Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

--->: Herve TUM SIVASSPOR ' DA
Alt 07.07.2008, 14:29   #41
yusufener
Acemi Yiğido

yusufener - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 45 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 yusufener FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Herve TUM SIVASSPOR ' DA

Cvetkovun yerine gelebilecek bir oyuncu...gerçekten çok fırsatçı ve sahda nerde duracağını nerde durmayacağını bilen bir oyuncu...bize çok yararı olacaktır...hadi hayırlı ossun bagalım...
yusufener isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yusufener'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.07.2008, 14:39   #42
furky.b
Usta Yiğido

furky.b - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

435 Mesajına 714 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 furky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISI

Evet Arkadaslar Bomba Budur!!!
Bence Tam Yerinde Ve Hic Beklemedigim Super Bir Transfer..

Cvetkov Bu Durumda Kesin Olarak Gonderilecek.. Ve Takima Para Gelecek..

Tum Yedek Kalirmi Bu Sezon Orasini Bilemeyecegiz.. Ama Artik Sade Mehmet
Yildiz'a Kalmamis Oliyoruz..

Olasi Sakatliginda Yerine TUM Var..

Hatta 2. si yan yana Da Oyniyabilir..

2 Boga Yan Yana..Ama Tabi Balili Yi De Kesemeyiz..

Cok Super Transfer Insallah Hayirlisi Olur..
furky.b isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda furky.b'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.07.2008, 14:54   #43
yusufener
Acemi Yiğido

yusufener - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 45 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 yusufener FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Mehmet yıldızla Tum forvet oynar baliliyi de biraz arkalarına alırlar ya da fenerin deivide yaptığı gibi forvetten başka bir mevkiyi verip öğrenmesini sağlarlar böylece dah çok yönlü oynamış da olur sivasa da katkısı büyük olur...
yusufener isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yusufener'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.07.2008, 14:56   #44
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 989 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt

hayırlı uğurlu olsun...............
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda nuri_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.07.2008, 14:57   #45
cesur sivas
Yiğido

cesur sivas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 cesur sivas FAZLA SÖZE GEREK YOKcesur sivas FAZLA SÖZE GEREK YOK

bu transfer cok super oldu
Lig tv nin resmi sitesinde de yaziyor ---> www.ligtv.com.tr
ama ben chetkov gitmesin diyorum , gercekten iyi bir oyuncu,, insallah gitmez,,
..
Biz ónce de bir transfer yapmistik oda forvet hemide o da bursa dan geldi bence --> ömer kaplan mi öyle birsey di,, o zaman onu satsak chetkov un yerine bence daha iyi olur..
Alt 07.07.2008, 15:11   #46
B.Demirci
Yiğido

