Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Seçenekler Arama Stil

Cevap: süper lig haberleri
Alt 13.01.2009, 13:48   #41
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

mustafa_kavak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.059 Mesajına 1.583 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1002 mustafa_kavak58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: süper lig haberleri

Aydın ne yapacak?
Beşiktaş'ın geçtiğimiz günlerde transfer ettiği Yusuf Şimşek'e karşılık Bursaspor Kulübü'ne Tuna Üzümcü ile birlikte verilen Aydın Karabulut, burada oynamak istemediğini açıklamıştı.
Genç futbolcu Beşiktaş'ın kendisi ile ilgili verdiği karara rağmen Bursaspro'un Antalya'da yaptığı kampa da katılmamıştı. Menajeri Kadir Özdoğan ile son bir haftadır Antalya'da bulunan Aydın, bugün sabah saatlerinde İstanbul'a hareket etti.

Menajer Özdoğan Antalya Hava alanında yaptığı açıklamada, bugün Beşiktaş As Başkanı Ertunç Soğancıoğlu ile son bir görüşme gerçekleştireceklerini ve bu görüşmenin ardından ne yapacaklarına karar vereceklerini söyledi. Özdoğan ayrıca Aydın'ın Beşiktaş tarafından gönderilmesinin ardından şimdiye kadar hiç bir kulüp ile temasa geçmediklerini ve Siyah Beyazlı kulüp ile görüştükten sonra teklifleri değerlendireceklerini dime getirdi.

"Aydın'ın Bursaspor'da oynamadığın söylemiştik. Daha önce Beşiktaş As Başkanı Ertunç Soğancıoğlu ile görüşmüştük. Bugün onunla tekrar görüşeceğiz. Bazı konuları açıklığı kavuşturmamız lazım. Eğer Aydın Beşiktaş'tan ayrılacaksa kendi istediği bir kulüpte oynamak istiyor. Bence Bu durumda anormal bir taraf yok. Aydın Beşiktaş'tan gönderilirken bize sorulmamıştı. Biz Beşiktaş'a da Bursaspor'a da saygısızlık yapmak istemiyoruz. Aydın üç yıldır Beşiktaş'ta forma giyiyordu ama uymadı. Bazen böyle şeyler oluyor. Şimdiye kadar da hiç bir takım ile görüşmedik. Sayın Soğancıoğlu ile görüştükten sonra önümüzü göreceğiz".
mustafa_kavak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.01.2009, 13:49   #42
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

"Menajerlik simsarlığa dönüştü"
Türkiye'de birçok takımın formasını giydikten sonra, menajerliğe başlayan eski futbolcu Nesim Özgür, Türkiye'de menajerliğin simsarlığa döküldüğünü iddia etti. Türkiye'de başta Trabzonspor olmak üzere birçok kulüpte forma giyen eski futbolcu Nesim Özgür, İHA'ya açıklamalarda bulundu.

Futbolu bıraktıktan sonra uzun bir süre düşündükten sonra menajerliğe başladığını belirten Nesim Özgür, 8 ay önce FIFA lisansı aldığını kaydetti. Menajerlikte, sağlam adımlarla ilerlemek istediğini ifade eden Nesim, "Futbolculuğumda olduğu gibi, acele etmeden, sağlam ve dürüst bir şekilde işimi yapmak istiyorum. Menajerliği komisyonculuk olarak görmek istemiyorum. Futbolcularıyla arkadaş olan, onların dertleriyle ilgilenen bir menajer olmak istiyorum. Türkiye'de menajerlik konusunda büyük eksiklikler var. Çok fazla menajer var. İşini doğru yapan menajerlerin sayısı parmakla sayılacak kadar az. Türkiye'de menajerlik simsarlığa dökülmüş durumda. Hal böyle olunca da futbolcuların kalitesi düşüyor. Futbolcular iyi niyetle yönlendirilmiyor" diye konuştu.

Trabzonspor'da oynadığı yıllarda çok iyi bir kadroları olmalarına rağmen şampiyon olamadıklarını ifade eden Nesim Özgür, "Benim Trabzonspor'da oynadığım dönemde başkanından, yönetimine ve futbolcu kadrosuna kadar çok iyi bir yapılanma vardı. Sergen Yalçın, Oktay Derelioğlu, Hami Mandıralı gibi isimler kadrodaydı ancak gerekli havayı yakalayamadık. Şimdiki Trabzonspor çok iyi bir hava yakaladı. Yönetim, taraftar ve futbolcular bir kenetlenme içinde. Bu havayla işallah şampiyonluğa kadar giderler. Çok güzel günlerimin geçtiği Trabzonspor'un her zaman başarılı olmasını isterim" dedi.
Alt 13.01.2009, 13:49   #43
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

Ömer Erdoğan iddialı konuştu!
Bursaspor kaptanı Ömer Erdoğan, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın göreve gelmesiyle yeni bir yapılanmanın içine girdiklerini belirterek, "2-3 yıl içinde şampiyonluğa oynayan bir Bursaspor olacak" dedi.

