Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçın Ardından
Alt 03.05.2009, 18:44   #41
ASKİN58
Yeni Yiğido

2 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ASKİN58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Maçın Ardından

1.hoca bu maçın saat 15:00 de olacağı önceden belliydi fedarasyona gerekli başvuru yapılsa bu değişirdi.
2.Sıcak bahane değil maçtaydık hava sıcaklığı 22 dereceydi.
3.1500 kişi taraftardık yazık oldu mehmet musa ve sezer sahada geziyorlardı.
ASKİN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2009, 18:48   #42
zuzzurellone
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 zuzzurellone FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben manisalıyım..aslen de milanı tutuorum..ama sivasa sevdalandım 2 sezondur..4 maç kala gaziantep yenilgisini hiç yakıştıramadım..tabiki hiçbişey bitmiş değil..lütfen çok rica ediorum 360 dakika daha sıkın şu dişinizi..bütün övgülere layık bi takım oldunuzu kanıtlayın!!sizin gibi bütçesi,teknik kadrosu dar bi takımın şampiyon olması demek,futbolun en güzel yönünü,ruhunu bizlere göstericektir..profesyonel oynayın daha da fazla..rahat olun stres yapmayın..4 hafta sora şampiyon oldunuzu düşünün..ama şunu bilin ki eğer barcelonalarla,chelsealerle yarın öbür gün bi yarışa giriceksiniz,gaziantep gibi bi takıma yenilmemeniz gerekir değil mi?beşiktaş gibi aciz bi takımın şampiyon olmasına izin verirseniz,hele hele son 4 haftaya kadar lider durumdayken,çok yazık olmaz mı emeklere?kendinize gelin!!!!!!!!! sivasspor siz en iyisiniz!!!!
zuzzurellone isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda zuzzurellone'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.05.2009, 18:51   #43
dimitar
Yeni Yiğido

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dimitar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
vedat58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardes bazi yerlerde haklisin fakat söylede olabilir antep 2 mactir yeniliyor belki bjk tesfik primi vermis de olabilir Tam mac öncesi antepin baskaninin konusmasi kafami karistirdi dorusu
Antebi Gençler maçında canlı izledim,Sivasa oynadıklarından çok daha iyi oynadılar.Gençler şansına attı golü.Antep çok etkiliydi o maçta.Antep Sivas'a ekstra birşey oynamadı.Sivas sahada yoktu.Kendi kalesine gol attı,2 kişinin arasından beto'ya kafa vurdurdu savunma.Suçu başka yerde aramaya gerek yok
dimitar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2009, 18:51   #44
elleshar
Acemi Yiğido

9 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 639 elleshar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
vedat58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardes bazi yerlerde haklisin fakat söylede olabilir antep 2 mactir yeniliyor belki bjk tesfik primi vermis de olabilir Tam mac öncesi antepin baskaninin konusmasi kafami karistirdi dorusu
diyelim ki verdiler yinede iş futbolcuların elinde ikinci yarı baktın antep koşuyo sende koşcaksın sonuçta ikiside insan motivasyon dersen sivasın elindeki motivasyon hiç bir teşvk priminn yapacağı motivasyona denk gelemez
elleshar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2009, 19:01   #45
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 966 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI

Evet bazı arkadaşlar tabi biraz fazla heyecanla yanlış yorumlar yapabilirler. Biraz sakin olup , düşünmek lazım. Lig devam ediyor.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2009, 19:04   #46
toshi2610
Yeni Yiğido

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 toshi2610 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bülent Hocam,hata bende diyon ama bu saaten sonra yanlislar daha olmaz
toshi2610 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2009, 19:06   #47
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Tesvik olduguna inaniyorum ama kaybettigimiz mac icin mazeret degil. onlar maca 3 kurus icin canini disine takip oynuyorsa,sampiyonluk kupasindan ve sampiyon takimin Hocasi,futbolcusu olmaktan büyük tesvik olmaz. Antepi tebrik ediyoruz oynadigi futbol icin. Ayrica Bülent hoca ikinci yari orta alani bosaltmasinin sonuclarini sanirim gördü. kendiside bu noktada öz elestiri yapiyor. Terini sahaya akitan tüm arkadaslara Tesekkürler.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda giants'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.05.2009, 19:12   #48
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

