YAZIK OLDU MAÇA TAM PUAN ALDIK DERKEN ÜMİT KARAN GS NİN UMUTLARINI YEŞERTTİ...HAYATININ GOLÜNÜ ATTI..FORVETTE ÇOK ETKİSİZ KALDIK BALİLİ DAHA HAZIR DEĞİL..
YAZIK OLDU MAÇA TAM PUAN ALDIK DERKEN ÜMİT KARAN GS NİN UMUTLARINI YEŞERTTİ...HAYATININ GOLÜNÜ ATTI..FORVETTE ÇOK ETKİSİZ KALDIK BALİLİ DAHA HAZIR DEĞİL..
bence defansımız süpedi macta tek hata yaptık oda gol oldu...neyse ınsallah dahada iii olacak hersey...
trabzon macıyla yukselıse gececegız..
Sivasspor iyiydi...Maçtan önce çok iyi bir konsantrasyon vardı futbolcularımızda...Ellerinden gelenin en iyisini yapmak için mücadele ettiler.Hepsini yinede kutluyorum...DAHA öncede dediğim gibi iyi futbol oynayalım gersi boş demiştim...Takım iyi futbol oynadı...Tüm yorumcular Sivasın çok iyi bir takım olduğunu söylüyor ve bu takımın çok can yakacağından bahsediyorlar...İnşallah herşey çok güzel olacak...
Sivasspor iyiydi...Maçtan önce çok iyi bir konsantrasyon vardı futbolcularımızda...Ellerinden gelenin en iyisini yapmak için mücadele ettiler.Hepsini yinede kutluyorum...DAHA öncede dediğim gibi iyi futbol oynayalım gersi boş demiştim...Takım iyi futbol oynadı...Tüm yorumcular Sivasın çok iyi bir takım olduğunu söylüyor ve bu takımın çok can yakacağından bahsediyorlar...İnşallah herşey çok güzel olacak...
HER YERDEYİZ....
bugun ergun gursoyu dınledım ve gururlandım sivas karsısında çok zorlandıklarını soyledı ve sivasspoırun ilerde çok can yakacak bır takım oldugunu soyledı işte bızım futbolumuza boyle ıdarecıler lazım ancak boyle ılerıye gıdebnılırız...
Biz çok defansif oynadik, Alanlari daralttik, Az bosluk verdik.
Ama verdigimiz bosluklar hep tehlikeli oldu ve Umit guzel gol atti.
Sonra umut kesilmisti ama disiplinden kopmadi Sivas..
Tebrik etmek lazim ve hep ileriyle bakmak lazim.
Acemilik diyelim gitsin galatasaray maçı için ama şu kesin çok can yakacağız biz bu ligde. Benim bu maçtada en çok zoruma giden İstanbul'daki vefakar! seyircimizdi. Ben med-cezir'de izledim maçı nerdeyse istanduldaki seyirciden çoktu taraftar. Bu böyle gitmez. Ne eksik bilmiyorum organizasyonmu yoksa duygu mu ama geçen sene deselerdi İstanbulda 30.000 seyirciniz olmaz gülüp geçerdim şimdi 10.000'e sevinir olduk. Yazıklar olsun gelmeyenlere
__________________ SAMİMİ OLMAYI VADEDEBİLİRİM AMA TARAFSIZ OLMAYI "ASLA"
Acemilik diyelim gitsin galatasaray maçı için ama şu kesin çok can yakacağız biz bu ligde. Benim bu maçtada en çok zoruma giden İstanbul'daki vefakar! seyircimizdi. Ben med-cezir'de izledim maçı nerdeyse istanduldaki seyirciden çoktu taraftar. Bu böyle gitmez. Ne eksik bilmiyorum organizasyonmu yoksa duygu mu ama geçen sene deselerdi İstanbulda 30.000 seyirciniz olmaz gülüp geçerdim şimdi 10.000'e sevinir olduk. Yazıklar olsun gelmeyenlere
Valla ben yinede üzülüyorum 10000 e sevinilmez...Eğper bu haftada seyircimiz gelmez ise bu hafta Trabzonspor seyircisi karşısında çok zorlanırız...Haydi yiğidolar biraz daha duyarlı olalım...
Arkadaşlar İyi günde kötü günde takımımızın yanında olmalıyız...Sivassporun bu ilk yenilgisi değil ve son yenilgiside olamayacak...Sivasspor gayet iyi oynamaya çalıştı bana göre puanıda haketti...Ama 10 dakika daha direnemedik ve Ümit Karanı durduramadık...Canımız sağolsun yenildiğimiz takım sıradan bir takım değil...Ben maçatn öncede söyledim yenilsek bile iyi futbol oymayıp yenilmeliyiz yani savaşmalıyız..Sahada varını yoğunu ortaya koyan futbolcularımızı kutluyorum...