Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Toraman ne yaptı ki?
Alt 23.03.2009, 19:38   #41
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1305 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Toraman ne yaptı ki?

İnönüde ki ilk maçta yaptıklarını unutmadık abdullah yiğit. Her yazınızı byük keyifle okuyorum ancak bu yazınızda haksızsınız !
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Besyo_cu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.03.2009, 22:33   #42
yigido_sampiyon
Usta Yiğido

yigido_sampiyon - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

419 Mesajına 645 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido_sampiyon isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İnönüde ki ilk maçta yaptıklarını unutmadık abdullah yiğit. Her yazınızı byük keyifle okuyorum ancak bu yazınızda haksızsınız !
inönüde ilk maçta ibrahimin ne yaptığını bırakalımda, geçen sezon sonu 3 lü averaj la (onuda hala anlamadık) bizi nasıl 4. yaptıklarını hatırlayın...

böyle komik konularla gündemi meşgul etmiyelim diyorum ben...
ibrahim 58 nolu formayı gururla taşıyan bir futbolcudur...
yigido_sampiyon isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigido_sampiyon'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.03.2009, 22:48   #43
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Toroman Yıllarça 58 numaralı formanın ekmeğini yedin çıkar o formayı üzerinden Hasan Kabze kadar olamadın çocuk sivasta hiç yaşamamış olmasına ramen senden daha çok sivasa sahip çıkıyo bu güne kadar ulusal basında kaç kere sivasa sahip çıktın inönüde sivaslı ayılar istanbulda ne arar dediklerinde çıkıpta iki kelime ettin mi Çıkar O 58 Numarayı sana yakışmıyo 34 giy sen.
karamik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda karamik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.03.2009, 23:54   #44
ygd
Yiğido

ygd - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ygd ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
keskin5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BU KAFADA OLANLARA ŞUNU SORMAK İSTERİM,
3-4 HAFTA SONRA TRABZONLA MAÇIMIZ VAR ABDURRAHMAN DERELİ NİN NE YAPMASINI İSTERSİNİZ. NASIL OYNAMASINI İSTERSİNİZ. HATIRLADIĞIM KADARIYLA GEÇEN SENE TRABZONA GOLDA ATTI. BU GARDAŞIMIZ GÖKSÜNÜ GERE GERE 61 MEMLEKETİNİN NUMARASINI SIRTINDA TAŞIYOR. NE DİYECEKSİNİZ BEYLER HAYDİ BUYURUN.
Gayet basittt...Abdurrahman Kendine yakışanı yapıcak.Sahaya çıkıp sivas için terini akıtacakk...oyun içinde kuralların ve centilmenliğin sınırlarını sonuna kadar zorluyarak,ama bunları aşmayarak yediği ekmeğin karşılıgını vericekkk...Ammaaa toroman gibii öyle ben hırslıyımm,gerekirse maç içinde memleketimin takımının kaptanınaa bile horozlanıp kafada tokuştururumm,o biracıı,kokocuu,küfürbaz çarşıya yaranmak içinn sivasspor'u onların kucagınada atarım,oyun içinde herşeye varımm derseee olmazzz..."unutmadıkk biz inönüde yediğimiz küfürleri hakaretleriii...tamam bunların sorumlusu tabiki toroman değil ammaaaaa yokkk öleee memleketinin takımı inönüye gelmişkennn anti-futbol...Ölee eder isenn burdada yuhlanırsınnn..o kadarçıkta bırakın olsunn,kendide dedi zatenn sivasta sokakta çok rahatım diyee,foto çektirmek isteyen felann..neymişş o zamann,seyircide gerektiğince tepkisini stadda ortaya koymuşş,dışarıya yansıtmamıştırr.Bu sevgili toromana bi göndermedirr.çuk diyede yerine oturmuşturrr..artık seneye yine beşiktaşta olursaa bu tür saçma sapan şeylerr yapmadan önce burayıda düşünerekk hareket ederrr...
ygd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ygd'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.03.2009, 00:53   #45
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

MOS-BY-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 163 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 MOS-BY-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

tribünlerde tam olarak ne oldu bilemiyorum ama tv'de izledigim kadariyla ilk macta toraman Sivas'a karsi hic de yakisik almayacak tavirlarar icindeydi...yardim yapiyor diye boyun bükülmesi gerekmiyor herhalde...kazanilan milyonlar icinde o kadarini da yapmasa benim icin bobo'dan, yusuf simsek'ten veya tello'dan hic farki olmazdi yani...

eger besiktas icin oynarken Sivasspor'a karsi formasinin hakkini vermeyecek olsa Sivasliligindan süphe ederim...ammaaaaa cirkeflik sinirina dayanan tavirlar takinirsa da yaptigi yardimlar da Sivaslilarin gözünü boyayamaz, bunun formasi icin mücadele etmekle alakasi yoktur. cogunun düsündügü gibi bjk tribünlerine yaranma cabasi olarak görürüm.

ayrica maddi yardim karakter göstergesi degildir. öyle olsaydi kara para aklayicilarini bastaci etmemiz gerekirdi.

keske ilk mac sonrasi m.yildiz'in inönüde topluca anasina küfredilirken rüstü gibi onun yanina gidip, seviyesizlesen bjk taraftarina ayip ettiklerini ima eden hareketlerde bulunup yapmayin diyebilseydi. ama sahada öyle cirkeflesebilen birinin bunu yapmasi da pek beklenemezdi zaten. Sivasspor'u, Sivas'i ve Sivasli'yi maddi yardimindan önce asaleti gösterir.

yaziyi yazan hemsehrimiz ya ilk mactaki tavirlarini görmemis ya da yaptigi yardimlardan dolayi sineye cekecek bir eziklik icinde.

