Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

-->: HERVE GERMAİN TUM
Alt 27.09.2008, 18:54   #41
NAUGHTYBOY58
YASAKLI ÜYE

89 Mesajına 266 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 NAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: HERVE GERMAİN TUM

herwe Thum Aslına ve qeçmişine bakılırsa bursaspora cok iyi bir dönem sonunda qelmiştir ancak nedense bursasporda bir türlü parlayaymış we fazla oynayamamıştır ancak şimdi sivassporda ve bursassporda oynadıqından daha iyi yakında inşallah daha iyi olacak we takımımıza cok daha katkı saqlayacaktır sonucta siwasspor futbolcusudur ve emin olunki oda elinden qeleni yapmaya çalışıyodur herkes raHat oLsun
NAUGHTYBOY58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: HERVE GERMAİN TUM
Alt 27.09.2008, 18:56   #42
velibircan
Usta Yiğido

velibircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

501 Mesajına 1.274 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 850 velibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: HERVE GERMAİN TUM

Alıntı:
HaSiVasLıM58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Tüm kariyerinin en güzel dönemini inşallah ALLAH Nasip ederse Sivasspor da yapacak adını altın harflerle kazıyıp 1 e 50 verecek en az inşallah o günleride göreceğiz inşallah yattara 300.000 € gelmişdi bilmem hatırlatmakta fayda gördüm birden..!Bizde işlenecek o kadar cevher varki o kadaar maden yüksek mühendislerimizde var o cevherleri yerin ne kadar altında olursaki olsun çok rahat bulabilecek bir ekibimiz var ben buna inanıyorum zaten şu an mütavazi kadromuzda o değerli yakut elmaslardan pırlantalardan sadece bir kaçı bizde daha çok var çok..Onun için asla şunu unutmamak gerekir burası çok önemli ''Bir ömür bedenen çalışıp geleceğe dönük gerek ekndimize gerek ailemize bir şeyler veremeyebiliriz fakat önümüze çıkan şansları değerlendirebilirsek ki inşallah değerlendirebiliriz hayatımız değişir ve tam aksi takdirde dEğiştireemzsek eğer başladığımız yerden devam edebiliriz ve o şanslar bir daha bir ömür maalesef kapımızı çalmaz dizlerimizi dövsek dahi...Onun için reklam bilboardları eee Store biletler eee reklamlar sponsorlar elbette bizim büyük bir gelir kaynağımız şüphesiz ama bizler''BU CEVHERLERDEN Bir kaç tane gerek Türkiye gerek Dünya pazarına satabilirsek elbette baştan madeni bulup işlememiz gerekli şüphesiz ve o belirttiğim Reklam Bilboardlardan bilet v.b gelirelrimizin onlarca katıı başımız hiç ağrımadan çok rahat kazanabiliriz ..Ve bugünkü bütçemizi 3-4 hatta 5 e katlayabiliriz..Onun için aşağı yukarı saydığım Sabit gelir elde ettiğimiz ürünler belli hemen hemen en pek uzar nede kısalırız onun için Tüm Dünya da büyük Klüplere bakın hepsi emin olun bu şekil büyümüştür..Ts bugün 11.000.000 € acaba şu saate dek bir arada gördümü dersiniz sadece bu bir örnek bunun gb yüzlercesi var inanın..!

ABİ GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL SÖYLEMİŞSİN...BUNA SERVET ÖRNEĞİNİDE VEREBİLİRİZ SERVET FB'DEN BİZE GELİRKEN ÇOĞU KİŞİ GELMESİN NE YAPCAZ O KAZMAYI DİYE DEĞİŞİK DEĞİŞİK YORUMLARI YAPIYORDU AMA SİVASSPORDA KENDİNİ GÖSTERDİ İYİ DEĞERLENDİRDİ GALATASARYA TRANSFER OLDU ŞİMDİ MİLLİ TAKIMIN VAZ GEÇİLMEZ OYUNCULARINDAN..

İNANIYORUM TUM'DA EN İYİ DÖNEMİNİ SİVASSPOR'DA GEÇİRCEK BUNU DEĞERLENDİRCEK FURKAN ABİ'MİN DEDİĞİ GİBİ 1'E 50 VERCEK
velibircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.09.2008, 18:57   #43
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1275 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Takıma çok iyi uyum sağladı nitekim rakip defansı güçlü fiziği ile çok iyi yıpratıyor.... Yerinde ve mükemmel bir transfer...
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.09.2008, 18:57   #44
yeniceri_can
Usta Yiğido

yeniceri_can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

265 Mesajına 556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 yeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOKyeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOK

bi futbolcu için ilk 5 haftada konuşmak erken değilmi.bence erken erken olmasına rağmen bana göre ne olursa olsun beceriksiz topa vurmayı beceremyen biri diyenler olsa bile savaşarak benim gönlümü kazandı.böyle devam et tum .savaşarak kazanacaksın.
Alt 13.12.2008, 18:35   #45
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: HERVE GERMAİN TUM

Biliyordum yanılmadım beni yanıltmadığın için sonsuz TEŞEKKÜRLER Herve Tüm..!!!
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: --->: HERVE GERMAİN TUM
Alt 13.12.2008, 18:36   #46
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: --->: HERVE GERMAİN TUM

Alıntı:
yeniceri_can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bi futbolcu için ilk 5 haftada konuşmak erken değilmi.bence erken erken olmasına rağmen bana göre ne olursa olsun beceriksiz topa vurmayı beceremyen biri diyenler olsa bile savaşarak benim gönlümü kazandı.böyle devam et tum .savaşarak kazanacaksın.

Sana üzülerek söylüyorum yanılmışsın hemşerim;
Cevap: HERVE GERMAİN TUM
Alt 13.12.2008, 18:43   #47
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Tum güzel oynadı Ve sahada savaştı Top kaybetti kazandı Orta saha iyi olsaydı biraz daha tum daha güzel olurdu.

Maçın yıldızı Tum.
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: --->: HERVE GERMAİN TUM
Alt 13.12.2008, 18:44   #48
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

Standart Cevap: --->: HERVE GERMAİN TUM

Alıntı:
yeniceri_can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Can haklı çıktın savaşarak azimle isteyerek olmayacak bir iş yookAma ikimizde yanılmamışız
Alt 13.12.2008, 18:51   #49
edebiyatisyen
Tecrübeli Yiğido

edebiyatisyen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 757 edebiyatisyen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Şunu unutmayın.Eğer bugun mehmet yıldız gol krallıgına doğru gidiyorsa en büyük pay TUM a aittir.Hiç olmazsa mehmetin yükünü hafifletiyor.Bana göre iyi bir transfer.
edebiyatisyen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda edebiyatisyen'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.12.2008, 18:58   #50
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
edebiyatisyen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şunu unutmayın.Eğer bugun mehmet yıldız gol krallıgına doğru gidiyorsa en büyük pay TUM a aittir.Hiç olmazsa mehmetin yükünü hafifletiyor.Bana göre iyi bir transfer.

İmzaaaaa...................... ....

Etiketler
germaİn, herve, tum