|
Yiğido
132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 
|
--->: Maçı Değerlendirelim
Yahu hala hakem, makem, bırakın bu beleşciliği kolayclığı,
Objektif olur musunuz?
Takımda aleni bir düşüş var, at Mehmete topu kurtarırsa kurtarır, dönerse bir pozisyon olur, bu maçta da bunu Tum yaptı ve beleşten bir gol oldu.
Allahınızı seversiniz hiç mi başka liglerden maç izlemiyorsunuz siz?
Orta sahası olmayan takım olur mu?
Topu Bilica oyuna sokuyor, top dağıtıyor, defans yapıyor, neredeyse hem orta saha hem defans , bide duran toplarda kafa ile gol atmaya gidiyor.
Musa ve özellikle Sezer nerede ne yaparlar, önlerine top düşerse hasbe kadar gol atarlar, arada da bir kaç pas o kadar, defans yapmazlar, top kesmezler, defansı, Sylla yapar, Sedat yapar, Bilica yapar. gerisi ne yapar. Hayrettin ne yapacağını bile bilemez, Abdurrahman nerede kaç maçtır bir tane gol için orta ya da pas çıkardı mı? Orta saha için aldıkların ne oldu Sergioyu neden takıma kaynatmıyorsun, oynatmayacaksan neden aldın? Mehmet e bişey olursa bu takımda topla kim oynar?
Takım tel tel dökülüyor, dikkatinizi çekti mi? Takımı maç öncesi kim hazırlıyor, antrenör nerede neden değişti? Takımda ki düşüşün nedeni bu mudur?
Bülent efendi kafasından fenerbahçeyi çıkardı mı?
Ayakları yere bastı mı?
Samsun'u şampiyon yaparmış, zor yaparsın bu kafayla, sadece hakemlerle oyna sen.
Kardeşim sadece sana mı yapılıyor bu hataları, bizde görüyoruz, oyna sen top oyna, hakemi boşver, varsın karşında olsun, sen yiğitsen, sen yeteri kadar istiyorsan pat pat oynarsın, atarsın gollerinizi,
Konya'nın bir tane pozisyonu var oda karambolden, rezalet bir takım, oyunu öldürmeye gelmiş, basıyor, geniş alan oynatsana, bu duruma göre önlemler alsana, aynı takımı aynı mentaliteyi ona da oyna bunada oyna eee sen nesin neden varsın orada?
Seyirci oturmaya gelmişmiş, kardeşim ben statta futbol izlemeye geliyorum, takımı alkışlamaya, ama takımım son haftalarda seriyorsa, antrenörü takımını değilde fenerbahçeyi düşünüyorsa, ben alkışlamam, hatta yuhlarım, Takımım oynuyorsa, oynamsanına rağmen yeniliyorsa sesim kısılıncaya kadar bağırır, ağlarım, ama böyle değil, Bülent efendi kafasınsdan fenerbahçeyi çıkarmadığı sürece bu böyle gider bilesiniz.
|