Taraftarın İki Yüzü
2 haftadır taraftarımızın belli bir kesimi Sivasspordan utandıgını vurguluyor. Her zaman aynı sözümü sölerim taraftar dediğin başarıda ve başarısızlıkta takımının arkasında olur. Maçları sorgulamak herkesin en doğal hakkı ama görüyoruz ki bizim taraftar sorgulamıyor Sivaslıyı küçük düşürüyor. NE demek maç satmak ne demek Bülent fener yanlısı ne demek Sivasspor bizi rezil ediyor.Rezil oluyorsan tutma kardeşim zorlamı sana bu takımı tut diyolar
Sivassporun taraftarının belli bi kesimin tek maçta gerçek yüzünü görmüş bulunmaktayız. Gsyi veya diger takımları yendik mi Sivasspordan ve Bülentten iyisi yok yalanmı.
Bilmiyorum fark ettininiz mi olumsuz yorumları hep 10 15 kişi yazıyor parmakla saymak kolay. İsimleri net olarak belli.
Taraftar dediğin Delikanlı olur Sivaslıya yakışan şekilde davranır. Beyler hanginiz delikanlı sorgulayalım mı bunuda?
Herkes aynı konuyu vurguluyor birilerinin bizle dalga geçmesini kabullenemiyoruz diye. Valla ben bugün 50 fenerli içinde maç isledim aslanlar gibide takımımı destekledim isteyen istedigini der nolcak ölüm mü var sonunda.Bence alışın bu duruma o 4 büyük dedikleri takım taraftarları yıllardır birbirleriyle dalga geçiyorlar.
|