arkadaşlar ben de maçtaydım bugün.antalyaspor 10 kişi kaldıktan sonra müthiş bir şekilde maça asıldı.2-1 iken balilinin 70.dakikada direkten dönen topu girse maçı bence kazanırdık.bugün biz biraz kötüydük,ama antalyaspor çok iyiydi,çok istediler maçı.ama hiçkimse karamsarlığa kapılmasın.hele ki "yazıklar olsun "diye yazanları kınıyorum.sivasspor kısıtlı imkanlarla büyük gurur yaşatıyor bize.bu yenilgiyi de telafi edecektir takımımız.
ligin sonundaki antalyaspor diye rakibi küçümsüyorsunuz,ama gelip statta ne kadar reklam panosu olduğuna bakın.adamlar takımlarına sahip çıkıyor.sivasspora destek olan herkese minnettarız ama bir yenilgide felaket tellalığı yapan taraftarlar lütfen bu takımın ne imkanlarla neler yaptığını düşünsünler.bu takım hala ligde 4.durumda
SİVASSPORUN ELİNE ÇOK GÜZEL BİR FIRSAT GEÇTİ DEGERLENDİREMEDİ.ANTALYASPOR TARAFTAR DESTEGİ VE TEKNİK DİREKTÖR DEGİŞİMİNİN GETİRDİGİ DİRENCİ,SİVASSPOR BİR TÜRLÜ KIRAMADI.ARTIK İLERLEYEN MAÇLARDA COK DİKKATLİ OLUP PUNLARI TOPLAMAK LAZIM....
Yha büyüklerim,küçüklerim maçı kazanınca BÜLENT HOCA çok güzel yenilince BÜLENT HOCA yoq önlem alsın yoq şöyle yoq böyle yenilmeyecez diye bir şey yoq litfen takımızı ve takımın buraya gelmesinde büyük pay sahipi olan BÜLENT HOCAyı eleştirmeyin...
maçın yıldızı mehmet yıldız dı
maçın en kötüsü petkoviç
maçta göze çarpan balilinin oyuna girmesi
Ne gibi eksiklerimiz var kafa toplarına çıkamıyoruz
Taraftar nasıldı? bir biz bağırdıkDDD
Maçı alamayacağımızı , nedenleri ile birlikte hafat içinde yazmıştım,merak eden arayıp bulur. Zor maçtı, kaybettik , ne yapalım ? Hemen bozgunculuga başlayan tetikçilere soruyorum, ne yapalım ? Bu mu sizin taraftarlık anlayışınız ? Antalya'nın nasıl bu puanda oldugunu araştırın önce ! Gerçek taraftarsanız her zaman takımınızın yanında olun !
Yha büyüklerim,küçüklerim maçı kazanınca BÜLENT HOCA çok güzel yenilince BÜLENT HOCA yoq önlem alsın yoq şöyle yoq böyle yenilmeyecez diye bir şey yoq litfen takımızı ve takımın buraya gelmesinde büyük pay sahipi olan BÜLENT HOCAyı eleştirmeyin...
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS...
YiĞiDo GeNçLiK
yenilmeyecek diye bişey yok herkesin burda anlatmak istedigi hatalardan ders çıkarmak
__________________ Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivasspor