Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: Tribün uyudu!
Alt 25.08.2008, 17:17   #41
hulo58
Yeni Yiğido

hulo58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hulo58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: Tribün uyudu!

Ben yurt disinda kaliyorum intertoto maclarinda staddaydim,Koltuklar kirden tozdan oturulmaz halde, cocugu onune alan biletsiz tikiyor cocugu bir koltuga otutturuyor zaten dogru durust numarasiz koltuklarda yer kavgasi basliyor.O pislige insanlar ne kadar dayanabilir.Sonra seyirci gelmiyor deniyor yonetim bu isleri duzeltsin piril piril duzenli yere herkes gider.Selamlar
hulo58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda hulo58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: Tribün uyudu!
Alt 25.08.2008, 17:21   #42
ataquan
Yeni Yiğido

ataquan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ataquan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Tribün uyudu!

Taraftarımız yakında çaLancaktır

__________________58 alemde tekiz alayına gideriz__________________

http://img.mynet.com/spr/Sivasspor9.jpg
ataquan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ataquan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.08.2008, 17:28   #43
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 845 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bu taraftar tezahurat yapana kadar ya da yapmayi ogrenene kadar ben oteki dunyaya gitmis olurum herhalde!
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KIZILCAN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.08.2008, 17:36   #44
şafak58_35
Usta Yiğido

şafak58_35 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

232 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 şafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOKşafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOKşafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOK

herzamanki halimiz zaten..............
şafak58_35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2008, 17:37   #45
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

1967_Dernek_Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

slm arkadaşlar ben şuan izmirdeyim maca gelemedim ama görüyorumki yazılarda sivasspr taraftarı yine aynı ama bunu cok görmemek lazım ben bi zaman maratonda kendimce amigoluk yaptım ama kendini tarftar sana cekirdekciler her zaman beni cepe aldı ben hadi beyler kalkın tezavrata dedigimde yav get işine diyen cıok oldu ama ben yılmadan devamö ettim bence biraz ateşlemişdim ama gel görki cekirdekciler bana desdek degil kösdek oldu SABAH ERKEN KALKAN GRUP guruyor sivasda kimse demiyorki gelin aynı catı altında bulunalım ama olmazzzzzzzzz bilet satılacak sivassporumuzun üsdünden para kazanılacak düşünceli arkadaşlarımız yanaş mıyor beni hemen hemen herkeş tanır lafımı hiç bi grupdan cekmedim cekmemde para için sivassporlu olanlar tek size biz verelim paranızı bırakın bilet satmayı gelin aynı catı altına gercek tarftar grubu oluşturalım cılgınlar 58 kac kişisiniz yigido gençlik kac kişisiniz merkez kaç kişisiniz 1967 dernek bende içinizde kac kişiyiz olmuyor beyler olmuyor rant için buluşmayanlar var ben 1967 dernek adına hiç kimseye sormadan yazıyorum bu yazımı biz hazırız ama adam gibi olacaksa biletten kar edilmeyecekse varız şuan izmirdeyim ama ilk evimizdeki macda ordayım yeter a4rtık örnek alan degil örnek alınan taraftar olmaya varmısınız. ha bu laflarımı oıkuyup reis lerine iöletenlerin zoruna gidiyorsa hiç umrumda degil kim isterse nerde isterse herşeye varım zorunuza gidenler varsa para için gelmeyin sivas için gelin
1967_Dernek_Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2008, 17:45   #46
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
1967_Dernek_Murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
slm arkadaşlar ben şuan izmirdeyim maca gelemedim ama görüyorumki yazılarda sivasspr taraftarı yine aynı ama bunu cok görmemek lazım ben bi zaman maratonda kendimce amigoluk yaptım ama kendini tarftar sana cekirdekciler her zaman beni cepe aldı ben hadi beyler kalkın tezavrata dedigimde yav get işine diyen cıok oldu ama ben yılmadan devamö ettim bence biraz ateşlemişdim ama gel görki cekirdekciler bana desdek degil kösdek oldu SABAH ERKEN KALKAN GRUP guruyor sivasda kimse demiyorki gelin aynı catı altında bulunalım ama olmazzzzzzzzz bilet satılacak sivassporumuzun üsdünden para kazanılacak düşünceli arkadaşlarımız yanaş mıyor beni hemen hemen herkeş tanır lafımı hiç bi grupdan cekmedim cekmemde para için sivassporlu olanlar tek size biz verelim paranızı bırakın bilet satmayı gelin aynı catı altına gercek tarftar grubu oluşturalım cılgınlar 58 kac kişisiniz yigido gençlik kac kişisiniz merkez kaç kişisiniz 1967 dernek bende içinizde kac kişiyiz olmuyor beyler olmuyor rant için buluşmayanlar var ben 1967 dernek adına hiç kimseye sormadan yazıyorum bu yazımı biz hazırız ama adam gibi olacaksa biletten kar edilmeyecekse varız şuan izmirdeyim ama ilk evimizdeki macda ordayım yeter a4rtık örnek alan degil örnek alınan taraftar olmaya varmısınız. ha bu laflarımı oıkuyup reis lerine iöletenlerin zoruna gidiyorsa hiç umrumda degil kim isterse nerde isterse herşeye varım zorunuza gidenler varsa para için gelmeyin sivas için gelin
murat kaç yıldız bu konu hakkında aynı görüşteyiz ama bir türlü olamdı şu birleşme artık yapın şu işi be kardeşim dün 200 kişilk kayseri tarftarı bile koca 4 eylül stadını susturdu.bizim gurupcuklar 15-20 kişi ne dedikleri dahi anlaşılmadı türübünler tezahürat yapmayı istiyor bunu sende biliyorsun ama malum yönlendiren kimse yok.Bu işi gene siz yapacaksınız 500-600 kişi bir arada birlik olup tek ses yaparsanız stad size ister istemez uyum sağlar.hadi inşallah başarırsın allah kolaylık versin.
Alt 25.08.2008, 19:25   #47
furkancfc
Tecrübeli Yiğido