B.Demirci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

125 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 B.Demirci ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Futbola Nasıl ve Nerede Başladın?
Futbola tüm Afrikalı gençler gibi çok küçük yaşta başladım. Kamerun'da kendi kentimin takımında oynadım. Futbol okulunda eğitim aldım. Avrupa'daki ilk durağım ise İsviçre'nin Sion takımı oldu. Ardından yine aynı ülkenin Basel takımında forma giydim. Bir sonraki durağım ise Fransa'da Metz oldu. Burada iki sezon kaldıktan sonra Strasbourg'a transfer oldum. Yaşadığım sakatlık, çıkışımı engelledi
Kariyerinin en büyük çıkışını hangi kulüpte yakaladın?
Metz'de gerçekten çok iyi bir performans sergiledim. Yeni bir ülkeye gelmiştim ve kendimi ispatlamak istiyordum. Bunun verdiği motivasyonla çok iyi bir çıkış yakaladım. Orada Türk futbolseverlerin yakından tanıyacağı Franck Ribery ve Souleymane Youla ile birlikte oynadım. Ancak ikinci sezonumda sakatlık yaşadım. Formumun zirvesindeyken başıma gelen bu olay beni psikolojik olarak da çok sarstı.
Nasıl bir sakatlık geçirdin?
Dizimden sakatlandım. Çok acı çekiyordum. Hatta öyle anlar oldu ki, bundan sonra futbol
oynayamayacağımı düşündüm. Fakat yılmadım, savaştım ve kazandım. Geçen sezon oynadım ancak sakatlığım tümüyle geçmediği için gerçek performansımı sergileyemedim.
Avrupa serüvenin esnasında hangi ünlü teknik adamlarla çalıştın?
Birlikte çalıştığım ünlü antrenörler olarak Jean Fernandez, Joel Muller, Christian Gross ve Jean Pierre Papin'i sayabilirim.
Futbolcu olarak etkilendiğin, hayranlık duyduğun isimler kimler?
Küçük yaşlarda hayranlık duyduğum futbolcular Liberyalı Georges Weah ile Hollandalı Marco Van Basten'di. Gençlik yıllarımda ise idolüm Brezilyalı Ronaldo'ydu. Bu futbolcuyu gerçekten çok beğeniyorum ve takdir ediyorum.
Herve Tum'un artıları ve eksileri nelerdir?
En büyük artım bir takım oyuncusu olmam. Kolektif oyuna çok önem veririm ve arkadaşlarıma da yardımcı olmaya çalışırım. Mücadeleden hiç kaçmam. Ayrıca çok hırslıyım. Eksi yönüme gelince. Kimi zaman konsantrasyon sorunu yaşıyorum ve oyuna tam anlamıyla kendimi veremiyorum. Bu olumsuzluğum özellikle zorluk derecesi düşük maçlarda kendini gösteriyor.
İstatistiklerini incelediğimizde yıllık gol ortalamanın 8-9 civarında olduğunu görüyoruz. Bu sayı bir forvet oyuncusu için yeterli mi?
Bunun en büyük nedeni daha önce de vurguladığım gibi takım oyuncusu olmam. Kahramanlık peşinde değilim. Maçı kazanmamız her şeyden önemli. Arkadaşlarıma da gol attırmayı severim. Elbette asıl işim gol atmak olduğu için onu da ihmal etmem.
Kamerun Milli Takımı'nda nasıl bir grafik çizdin?
Kamerun Milli Takımı'nın formasını 10 defadan fazla giydim. Sakatlıklar sebebiyle Afrika Uluslar Kupası'nda bir türlü kadroda yer alamadım. 2006 Dünya Kupası eleme maçlarının ilk bölümünde düzenli olarak oynadım. Fakat daha sonra yine sakatlık nedeniyle Milli Takım'da görev alamadım.
Kamerun'un 2006 Dünya Kupası'na katılamaması büyük bir sürprizdi. Bu sonuç ülkede nasıl bir etki yarattı?
Gerçekten büyük bir şoktu. Çünkü Kamerun, Afrika futbolunun lokomotifi konumunda bir ülke. Üstelik ülke olarak ezeli rakibimiz Fildişi Sahili'ne geçilmek ayrı bir üzüntü kaynağıydı.
Kamerun Milli Takımı'nda pek çok şöhretli oyuncu var. İçlerinden yakın arkadaşın olan var mı?En iyi arkadaşım Pierre Wome. Kendisi şu anda Werder Bremen'de oynuyor. Bilmeyenler için hatırlatayım, Kamerun bu futbolcunun 90. dakikada kaçırdığı penaltı nedeniyle Almanya 2006'ya gidemedi. Wome bir dönem Gençlerbirliği'ne gelmek üzereydi. Ancak son dakikada bir pürüz çıkınca İtalya'ya gitti.
Afrikalı futbolcuların genellikle ilginç lakapları olur. Daha önce futbol oynadığın kulüplerde sana takılan lakap var mı?
Basel taraftarı hiç bıkmadan ve yorulmadan mücadele ettiğim için "Makine" lakabını takmıştı. Metz taraftarı beni "amca" anlamına gelen "Ton Ton" diye çağırıyordu. Strasbourg'da ise seyirciler bana "ihtiyar" ismini vermişti. Yanlış anlaşılmasın, bu yaşlı olduğumdan değil, takımdaki tecrübelilerden biri olduğum ve daha çok tanındığım içindi. Bir de Kamerunlu oyuncular için kullanılan genel bir lakap var. Futbol dünyası ülkemin oyuncuları için "Afrika'nın Yenilmez Aslanları" benzetmesini yapar. Huzuru ve sakinliği severim
Futbolun dışında neler yapmaktan hoşlanırsın?
En çok huzuru ve sakinliği severim. Böyle ortamlarda insan düşünme ve her şeyi çok daha iyi değerlendirme şansına sahip oluyor. Müzik dinlemekten, sinemadan, dostlarımla birlikte vakit geçirmekten hoşlanırım. Ağırlıklı olarak Afrika müziklerini ve R&B'yi seviyorum.
Afrikalılar dansa yatkın olur. Senin de böyle bir yeteneğin var mı?
Dans etmekten çok, iyi dans eden insanları izlemeyi tercih ederim.
Evli misin?
Evli değilim ama eski kız arkadaşımdan iki çocuğum var.
B.Demirci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.Demirci'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.07.2008, 15:12   #47
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 930 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivasspora hayırlı,uğurlu olsun.Bu transfer için konuşmak çok erken.Bu oyuncu eğer yanlış bilmiyorsam bonservisi elinde olan bir oyuncu.Hava toplarına hakim yıpratıcı bir santrafor.Yanlız geçen yıl sakatlığı nedeniyle(Bursa yönetimi kamuoyuna böyle açıkladı) uzun süre oynayamamıştı.Bursa'nın Sivassporla oynadığı 2.maçta takımımızı çok zorlamıştı.Eğer biraz şanslı olsaydı bize o maçta 1-2 gol atabilirdi.İyi bir oyuncu takıma uyum sağlarsa faydalı olabilir.Sakatlığının son durumunu bilemiyoruz.Sağlık kontrollerinden sağlam çıkarsa transferi gerçekleşir.Anladığım kadarıyla Bülent Hoca bu saatten sonra tanımadığı;izlemediği bir oyuncuyu alıp riske girmek istemiyor.Dünyada iyi oyuncuların fiyatları çok pahalı.Bülent Hoca'nın Avrupa'da izlediği diğer oyuncuların ya fiyatları çok pahalı;ya da Tum bu oyunculardan daha kaliteli.Bekleyip göreceğiz.Tekrar diyorum Tum Sivaspora hayırlı uğurlu olsun.
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.07.2008, 15:40   #48
emremoni
Yiğido

emremoni - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

103 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 emremoni FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
artistmaho58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar neden tum u beğenmiyorsunuz?bence Mehmet Yıldız la iyi anlaşılarsa bu iş tamam
Kardeş balili ne olacak ...........
emremoni isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda emremoni'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: Herve TUM SIVASSPOR ' DA
Alt 07.07.2008, 22:44   #49
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1103 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: Herve TUM SIVASSPOR ' DA

Buna super transfer diyen arkadaslarin bu sene super ligi takip etmedigini dusunuyorum..Santrafor gol yapmali net pozisyonlari. Tum 1 sene boyunca gol kacirmaktan Bursalilara sac bas yoldurdu..
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda myway'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.07.2008, 12:47   #50
BirSubat2oo7
Yiğido

BirSubat2oo7 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 BirSubat2oo7 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hoş geldin diyorum tekrardan.Bakacağız ve anlayacağız nasıl oynadığını.
BirSubat2oo7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda BirSubat2oo7'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...