Son söz: Bir Sivasli olarak sayin toraman ilk mactaki cirkin tavirlarindan sadece Sivasspor'a karsi degil, her rakibe karsi kacinsin. Iste Sivasli olmak bunu gerektirir bence...

Yoksa en zorlu rakibine karanfil atan bir takimin taraftari, hele hele Sivasli onu neden yuhalasin durduk yere!?...
MOS-BY-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.03.2009, 01:24   #46
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
keskin5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BU KAFADA OLANLARA ŞUNU SORMAK İSTERİM,
3-4 HAFTA SONRA TRABZONLA MAÇIMIZ VAR ABDURRAHMAN DERELİ NİN NE YAPMASINI İSTERSİNİZ. NASIL OYNAMASINI İSTERSİNİZ. HATIRLADIĞIM KADARIYLA GEÇEN SENE TRABZONA GOLDA ATTI. BU GARDAŞIMIZ GÖKSÜNÜ GERE GERE 61 MEMLEKETİNİN NUMARASINI SIRTINDA TAŞIYOR. NE DİYECEKSİNİZ BEYLER HAYDİ BUYURUN.

toraman'in Sivas'a gol atmasindan gocunacak bir tek Sivasli yoktur... Hatta eminim bi kesim Sivasli da alkislar(DI!)...o tavirlarina kadar. Eger elin oglu cirkeflik yaparsa (mesela bjk tribünleri gibi), ayiplarim. ya peki öz evladimiz, kardesimiz bunu yaparsa ne yaparim? hem ayiplarim hem de üzülürüm. e bi de bunu bize karsi yaparsa ne demeli? forma aski? hirs? yok yok o kadar da basit degil.

nefret etmem, yuhalamam belki ama artik en azindan sevmem de. toraman'in milli takima secilmesi bir Sivasli olarak bana artik bir sey ifade etmez (ki milli takim da onun karakterinde bircok oyuncuyla dolu malesef). hatta izledigim hicbir macinda da bakin torman da Sivaslidir ha diye dostlara karsi gururlanmayi da biraktim.

eger abdurrahman trabzon macinda formasini terletmezse gönderin gitsin derim (futbolunu begenmeme ragmen). ama kendi memleketine karsi oynuyor diye Sivasspor seyircisine yaranma adina cirkeflesirse de gözümden düser, hatta o zaman da gönderilse üzülmem. bu anlamda bülent hoca'nin ankara macindaki davranislarindan da üzüntü duydum.

galiba sen ve senin gibiler Sivaslilarin (daha dogrusu cogunlugun demek daha dogru olur cünkü sizler de Sivaslisiniz) üzüldügü noktayi kavrayamamis. profesyonellik fairplay'in unutulmasini gerektirmez. fair play de sadece kendi memleketine karsi degil her rakibe karsi olmalidir.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı MOS-BY-58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.03.2009, 01:27   #47
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Keşke Toramanı yuhaladıgınız gibi tezahüratlarda da bu kadar ateşli olsanız.
acele etme, aksiyon sahibi olabilmek icin önce reaksiyon gösterebilmeyi bilmek lazim.
Alt 24.03.2009, 02:02   #48
Dark Force
Usta Yiğido

Dark Force - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 576 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 901 Dark Force FAZLA SÖZE GEREK YOKDark Force FAZLA SÖZE GEREK YOK

Mehmet yıldız a artislik yapamaz onun yaptıklarını mehmette yapıyor paf takıma ondan daha çok sivaslı ben sevmiyorum gardaşım o toramanı 58 numaralı formayıda benim gözümde hak etmiyor....
Dark Force isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Dark Force'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.03.2009, 02:05   #49
Dark Force
Usta Yiğido

Dark Force - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 576 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 901 Dark Force FAZLA SÖZE GEREK YOKDark Force FAZLA SÖZE GEREK YOK

O gitsin beşiktaş taraftarına para yedirsin onu parasına puluna ihtiyacımız yok...
Dark Force isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Dark Force'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.03.2009, 07:04   #50
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1119 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

"Fatih Terim onu milli takima cagirmadiysa mutlaka onun futbolculugundan ziyade ahlaki durumu degerlendirilerek milli takima cagirilmamistir.Besiktas seyircisini galyana getirmistir bu hareketi unutulmiyacak cinsten.Tebrikler Fatih Terim.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
toraman, yaptı