Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı
[CENTER][B]Yorucu ama ardindan gelen galibiyetle guzel bir sekilde sonuclanan denizli yolculuguna 1.30 da Buca dan basladik izmirli yigidolar olarak..Genelde herkes sahsi araclariyla gittiginden 20 kisiyle dustuk denizli yollarina. Izmirliyigido(yalcin abi) maca tam tesekkullu gelmisti saolsun. Bayraklar cantasindaki buyuk pankarti ve onceden evde hazirladigi tezahuratlariyla  .
Yolculuk boyunca biz de macta yapacagimiz tezahuratlara calistik. guzel bir yolculuk oldu..Denizliye vardigimizda ve stada girdigimizde ise 20 yigido bir anda 1000 yigido olmustu  .
Bu arada Denizlisporlu kardeslerimizle de dostca goruntulerimiz trt kameralarina da yansidi. Hep bir agizdan `Bu sene Sampiyon Anadolu `dan` tezahuratlariyla Denizli inledi .sayemizde trt ye de malzeme cikti  .
Onceden Yalcin abinin getirdigi marslarla ve otobus icinde kendi gelistirdigimiz tezahuratlarla izmirliyigidolar dersini iyi calistigini gosterdi ve bunun karsiliginda da iyi organize olmus cekirdeksiz bir tribun gorduk Denizlide  .
Sivassporumuz da oynadigi guzel oyun ve getirdigi 3 puan la bizleri daha da costurdu. Ve donus yolculugu da keyifli bir hale geldi ve gece 2 sularinda Izmire vardik.
Burdan bizimle beraber Denizliye gelen basta organizasyonda buyuk emegi olan Yalcin abi ve Tum Izmirli Yigidolara Tesekkur ederim . Bundan sonra Izmirli Yigidolarin yapacagi organizasyonlarda katilimin daha da artmasini temenni ederim.
Simdi hikayemize Fotograflarla devam edelim...
|
Mustafa'cım, ellerine sağlık. Resimler çok güzel. Ama esas güzel olan, bu yolculuğu bu kadar güzelleştiren yolculuğa katılan sizlerdiniz. Genç arkadaşlarıma ve ortagenç (!)

arkadaşlarıma çookk teşekkür ederim. İnanılmaz, ve anlatılamaz kadar güzel bir yolculuktu. Yazdığımız tezahüratlar otobüsü neşelendirirken, arkadaşlarımızın canlılığı yolculuğumuzun güzel geçmesini sağladı. Herkese ama herkese (şimdilik tek tek isim yazamıyorum) teşekkür ediyorum. Bir daha ki sefere Ankara yolculuğunda da aynı güzellkikleri yaşayacağız inşallah.
Alıntı:
yasargul_58 Nickli Üyeden Alıntı
hepimizde cok eglendik gulduk soyledik ama bugun saat 2 bucuk gibi zor uyandım 
fotolarda cok guzel...
bide su servis soforunun terbiyesizligi olmasaydı son dakka
cok daha iyi olacaktı
|
Merak etmeyin, otobüsten inerken (parasını takdim ederken) 2 çift laf söyledim. (tabii anladıysa aksi ihtiyar). Ayrıca bugünde bağlı olduğu firmayı sahibi olan hemşehrimizi arayıp ağzıma geleni söyledim. Otobüs sahibi hemşehrimiz çok üzüldü ve hepinizden özür diledi. Buradan ileteyim sizlere de.
Herkese tekrar teşekkür ediyorum.
.