Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: --->: Ts-SİVASSPORUMUZ(fotolar)
Alt 26.11.2008, 21:14   #41
RamoS
Yeni Yiğido

RamoS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 RamoS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Böse Cevap: --->: Ts-SİVASSPORUMUZ(fotolar)

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tsk ler velicim
saygı durusunda bıle kufur etmısler sanırım..neyse beklenen bırseydı...
Dostum sen ne diyorsun ne demek saygı duruşunda bile küfür etmişler....ben BİZZAT TS LİYİM VE KAÇIRDIĞIM 1MAÇ BİLE YOK ASLA BU TÜR DAVRANIŞLA KARŞILAŞMADIM

1.Sİ SAYGI DURUŞUNDA KÜFÜR EDEBİLECEK BİR TAKIM BİLMİYORUM TÜRKİYEDE KALDIKİ TRABZON MİLLİYETÇİLİK DUYGULARI EN ÖN PLANDA OLAN BİR İLDİR 3-0 YENİK DURUMDAYKEN BİLE O YAĞMURUN ALTINDA TAKIMLARINI DESTEKLEMEYİ BIRAKIP PKK YI PROTESTO EDEN BİR TAKIMA SEN NASIL OLURDA BÖYLE KÖTÜ BİR SUÇLAMA YAPABİLİRSİN.........:mad :

2.SİDE ASLA ÖYLE BİRŞEY OLMADI BURDA ( SANIRIM )LARLA MİLLETİ YANLIŞ YÖNLENDİRME SANIRIMLA MANIRIMLA LAF YÜRÜMÜYO......

ASLA ÖYLE BİRŞEY OLMAMIŞTIR SAYGI DURUŞUNDA KÜFÜR EDİLMESİ SÖZ KONUSU BİLE OLMAMAZ BEN MAÇTAYDIM: mad:
RamoS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: Ts-SİVASSPORUMUZ(fotolar)
Alt 26.11.2008, 21:19   #42
ertugrulss
Yiğido

ertugrulss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ertugrulss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: Ts-SİVASSPORUMUZ(fotolar)

neyse arkadaşlar gerginliğe gerek yok bende sanmam milli marşımızda küfür edileceğini boşverin bunları dostça geçti birer puan paylaşıldı sivas-trabzon kardeştir yaşasın ANADOLU
ertugrulss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: Ts-SİVASSPORUMUZ(fotolar)
Alt 26.11.2008, 21:23   #43
RamoS
Yeni Yiğido

Standart Cevap: Ts-SİVASSPORUMUZ(fotolar)

Tamam DosTum ona bir lafım yokta böyle çirkin suçlamalara insan ister istemez tepki veriyor böyle şey olamaz abi....
geçen seneki maçtada bu arkadaşın zihniyetindeki 3-5kişi yüzünden ortalık karıştı yapmayın böyle şeyler LÜTFEN yaa
RamoS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda RamoS'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: Cevap: --->: Ts-SİVASSPORUMUZ(fotolar)
Alt 26.11.2008, 21:35   #44
velibircan
Usta Yiğido

velibircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

501 Mesajına 1.274 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 864 velibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: Cevap: --->: Ts-SİVASSPORUMUZ(fotolar)

Alıntı:
RamoS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dostum sen ne diyorsun ne demek saygı duruşunda bile küfür etmişler....ben BİZZAT TS LİYİM VE KAÇIRDIĞIM 1MAÇ BİLE YOK ASLA BU TÜR DAVRANIŞLA KARŞILAŞMADIM

1.Sİ SAYGI DURUŞUNDA KÜFÜR EDEBİLECEK BİR TAKIM BİLMİYORUM TÜRKİYEDE KALDIKİ TRABZON MİLLİYETÇİLİK DUYGULARI EN ÖN PLANDA OLAN BİR İLDİR 3-0 YENİK DURUMDAYKEN BİLE O YAĞMURUN ALTINDA TAKIMLARINI DESTEKLEMEYİ BIRAKIP PKK YI PROTESTO EDEN BİR TAKIMA SEN NASIL OLURDA BÖYLE KÖTÜ BİR SUÇLAMA YAPABİLİRSİN.........:mad :

2.SİDE ASLA ÖYLE BİRŞEY OLMADI BURDA ( SANIRIM )LARLA MİLLETİ YANLIŞ YÖNLENDİRME SANIRIMLA MANIRIMLA LAF YÜRÜMÜYO......

ASLA ÖYLE BİRŞEY OLMAMIŞTIR SAYGI DURUŞUNDA KÜFÜR EDİLMESİ SÖZ KONUSU BİLE OLMAMAZ BEN MAÇTAYDIM: mad:
KArdeşim Vefat Eden Eski Bir Trabzonspor Yöneticisi Adına Saygı Druuşu Yapıldı...Saygı Duruşu Sırasında Bizim Bölümden Çıt Çıkmadı Sizin Maraton Tribününden Bize Küfürler Edildi...

Sivaslılar Sizi Bilmem NE yapim...Yok oranızı Yok Buranızı...MEhmet Yıldız Seni ŞurdanŞurada Şöyle Yapim..Maraton Tribününün Tamamı Etmedi...Ama Tribünde adamlar saygı duruşunda bile bizimle uğraşdı...

saygı duruşu sırasında 45-50 yaşlarında kilolu bi adam bağırıyordu çok iyi hatırlıorum...sonra bizim tam yanımızdaki bir kaç genç ağza alınmıcak sözler...

