Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Suskunluğun Çığlığı
Alt 24.02.2009, 19:34   #41
GOSt
Yiğido

GOSt - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 GOSt Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Suskunluğun Çığlığı

bu takım 3 puan farkla lider hala tesadüf diyorlar.. şampıyon olduğumuz zaman uyanıcaklar ama merak etmeyinn

Bugün,

Yarın

ve Hergün...

Sadece !!!

sivaSSporluyuz

Anti-İstanbul
GOSt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2009, 21:37   #42
izmirliyigido
Gast

"Anadolu'nun yıllar süren suskunluğunun çığlığıdır Sivasspor."

Bu cümleyi kim kurmuş, kim bulmuş çok merak ediyorum Muhteşem bir cümle. Herşeyi özetliyor. Anadolu'nun ezilişini, 3 büyüklerin ezişini, Anadolu'nun uyanışını her şeyi, ama herşeyi özetliyor.

Bu cümleyi kuran kim acaba? Yönetimiden birimi? Bir gazeteci dostumuz mu? Bir spor adamımı? Yoksa yine Bülent UYGUN mu?

Bilen varsa açıklarsa çok seviniriz.

AYK
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.02.2009, 22:24   #43
kağanhan58
Acemi Yiğido

kağanhan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

74 Mesajına 129 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 631 kağanhan58 COK SEVILEN BIR KISIkağanhan58 COK SEVILEN BIR KISIkağanhan58 COK SEVILEN BIR KISIkağanhan58 COK SEVILEN BIR KISI

başarımıza tesadüf diyenlere en güzel cevap budur işte.tüm sivaslılar adına teşekkürler..özellikle ts liler bizi hiç çekemiyor.her sivasspor haberlerinin sonunda ts liler yorumlarıyla çamur atıyor.ben gereken cevabı yazıyorum.sizlerde yazın arkadaşlar.herkes birlik olmuş sivasa ve sivasımıza saldırıyor.bizim bizden başka dostumuz yoktur.bunlara en iyi cevabı saolsun futbolcularımız veriyor.bizlerde gereken desteğin daha fazlasını verelim onlara..
kağanhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2009, 22:47   #44
ÇAĞLAR GİYİM
Yiğido

ÇAĞLAR GİYİM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

51 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 ÇAĞLAR GİYİM FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

FOTOMAÇ yazarı Ali Erdoğan`in bugünkü köşe yazısı "Suskunluğun Çığlığı"....

Yok yok... Sivasspor'un 3 puan farkla liderlik koltuğuna oturması tesadüf. Geçen yıl da böyle olmuştu. Bu nedenle ben 21. haftada liderlik koltuğuna oturmasını tesadüf olarak görüyorum. Böyle bir takım ligi götüremez canım. Baksanıza kendi sahalarında oynadıkları 11 maçın 10'nu kazanıp, birinde berabere kalmışlar.
Bu bile tesadüf...
Az kalsın unutuyordum. Deplasmanda Trabzonspor ve Beşiktaş ile berabere kalması da tesadüf. Fenerbahçe ve Galatasaray'ı kendi sahasında yenmesi ise tesadüfün tesadüfü. Hele Galatasaray'ı Fortis Türkiye Kupası'nda elemesi ise tesadüflerin en büyüğü. Bak şu işe ligin en az yenilgi alan takımı olması da tesadüf. Ligin en az gol yiyen ikinci takımı olması da ayrıca tesadüf. Ben bu

başarıyı tesadüflere bağlıyorum. Tabii ki bu yazdıklarımın hepsi şaka. Sivasspor gerçeğini görmek istemeyenler hâlâ bu başarıyı tesadüfe bağlıyorlar. Futbolun TÜSİAD'ı olan BÜYÜKLER kulübüne Sivasspor 5. büyük olarak girdi. İster başarısını kabul edin, ister etmeyin. Artık Sivasspor 5. büyük olarak ismini yazdırdı.

