Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İş İşten Geçmeden
Alt 10.05.2009, 02:44   #41
duman58
Yiğido

duman58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 duman58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: İş İşten Geçmeden

Yazik yazik ne oldu hani olumune SIVAS'ti her zaman her sekilde SIVAS'ti demekki hepsi yalanmis ve malesef hala en buyuk derdimiz SIVASSPOR'lu olmak veya olmamak yani sunu herkes kendine sormali ben gercekten SIVASSPOR'u destekliyormuyum yoksa hala icimde bana empoze ettikleri takimmi var diye(gercekten samimi olanlar haric) bence en buyuk problem bu.
Yaw bizim takimimiz ve hocamiz super lige cikali 4 sezon oldugu halde son iki sezonda butun ayak oyunlarina ragmen sampiyonluga oynayarak her sene ustune biraz daha koyup Trabzon haric super lig tarihinin Anadolu bakimindan en buyuk basarisini gostermis ve 5.buyuk oldugunu sampiyonluk haric (ki ben hala inaniyorum Sampiyonluga kim ne derse desin) butun rekorlarini kira kira ilan etmis;370 gundur kendi sahasinda yenilmemis ve hala Sampiyonlugun ikinci siradan adayi.
Buna ragmen bu kadar agir ve yersiz elestiri aliyorsa insanin icinden sunu diyesi geliyor SIVAS halkina bu kadar buyuk bir basari agir geldi ve bunu kaldiramadilar niye diye soracak olursaniz suan ikinci siradayiz aradaki puan farki iki ve fazla degil hersey bir maca bakar 3.siradaki Trabzon iki hafta butun umutlari tukenmisken simdi bizden fazla sampiyonluk icin hevesleniyorlar bizde daha 3 mac varken onlarin ekmegine yag surup takimimizi yerden yere vuruyoruz.
En azindan 3 hafta daha bekleyin ondan sonra elestirin ALLAH'IN IZNIYLE HERSEYE VE HERKESE RAGMEN SAMPIYON SIVASSPOR olacaktir.
Alt 10.05.2009, 03:46   #42
Dark Force
Usta Yiğido

Dark Force - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 576 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 920 Dark Force FAZLA SÖZE GEREK YOKDark Force FAZLA SÖZE GEREK YOK

Murat erdoğan geldi takım bozuldu stresle filan alakası yok..şampiyonlukta gitti yazık oldu.
Dark Force isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 06:33   #43
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1653 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

oynayıp kazansak bukadar zoruma gitmezdi oynamadanda kazanılmıyor tek göze çarpan bilica takım nerede adamlar kalecisiz oynadı kazandı biz neyaptık seyrettik seyirci de nuhdeşemdi ama ne yapsın inip sahaya oynasınmı resmen sivassporu tanıyamadım
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 07:53   #44
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1115 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Geçen seneki gibi oluyor yazıklar olsun bu şampiyonluğu verirsek. 17 hafta lider ol 1 haftada herşey uçup gitsin olmaz böle saçmalık
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 08:42   #45
TS58
Usta Yiğido

TS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

murat ERDOĞAN Ankaragücüne kümeyi yollattı,

Bize de HAVA ALDIRDI.

FENER BİLİCA'YA KANCA TAKTI.
Alt 10.05.2009, 09:24   #46
anilcan213
Yiğido

anilcan213 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 406 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 anilcan213 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

beyler sonucta futbol bu, yenmek de var yenilmek de. neden kabullenemioruz ki? trabzonu yenince türkiyenin en iyi teknik adamı diordunz, şmdi ise konusmasın sussun felan diorsunz... bn takımıma inanıyorum en az 2.yiz.. ligin kırılma haftası bu haftaydı nasip değilmiş... şampiyonlar liginde 4. olup elenmektense bakarsınz UEFA kupasını alırız kulağa daha hoş gbi gelior ^^
Alt 10.05.2009, 09:50   #47
Mursallı yiğido
Tecrübeli Yiğido

Mursallı yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 Mursallı yiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu yenilgi serisi devam edecek gibi.Ama bu kadar hafta lider olup da son haftalarda geriye düşmek çok acı verici.
Alt 10.05.2009, 09:56   #48
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 994 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick

Buda Oluyor Geçen Sene Gibi Ne Kadar Anti İstanbul Desekte Adamlar Anadolu Yanı Olamaz Dıyorlar Ama Heveslendık Hevesımız Kırıldı Olsun.Diyorum Ama Tek Gozume Çarpan Bız Maç Izlemedık Ama Izledıgım Kadar Mehmet Yıldız Topcu Ama Ne Topcusu Bılıca Zorlar Verır Pası Adam Ayagında Tutamaz..Kendıne Gel Bız Sampıyonluk Oynuyan Takımız Maç Başlamadan Önce Petkovıc Dunyada Oynuyacak Yorumlarını Aldık Hiçler Golu Yedık Onuda Anlamadık..Ama Futbol Oluyor..Tabı Sıvas Yenılıyor 8jk Dururmu Aldılar Elımızden Lıderlıgı Bı Sey Dıyemıyorum..Keske Dıyorum Ama Keskeler Bır Ise Yaramıyor Antepı Alsak Buna Yenılseydık. Evımızde Mağlup Olmayıda Tattık..Haftaya Hacettepe Alamaz Dıyorum . Başarılar Dılıyorum Tüm Sivasspor Camiasına Yiğido Gençlik
Alt 10.05.2009, 10:34   #49
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1090 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI

arkadaslar bjk buyuk avantaj yakaladi ama hicbirsey bitmis degil inaniyorumki bjk son 3 mactan birinde kesin puan kaybedecek biz son 3 maci alirsak sampiyonuz yine
Alt 10.05.2009, 10:35   #50
fatihada58
Yiğido

fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
duman58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yazik yazik ne oldu hani olumune SIVAS'ti her zaman her sekilde SIVAS'ti demekki hepsi yalanmis ve malesef hala en buyuk derdimiz SIVASSPOR'lu olmak veya olmamak yani sunu herkes kendine sormali ben gercekten SIVASSPOR'u destekliyormuyum yoksa hala icimde bana empoze ettikleri takimmi var diye(gercekten samimi olanlar haric) bence en buyuk problem bu.
Yaw bizim takimimiz ve hocamiz super lige cikali 4 sezon oldugu halde son iki sezonda butun ayak oyunlarina ragmen sampiyonluga oynayarak her sene ustune biraz daha koyup Trabzon haric super lig tarihinin Anadolu bakimindan en buyuk basarisini gostermis ve 5.buyuk oldugunu sampiyonluk haric (ki ben hala inaniyorum Sampiyonluga kim ne derse desin) butun rekorlarini kira kira ilan etmis;370 gundur kendi sahasinda yenilmemis ve hala Sampiyonlugun ikinci siradan adayi.
Buna ragmen bu kadar agir ve yersiz elestiri aliyorsa insanin icinden sunu diyesi geliyor SIVAS halkina bu kadar buyuk bir basari agir geldi ve bunu kaldiramadilar niye diye soracak olursaniz suan ikinci siradayiz aradaki puan farki iki ve fazla degil hersey bir maca bakar 3.siradaki Trabzon iki hafta butun umutlari tukenmisken simdi bizden fazla sampiyonluk icin hevesleniyorlar bizde daha 3 mac varken onlarin ekmegine yag surup takimimizi yerden yere vuruyoruz.
En azindan 3 hafta daha bekleyin ondan sonra elestirin ALLAH'IN IZNIYLE HERSEYE VE HERKESE RAGMEN SAMPIYON SIVASSPOR olacaktir.
Şimdi şöyle bişey var kusura bakmayında burda birkaç kişi haftalardır bi tarafını yırtıyor sivas güzel oynamıyor takım kurgusu yanlış diye yendiğimiz maçlardan sonra bile bu yorumları yapan GERÇEK SİVASSPOR TARAFTARLARI vardı. Hiç kusura bakmayın bu sizin kastettiğiniz taraftar fazlasıyla hak ediyor şampiyonluğu ve emin ol o şakşakçı taraftardan daha fazla kaldırıyor stresi. Hiç mi akıl yok izan yok balili diye bi topçumuz vardı nerde? Mehmet yıldız zaten desen hava. Eeee siz hala buralara getirenler vs vs.Tabiki bu oyuncular ve teknik heyet getirdi buralara.Bu GERÇEK TARAFTARIN SİTEMİ ŞAMPİYONLUĞA İNANIP yarı yolsa kalmasındandır.Yoksa antep gibi kayseri gibi olsaydık yenilsek vın gelir tırıs giderdi yine desteklerdik futbolcularımızı teknik heyetimizi lakin ortada şampiyonluğa oynayan bir takım var sen diyorsunki bu takım hepsini yenilsede olur.Hoooop orda dur kardeşim madem şampiyonluğa oynuyoruz yeneceğizzzzzzzzzzz lamı cimi yok. Siz daha şampiyonluğu akledemezken biz çıktığımız sezon şampiyon ne zaman olacağız tartışması yapıyorduk. Çünkü SİVAS ve SİVASLI BÜYÜK DÜŞÜNÜR.Ha ben sivaslı değilim diyorsanız ayrı.Ben yenilgiyi hazmedemem kardeşim kime ve neye karşı olursa olsun.Bahane aramam arayanada gıcık olurum. BÜYÜK DÜŞÜNECEKSİNİZ KARDEŞİM. TARİH ŞAMPİYONLUĞA OYNAYANLARI YADA GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONLARINI YAZMAZ. NEYİ YAZDIĞINI HERKESİ GİBİ SİZLERDE ÇOK İYİ BİLİYORSUNUZ.Biz ne dedik yendiğimiz haftalar bile bu takımı pohpohlayan iyi yolda diyen sivasa en büyük kötülüğü yapıyor demedikmi.Doğruları SÖYLEYECEKSİZİN kimsenin yaltakçılığını şakşakçılığını yapmayacaksınız. Kötüyse kötü iyiyse iyi dahada tınlamıyorum fakir edebiyatı yapanları yok 4 sene önce söyleselermiş inanmazmışız peh peh bre bre niye inanmayalım? BİZ SİVAS GENÇLİĞİ emin olun daha neler yapacaklar önce hayal kurun şurda olucaz die gerisi gelecektir zaten. Birgün SİVAS GERÇEK SİVASLI (!) kimliğine büründüğü gün kalbinden sarı-morcivert renkleri yada sarı-gımrızı yada gara-biyaz renkleri çıkardığı gün kimse tutamayacaktır...
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
geçmeden, mehmet, yıldız, İşten