VALLAHA COK ÜZÜLDÜM KAFAM ODUN GIBI AGLASAMDA RAHATLASAM ONUDA BECEREMIYORUM , NOLUYOR YAA GELDIK GELDIK YINE GECEN SENEKI GIBI SAMPIYONLUGU HEDIYEMI EDECEZ, BUNDAN DAHA BÜYÜK ACI VARMIDIR , HOCAM MACIN ILK YARISINA BAKTIM IKINCI YARIYI IZLEYEMEDIM YORUMLARDAN ANLASILAN KOSMAYAN OYUNCULARI SAHADA TUTMUSSUN VE ÜSTELIK KOSAN ADAMLARI CIKARMISSIN ODA YETMIYORMUS GIBI YERLERINE KOSMAYAN ADAMLAR ALMISSIN BUNA RESMEN HEDIYE DENIR GERISI BAHANEE , SEN SAMPIYONLUGA OYNUYORSUN ARKANDAKI RAKIBIN SENIN ENSENDE KOSMUYORSUN MÜCADELE ETMIYORSUN , KUSURA BAKMAYIN AMA BU TAKIMDA KOSMAYAN FUTBOLCUNUN ISI YOK BASTA MUHAMMAT ALININ , BUNCA EMEGE YAZIK DEGILMI HOCAM BUNCA INSANLARI ÜMITLENDIRIYORSUNUZ SONRASI FOSSSS , EGERKI SAMPIYON OLAMICAKSAK 10 NUN CU OLMAK DAHA SEREFLI BENCE BÜTÜN TÜRKIYENIN DILINE DÜSTÜK , 5 MAC KÖTÜ 1 MAC IYI , BIR KEZ DAHA GÖRDÜKKI BU TAKIMDAN 8 FUTBOLCUNUN GITMESI LAZIM BIZ BU KAFAYLA ASLA SAMPIYON OLAMAYIZ
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2009, 19:18   #49
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1090 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

TEKRAR YAZIYORUM:
Bu takımda m.ali gibi bitmiş adamların işi olamaz.
Çoğu kimse kızsada Murat Erdoğan gibi özverili oynayan herşeyini ortaya koyabilen ve teknik futbolcuların olması lazım.
Sezer gibi genç ve yetenekli ama hırsı olmayan futbolculara Murat abilerinin örnek gösterilip biz böyle futbolcu istiyoruz denmesi lazım.

Ben hocaya herzaman her yerde sahip çktım ama onada birisinin Tum'un 2. yarıda neden oyundan çıktığını sorması lazım.

2. yarı başlarken yapılan Tum değişikliği beni şok etti.Ve bunda yanılmadığımı ortasahayı rakibe teslim ettiğimizde anladım.M.ali girince bütün ümitlerim bitmişti zaten.Benim için maçın özeti bu.Antepe giden bini aşkın kişiye üzülüyorum.Ne diyeyim..
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2009, 19:22   #50
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

BEN SUNU GÖRDÜMKI BIZIM HOCAMIZ 3 -5 TANE FUTBOLCUNUN KISISEL YETENEKLERIYLE BURALARA GELMISTIR , BENCE MEHMET YILDIZ 45 DAKIKALIK FUTBOLCU BALILI GINE AYNI KAMANAN GINE AYNI , TUM GIBI ADAMI NE DIYE CIKARIYORSUN , HOCAM BAKTINKI HANGI FUTBOLCU FORMDAN DÜSMÜS ONU CIKAR YERINE MÜCADELECI KOSAN BIRINI KOY , SEN TAM TERSINI YAPIYORSUN SONRADA HAVAYI BAHANE EDIYORSUN , KÖTÜ ANTEP KARSISINDA SAMPIYONLUGA OYNAYAN VE ILK YARIYI 1 -0 GALIB BITIREN SIVASSPORA HIC YAKISMADI RESMEN HEDIYE ETTIK , AKLIMA KÖTÜ KÖTÜ DOLABLAR GELIYOR BU SAATTEN SONRA BJK YENILSE BILE BIZ SAMPIYON OLAMICAZ ÖNÜMÜZDEKI 4 MAC VAR HEPSI BIRBIRINDEN ZOR KIMSE KIMSEYE MAC VERMIYOR AMA TESVIK VERILIYOR OLABILIRRR
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ardından, maçın