yiğidin harman olduğu yrin insanlrı işte şampiyon işte sivas bu takıma yensede yenilsede destek ama tam destek olalım gerisini hocamız ile sahadaki 11 kaplana bırakalım onlr ne yapacağını çok iyi bilir başkanımıza hocamıza ve 11 kaplana selam sevgiler
değerli kardeşlerim maçtan çektiğim resimleri ekleyeceğim lakin bir iki mevzuya değinmek isterim..
1-sahada şampiyonluğa oynayan,evindeki sondan ikinci maçını oynayan bir takım...ve tribünlerde büyük boşluklar...daha ne yapsın bu takım..kendi uzay ligini kursun da o ligdemi şampiyonluğa oynasın.bir sivaslı için cumartesi gününü maçla değerlendirmekten başka güzel ne olabilir ki..4 eylüldeki tüm maçlra(-25 deki trabzon maçı dahil) gelen hataylı dostum kadar sivaslılığınız yoksa..yazıklar olsun diyelim sivaslılığımıza..
2-yönetime bir teklifim var...bundan sonra bilet alırken alan kişiye sorulsun maçı oturarak mı yoksa ayakta mı izleyecen diye...oturanları altlara,ayakta duracajkları üst koltujlara yerleştirsinler...aksi takdirde "seni mi yoksa maçı mı izleyecez diyen idiotlara tahammülüm kalmıyor..tiksiniyorum...
3-maça kundaktai bebeğinin bile getirlimesi..stata pek çok çocuğu görmem çok güzeldi..
4-sivassporun maşç sonu tribünlere zorlayarak,gönülsüzce gelmesi de hiç hoş değil..unutmayın sivası da sivassporu da bu insanlara borçlusnuz..taraftarı kendize küstürüseniz...yazık olur bunca emeğe.. diyerek resimleri eklemeye başlıyorum...
başlığı alıntı yaparaktan başlıyorum.
Tüm resimleri ve yorumları incelendim ve tüm resimlere ve yorumlara teşekkür ettim erinmeden.ama nerden buluyorsun böyle güsel yorumları Allah vergisi olması lazım heralde teşekkürler tekrar...
yaw maça gitmeyen taraftarLara Kızmak bence yersiz malum hayat şartları adam sigaraya para werir ama ona verince ßiLete ßuLamamıştıryada pintidir.. veya ne ßiLim işi fiLan wardır (qerçi ßen Sivasta oLsam iki eLim kanda oLsa yine qiderdim maça)ama oLsun yaa yendik ya No sorun no proßLem
hepinize ben teşekkür ederim..
değinmeyi unuttuğum bir mevzu daha var..
umarım tribündeki birkaç grup saçmalığı biran evvel son bulur...maraton a ve b farklı c ve d farklı bağırıyor..sebebi havuz ve gar kale arkalarında bulunan iki ayrı gruptan iki farklı ses çıkması..bir araya gelmemelerinin sebebini merak ediyorum...bu gruplar sivassporun menfaatine kurulmuyor mu..ee herkes başkanımız dahil tek çatı altında toplanmalarının sivasspor menfaatine olduğunu söylemesine rağmen neden bu ayrılık...
__________________ Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.
faulu yapan hürriyet,sakatlanan hürriyet,faulu kullanacak olan yine hürriyet...şampiyon olmamız engellenemez...
gardas ílk önce cok cok tessekür ediyorum emeginize saglik
ama su kale arkasinda ki bosluga bakin yauuu biz avrupa'da bir sivassporu görmek icin yirtiniyoruz, siz bi stat doluduramiyorsunuz yaa yaziklar olsun takim daha ne yapsin ????!?!?!
cok ama cooook ayip ......
"SIVASSPOR SENINLE BERABER ÖLÜME GIDERIZ" DERSINIZ AMA STATA BILE GITMIYORSUNUZ...YAZIK...FENERI N MACLARINA BAKIN...HER MACDA STAT AZ KALSIN DOLACAK...YA SIVAS...SEYIRCI ORTALAMASINDA 7000 CIKMIS...UTANIN BEEEEE!!!!!!
GS MACINDA GÖSTERIN KENDINIZI...