Bursaspor'un tecrübeli kaptanı Ömer Erdoğan, İHA'ya özel açıklamalarda bulundu.

Sezona iyi başlamalarına rağmen devamını getiremediklerini belirten Ömer Erdoğan, Ertuğrul Sağlam'ın göreve başlamasıyla yeni bir yapılanmanın içine girdiklerini söyledi.

Sezona ilk 5 sıra hedefiyle başladıklarını ancak bunun uzağında kaldıklarını ifade eden Ömer Erdoğan, "Sezon başında genel bir değişim oldu. 15'yakın futbolcu takımdan ayrıldı. Sezona iyi başladık ama devamı gelmedi. Hedefimiz ligi ilk 5 sıra içinde itirmekti ama bunun uzağında kaldık. Şimdi yeni bir teknik direktör ve yeni futbolcularla farklı bir Bursaspor izlettirmek istiyoruz. Hazırlıklarımız çok iyi devam ediyor. Ligin ikinci yarısına iyi bir giriş yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Ertuğrul Sağlam'ın gelişiyle Bursaspor'dan beklenen çıkışı yakalayacaklarına inandığını vurgulayan Ömer Erdoğan, "Ertuğrul Sağlam ile 3.5 yıllık bir anlaşma yapıldı. Kendisi de adım adım ilerleyecek bir gelişmenin içinde olacağımızı söyledi. Bütün planlar bu yönde. 2-3 yıl içinde şampiyonluğa oynayacak bir Bursaspor olacak. Biz de taraftarımızda başarıya aç. Bursaspor çok büyük bir camia ve bu camiaya hakettiği başarıları yaşatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. Ömer Erdoğan, istikrarlı futbolunu ise profesyonel yaşamına bağladı ve genç futbolculara işini severek yapmaları ve hayatlarına dikkat etmeleri durumunda yıllarca istikrarlı futbol oynayabilecekleri tavsiyesinde bulundu.
Alt 13.01.2009, 13:50   #44
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1308 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

''İsteyerek gelmesi gerekiyor''

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yeşil beyazlı takıma gelmeden önce yaşadığı süreci değerlendirirken, yeni transferler Ali Tandoğan ve Tuna Üzümcü hakkında konuştu! Aydın Karabulut konusunda sıkıntı yaşandığını dile getiren Sağlam, Yusuf'un Beşiktaş'a gidişini de yorumladı!

"Şimdi Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra hedeflerimizle örtüşecek bir takım bulamazsam takım çalıştırmayı düşünmüyordum. Kendimizin oluşturacağı bir grupla işe başlayacağımızı düşünüyorduk. Öncelikle kriterlerimize uygun bir takımı istiyorduk. Yurtdışından bir kaç teklif geldi. ama teklifler olgunlaşmadı. Bu kulüplerde tam anlamıyla istedğimiz değişikliği sağlayacak bir ortam oluşmadı. 7 kulüpten teklif geldi devre arasına kadar bana ama hepsini nazikçe reddettim. Bursaspor'dan teklif gelince, benim istediklerimi başkan İbrahim Yazıcı benden önce dile getirdi ve Bursaspor benim ilgili çekmeye başladı. Bu ülkede 4 takımın haricinde şampiyon çıkması gerekiyorsa bunun Bursaspor olması lazım. Taraftarın Beşiktaş kökenli olmamıza rağmen bizi içten kabul etmesi ve destek vermesi sonucunda ben de inanndım. En kötü gününde Bursaspor'un 15-20 bin kişiye oynadığını biliyoruz. Biz taraftarın ne istediğini çok iyi biliyoruz. Taraftar, savaşan mücadele eden bir takım gördüğünde kaybetse bile alkışlayabiliyor. İyi bir başlangıç yapıp bu duyguyu taraftara verebilirsek, taraftarın da bize olan güveni artar. Ali ve Tuna bana "seve seve geliriz" dedi. Biz "size ve Bursaspor'a katkı yapmak isteriz" dediler ve gönülden isteyerek geldiler. Zoraki yapılan bir işten de hayır gelmeyeceğini biliyoruz. Aydın da aynı isteği göremedik ve düşüncelerimizi O'na ilettik. Şu anda böyle bir sıkıntı var ortada. Buraya isteyerek ve elinden geleni yapmak için gelmesi gerekiyor. Yusuf'un mutlu olmadığı bir yerde kalmasının ne bize ne de O'na bir faydası olacaktı, o yüzden gitmesi en iyi çözüm oldu. Biz hep şu mesajı topluma vermeye çalıştık. Bulunduğumuz camiaya elimizden geleni vermeye çalıştık. Özellikle genç nesile olumlu mesajlar vermeye çalıştık. Zaman zaman başarılı, zaman zaman da başarızsız olduk. Kimse işini ciddiye almadı, diyemez. Bulunduğu camiaya ihanet etti veya zorda bıraktı diye hakkımızda konuşamaz. Bizim hakkımızda kötü düşünenlerin iyi niyetli düşünmeye başladıklarına inanmıyorum, yine bir hesapları vardır"
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.01.2009, 13:50   #45
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