KENDİ TAKIMINIZIN YÖNETİCİSİ VEFAT ETMİŞ İÇİNİZDEN BAZILARI BİZE KÜFÜR EDİYOR...KENDİ ADAMINIZA SAYGINIZ YOK BİZE Mİ OLCAK
velibircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.11.2008, 21:41   #45
RamoS
Yeni Yiğido

BEN SİZE YAPILMIŞ HİÇBİR SAYGISIZLIK GÖRMEDİM ORADA EĞER ORADA NİYETİMİZ SİZE KARŞI ********LİK YAPMAK ÇİRKEFLEŞMEK OLSAYDI BİZİM APTAL YÖNETİCİLERİN BİRLİKTE MAÇ İZLETMEK YERİNE SİZLERE AYIRDIĞI O KÜÇÜK BÖLÜMDEN ÇIKAMAZDINIZ....
ORADAKİ POLİS MOLİS BAHANE ARKADAŞIM HEDEF ÇİRKEFLEŞMEK OLSAYDI YAPILACAKLAR TAHMİN EDİLEMEZDİ...
AMA TRABZONSPOR ANADOLU KARDEŞLİĞİNİN NE DEMEK OLDUĞUNU GEÇEN SENKİ MAÇTAN SONRA BENİMSEMİŞ BİR TARAFTAR GRUBUNA SAHİP O 50-60 YAŞINDAKİ ADAMA DİKKAT ETTİYSEN KENDİSİ MAÇIN 15.DAKİKASINDA STADTAN TEKME TOKAT ÇIKARTILDI....
BUNLARIDA GÖZE ALARAK YORUM YAPINIZ KONUYU SADECE YÜZEYSEL YORUMLAMAYALIM......

KIRICI OLMADIM İNŞALLAH........
Alt 26.11.2008, 21:47   #46
velibircan
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 864 velibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: Cevap: Ts-SİVASSPORUMUZ(fotolar)

Alıntı:
BEN SİZE YAPILMIŞ HİÇBİR SAYGISIZLIK GÖRMEDİM ORADA EĞER ORADA NİYETİMİZ SİZE KARŞI ********LİK YAPMAK ÇİRKEFLEŞMEK OLSAYDI BİZİM APTAL YÖNETİCİLERİN BİRLİKTE MAÇ İZLETMEK YERİNE SİZLERE AYIRDIĞI O KÜÇÜK BÖLÜMDEN ÇIKAMAZDINIZ....
ORADAKİ POLİS MOLİS BAHANE ARKADAŞIM HEDEF ÇİRKEFLEŞMEK OLSAYDI YAPILACAKLAR TAHMİN EDİLEMEZDİ...
AMA TRABZONSPOR ANADOLU KARDEŞLİĞİNİN NE DEMEK OLDUĞUNU GEÇEN SENKİ MAÇTAN SONRA BENİMSEMİŞ BİR TARAFTAR GRUBUNA SAHİP O 50-60 YAŞINDAKİ ADAMA DİKKAT ETTİYSEN KENDİSİ MAÇIN 15.DAKİKASINDA STADTAN TEKME TOKAT ÇIKARTILDI....
BUNLARIDA GÖZE ALARAK YORUM YAPINIZ KONUYU SADECE YÜZEYSEL YORUMLAMAYALIM......

KIRICI OLMADIM İNŞALLAH........

KARDEŞİM SEN ZANNEDERSEM KALE ARAKSINDAYDIN AVATARINDA ÇILIGNLAR RESMİ VAR....MARATONDA BİZE EDİLEN KÜFÜRLERİ BİLMİYORSUN

AMA HER NEYSE MAÇ BİTTİ GEÇTİ...ANADOLU KARDEŞLİĞİNİ TRABZON TARAFTARI NE KADAR BENİMSEMİŞSE GERÇEK SİVASSPOR TARAFTARIDA O KADAR BENİMSEMİŞTİR
Alt 26.11.2008, 21:48   #47
RamoS
Yeni Yiğido

HAYIR DOSTUM BENDE MARATONDAYIM O BÖLÜMDEN KOMBİNEM VAR
Alt 26.11.2008, 21:51   #48
velibircan
Usta Yiğido

Standart --->: Cevap: Ts-SİVASSPORUMUZ(fotolar)

Alıntı:
HAYIR DOSTUM BENDE MARATONDAYIM O BÖLÜMDEN KOMBİNEM VAR
o zaman edilen küfürleri en iyi senin bilmen lazım
--->: Ts-SİVASSPORUMUZ(fotolar)
Alt 26.11.2008, 22:06   #49
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 845 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Ts-SİVASSPORUMUZ(fotolar)

uzatmasanız arkadaşlar...20 bin kişinin içinde 15-20 kişilik bir küfürbaz gurubu olur...sanki bizde yok mu?? bizde de var bu terbiyesizlerden...sonuçta kaydadeğer bir olumsuzluk yaşanmadı...bundan sonra da yaşanmayacak...takılıp kalmayın...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: --->: Ts-SİVASSPORUMUZ(fotolar)
Alt 27.11.2008, 19:04   #50
RamoS
Yeni Yiğido

Pfeil Cevap: --->: Ts-SİVASSPORUMUZ(fotolar)

Alıntı:
etzel1967 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
uzatmasanız arkadaşlar...20 bin kişinin içinde 15-20 kişilik bir küfürbaz gurubu olur...sanki bizde yok mu?? bizde de var bu terbiyesizlerden...sonuçta kaydadeğer bir olumsuzluk yaşanmadı...bundan sonra da yaşanmayacak...takılıp kalmayın...
HaKLısın....
NeySe uzaTmaya gerek yok

Etiketler
fotoğraf, trabzon, trabzonspor, tssİvassporumuzfotolar