Oyunlar başlayacaktır!
Ligin bitimine 13 hafta kala 3 puanla liderlik koltuğuna 3 puan farkla oturmak elbette kolay değil. Her zaman belirtiyorum. Sivasspor'un önü kesilmek istenecektir. Eskişehirspor maçında iyi oynamadı. Ama mücadelesi vardı. Faruk'un yaptığı hareket penaltı. Bunu değerlendirecek hakem. 'Verilmeyen penaltı ile ligin kaderi değişti' yorumu getirilmesi oyunun sahneye konulması için yapılan ön çalışmalardır. Yıllardır Sivasspor veya başka bir Anadolu takımının hakem hatalarıyla hakkı yendiği zaman sesini çıkarmayanların bugün ses çıkarmaları 3 büyüklerin saltanatının tehlikede olduğunun habercisidir. Sivasspor şampiyonluğa koşuyor. Bir Anadolu takımının şampiyon olmasından kimse korkmasın. Çünkü Kurtuluş Savaşı da Anadolu'dan başlamıştı. Türk futbolunun da kurtuluşu Anadolu'dan çok sayıda şampiyonluğa oynayacak takımların çıkmasıdır. İşte bu nedenle Sivas 4 Eylül Stadı maraton tribününde yazılan o sözler çok anlamlıdır ve gerçeği yansıtmaktadır.
"Anadolu'nun yıllar süren suskunluğunun çığlığıdır Sivasspor."
ALİ ABİ SENİ HERGUN TAKİP EDİYORUM TEŞEKKURLER
Alt 25.02.2009, 12:58   #45
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

TEMENNİMİZ DAHA NİCE ALİ ABİ GİBİ YAZARLARIMIZIN OLMASI
SEN BU KÖHNELEŞMİÇ ,ÇETELEŞMİŞ,SATILMIŞ,MEDYANIN İÇİNDE YILDIZ GİBİ PARLIYORSUN SİVASLILARIN GÖNLÜNDE YERİN AYRIDIR.
SİVASSPOR ŞAMPİYON OLACAK KİMİ YAZARLAR GÖBEKLERİNİ KAŞIYACAK KİMİ YAZARLAR BEN SİVASA GİTMİŞTİM KUPA MAÇINDA BU TAKIM ŞAMPİYON OLUR DEMİŞTİM DİYECEK BIYIKLARINI BURACAK KİMİ YAZARLAR SPOR ADAMLARI GÜYA SİVASA DESTEK OLUYORLARDI BİR PENALTI MESELESİ OLUNCA HEPSİ MASKELERİNİ DÜŞÜRDÜ SİVASA PERVASIZCA SALDIRDILAR BUNLAR BİLE SİVASA HEP BİZ DESTEK OLDUK DİYECEKLER BELKİ SEN BU ŞOVENİST ZİHNİYETİN İÇİNDE YER ALMAYACAKSIN ÇÜNKİ ONLAR YALAKALIKLARI SAYESİNDE HEPSİ BİR KÖŞEYİ TUTMUŞ AMA ALİ ABİCİĞİM SENİN YERİN SİVASSPOR TARAFTARININ GÖNLÜNDEDİR EMEĞİNE YÜREĞİNE KALEMİNE SAĞLIK
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.02.2009, 18:50   #46
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1501 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick

Insallah bu tesadüfler devam sürerde sezon sonunda tesadüf bir Sampiyonluk yasariz Gecen sene tesadüf diyenler bu senede bu basariya tesadüf diyorlar ben ona sasiriyorum ama Sivassporumuz en iyi cevabi sahada ve sezon sonunda Sampiyonlukla verecektir.
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.02.2009, 18:54   #47
burak_baykal
Usta Yiğido

burak_baykal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

180 Mesajına 244 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 844 burak_baykal BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

değerli sivaslı hemşehrimiz ali erdoğanın göstermiş olduğu yazıları bence sivasspor içinde motive şeklinde olur.sayın yazar ali erdoğan,ada başarılar.

Etiketler
çığlığı, suskunluğun