Ankaragücü Ufuk ile anlaştı
Transfer çalışmalarını sürdüren Ankaragücü, Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor'da forma giyen Ufuk Bayraktar ile anlaşmaya vardı.

Süper Lig'in ilk yarısını istediği yerde bitiremeyen Ankaragücü, orta sahasını Ufuk Bayraktar ile güçlendirdi. Başkent temsilcisinin Diyarbakırspor'da kiralık olarak forma giyen Trabzonspor'un futbolcusu olan 23 yaşındaki Ufuk Bayraktar ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Ufuk Bayraktar'ın önümüzdeki günlerde Ankaragücü'nün kampına katılacağı ifade edildi. Sarı-lacivertli ekibin ayrıca, Konyaspor'dan ayrılan tecrübeli kanat oyuncusu Şener Aşkaroğlu ile de görüştüğü kaydedildi.
Alt 13.01.2009, 13:51   #46
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

Duayenlere Antalyaspor forması
Türkiye Futbol Federasyonu 21. Uluslararası Çalıştırıcı Gelişim Kongresi'nde stant açan Antalyaspor tarafından futbolun duayenlerine takımın forması hediye edildi.

Dünya ve Türkiye futboluna yön veren teknik direktör, antrenör ve farklı spor adamlarının katıldığı kongrede Antalyaspor standında, Antalyaspor Store Müdürü Fuat Usta tarafından, İngiltere Milli Takım Teknik Direktörü Fabio Capello, Türkiye Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones'in de aralarında bulunduğu duayenlere Antalyaspor'un formaları hediye olarak verildi.
Alt 13.01.2009, 13:52   #47
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

Alıntı:
EyüphanAydın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

''İsteyerek gelmesi gerekiyor''

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yeşil beyazlı takıma gelmeden önce yaşadığı süreci değerlendirirken, yeni transferler Ali Tandoğan ve Tuna Üzümcü hakkında konuştu! Aydın Karabulut konusunda sıkıntı yaşandığını dile getiren Sağlam, Yusuf'un Beşiktaş'a gidişini de yorumladı!

"Şimdi Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra hedeflerimizle örtüşecek bir takım bulamazsam takım çalıştırmayı düşünmüyordum. Kendimizin oluşturacağı bir grupla işe başlayacağımızı düşünüyorduk. Öncelikle kriterlerimize uygun bir takımı istiyorduk. Yurtdışından bir kaç teklif geldi. ama teklifler olgunlaşmadı. Bu kulüplerde tam anlamıyla istedğimiz değişikliği sağlayacak bir ortam oluşmadı. 7 kulüpten teklif geldi devre arasına kadar bana ama hepsini nazikçe reddettim. Bursaspor'dan teklif gelince, benim istediklerimi başkan İbrahim Yazıcı benden önce dile getirdi ve Bursaspor benim ilgili çekmeye başladı. Bu ülkede 4 takımın haricinde şampiyon çıkması gerekiyorsa bunun Bursaspor olması lazım. Taraftarın Beşiktaş kökenli olmamıza rağmen bizi içten kabul etmesi ve destek vermesi sonucunda ben de inanndım. En kötü gününde Bursaspor'un 15-20 bin kişiye oynadığını biliyoruz. Biz taraftarın ne istediğini çok iyi biliyoruz. Taraftar, savaşan mücadele eden bir takım gördüğünde kaybetse bile alkışlayabiliyor. İyi bir başlangıç yapıp bu duyguyu taraftara verebilirsek, taraftarın da bize olan güveni artar. Ali ve Tuna bana "seve seve geliriz" dedi. Biz "size ve Bursaspor'a katkı yapmak isteriz" dediler ve gönülden isteyerek geldiler. Zoraki yapılan bir işten de hayır gelmeyeceğini biliyoruz. Aydın da aynı isteği göremedik ve düşüncelerimizi O'na ilettik. Şu anda böyle bir sıkıntı var ortada. Buraya isteyerek ve elinden geleni yapmak için gelmesi gerekiyor. Yusuf'un mutlu olmadığı bir yerde kalmasının ne bize ne de O'na bir faydası olacaktı, o yüzden gitmesi en iyi çözüm oldu. Biz hep şu mesajı topluma vermeye çalıştık. Bulunduğumuz camiaya elimizden geleni vermeye çalıştık. Özellikle genç nesile olumlu mesajlar vermeye çalıştık. Zaman zaman başarılı, zaman zaman da başarızsız olduk. Kimse işini ciddiye almadı, diyemez. Bulunduğu camiaya ihanet etti veya zorda bıraktı diye hakkımızda konuşamaz. Bizim hakkımızda kötü düşünenlerin iyi niyetli düşünmeye başladıklarına inanmıyorum, yine bir hesapları vardır"

resim nasil koyuluyo acaba ???
Alt 13.01.2009, 13:52   #48
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

Gençlerbirliği'nden gol şov: 5-2
Turkcell Süper Lig'in ilk yarısında kötü bir performans çizen Gençlerbirliği, Antalya'da yaptığı kamp çerçevesinde, Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Adanaspor ile oynadığı hazırlık maçını 5-2 kazandı.

Papillion Sahası'nda oynanan karşılaşmada, başkent ekibi sahada, Ramazan (Dk. 65 Isailoviç), Uğur Süvari (Dk. 46 Hakan), Efe (Dk. 46 Addo), Emre (Dk. 46 İlhan), Eren (Dk. 82 Bilal), Koray (Dk. 79 Troisi), Caner (Dk. 46 Mehmet Nas), Soner (Dk. 46 Jedinak), Uğur Kapısız (Dk. 46 Burhan), Kemal (Dk. 46 Kahe), Seçkin (Dk. 46 Engin) tertibiyle yer aldı. Gençlerbirliği'nin gollerini, 7. dakikada Uğur Kapısız, 9 dakikada Kemal, 69. dakikada Jedinak, 81 ve 85. dakikada Kahe atarken, Adanaspor'un golleri ise 73. dakikada Mbilla ve 84. dakikada Hakan'da geldi.
Alt 13.01.2009, 13:53   #49
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

Feldkamp Lincoln ile görüştü
Galatasaray, Antalya kampındaki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sarı kırmızılı takım, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla bu akşam oynayacağı Werder Bremen maçının hazırlıklarını tamamladı. Hafif tempoda gerçekleştirilen çalışmada teknik direktör Michael Skibbe, kanat ortaları ve şut çalışması yaptırdı.
Bu arada Lincoln, idmanda gösterdiği performansla dikkat çekti. Kampa geç katılan Brezilyalı futbolcu, yine antrenman sonrasında fizyoterapist Elliot Alves'in yönetiminde özel olarak çalıştı. Alves, Lincoln'e topla birlikte çabukluk çalışmaları yaptırdı.

Sarı kırmızılı takımın antrenmanını teknik danışman Karl Heinz Feldkamp da izledi. Feldkamp, antrenman sürerken Lincoln ile yaklaşık 10 dakikalık bir görüşme yaptı. Geçen yıl aralarında sorun olduğu ileri sürülen ikilinin samimi görüntüleri dikkat çekerken, Feldkamp'ın Lincoln'e tavsiyelerde bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan Linderoth, Meira ve Nonda bugünkü antrenmana katılmadı. 3 futbolcunun sakatlıkları nedeniyle salonda çalıştıkları belirtildi. Teknik direktör Skibbe tarafından Leverkusen ve Werder Bremen maçlarında oynayacağı belirtilen Linderoth'un sakatlığının devam etmesi, kampta üzücü bir gelişme oldu.
Alt 13.01.2009, 13:53   #50
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

Konyaspor'dan transfer müjdesi
Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Bünyamin Sarıtaş, prensipte anlaştıkları 3 ya da 4 futbolcuyla en geç hafta sonunda sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Sarıtaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 2. yarısına daha güçlü bir kadroyla girmek için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Bazı oyuncularla anlaşma sağladıklarını, ancak bu oyuncuların bonservislerinin hafta sonuna kadar boşa çıkacağını anlatan Sarıtaş, ''Prensipte anlaştığımız 3 ya da 4 futbolcuyla en geç hafta sonunda sözleşme imzalayacağız'' dedi.

Bu aşamada transferlerin sekteye uğramaması için isim vermek istemediklerini ifade eden Sarıtaş, alınacak oyuncuların orta saha ve hücum bölgesinde görev yapacağını bildirdi.

Etiketler
ara, eriyor, günlük, haberleri, lig, ligde, seferberlİĞİ, servet, sona, süper, süperlig