,süper liğde vizyon maçı olarak görmesi neticesinde,göze hoş gelen atak futbol oynamak istemesi sonucu,bir nevi yenilgiyi hazırladı.Ukalaca olmaksızın,bu maçın hakkı,temkinli başlamak,her zaman ki gibi,sağlam defans kurgusunu kurup,rakip takımın üzerimize gelen ataklarını savuşturmak,ikinci yarının ortalarına doğru,rakip takımın şuursuzca ataklarına kontra ataklar ile onların biten kondisyonlarınıda kullanarak golü bulmak gerekliydi.Forvet hattımızda,kontra ataklara uygun futbolcu yapımız mevcuttur,balili den sonra,mehmet'in komutasındaki ileri ucumuzda chetkov,orta sahadan desdek veren m.ali-sergiyo- kenarlardan,abdurahman-uğur gibi futbolcularımızın meziyetleri bu yöndedir.
Haftaya,rakibimiz,komşumuz,kay serispor'un,geçen haftalarda diğer anadolu takımları gibi bizim için,anadoludan şampiyonluğa oynayan bir takımın olmasıyla kıvanç duyuyoruz anlamına gelen açıklamalarının ne kadar samimi olduğunu test edeceğiz.
Bu liğin düğümü sondan bir hafta önce,evimizde oynayacağımız galatasaray maçında çözülecek.O maç için,Bülent hocamızın geçmişte evimizde oynadığımız FB ve BJK maçları,iyi bir tecrübe olmuştur düşüncesiyle umudum ziyadesiyle fazladır.
Bu mağlubiyetle hiçbirşey bitmemiştir.Bilakis futbolcularımıza,teknik heyetimize daha farklı arzu olmuştur.
Desteğimizi eksik etmeyelim yiğidolar,bu teknik heyet ve futbolcular ile buralara kadar geldik ve bundan sonrada bunlar ile devam edeceğiz.Yeterki biz seyircilerin manevi desdeğini arkalarında bulsunlar,onlar gerekeni yapar,yapmassada canları sağolsun,dünyanın sonu değil ya,seneye süper liğ devam ediyor.