furkancfc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

414 Mesajına 689 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 furkancfc FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bizi söyleyen yok. Biz 90 dkk boyunca desteğimizi verdik. Bunada inanıyoruz.

YİĞİDOGENÇLİK GRUBU SONUNA KADAR SİVASSPORUMUZA DESTEK VERECEK.
furkancfc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2008, 19:29   #48
omer58
Yiğido

omer58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

82 Mesajına 118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 720 omer58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

süper lig kulüpleri içinde en vasat taraftar sivas ve kayseride olduğunu biliyordum. ama dün kayserili taraftarlar stadı susturunca bizim kayseridende kötü olduğumuzu anladım
hep böyle durumlarda taraftar grupları birşeşsin die bi söylem ortaya atılıyor ... hangi tartar grubu güldürmeyin adamı 15 20 kişi bi araya geliyoo hooop oldunuz tartar grubu ben bu insanları küçümsemiyorm emeğe saygı göstermek lazım suç sivas yönetimiinde sivaslı işadamların da
15 20 yas arası genç leri stada çekmek için yöntemler düsünülmesi sivasspor a has slogan gösteri vs üretilmesi sivas ve sivasspor dan kazanan işadamlarının özeliikle deplasman maçlarında bu çocuklara destek olması lazım yoksa hep böyle yerimizde sayarız
tic sanayii odası osman yıldırım terminal muhabbetinin bırakıp sivasspor a biraz madddi destek çıkssın kendisi anadolunun en zengin 50 iş adamı arasında gösteriliyor ve son 4 yılda çok büyük basarı kaydetti bunda sivassspor un süper ligde omasının çok büyük payı var
omer58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2008, 19:50   #49
oguzhan_1616
Usta Yiğido

oguzhan_1616 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

254 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 oguzhan_1616 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bence her tribünde en az 2-3 tane 100-150 kisilik grup olsa böyle bir sorun ortadan kalkabilir
oguzhan_1616 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2008, 19:51   #50
oguzhan_1616
Usta Yiğido

oguzhan_1616 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

254 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 oguzhan_1616 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Pfeil --->: Tribün uyudu!

Alıntı:
oguzhan_1616 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence her tribünde en az 2-3 tane 100-150 kisilik grup olsa böyle bir sorun ortadan kalkabilir
100 ve 150 de çok az amaa bizde oda yok
oguzhan_1616 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla