bence iyi transfer olur ama artik sivasspor genc ve yetenekli oyuncu almasi lazim son zamanlardir sivasspora en düsük 28 yasinda futbolcu geliyo süperligin en yasli takimi sivasspor zaten mehmet nas yasi 29 bence alinsin ama bide genc yetenekli de alinsin genclerbirliginde oynayan troisi alinabilir
mehmet nas kendisinden beklenen patlamayı bi türlü yapamamıs olmasına rağmen cok yetenekli bi futbolcu. insallah sivasa gelir. gelirse en az musa aydın kadar faydalı olur. bi dönem samsunda beraber oynuyolardı ve mehmet nas musadan daha iyi bi futbolcuydu
Bunlar adam gibi 2-3 transfer yine yapamayacaklar. Gündemde olan transferlere bakınsana. Bunların hiçbirisi de sivasspor'a faydalı olamayacak. Ben sanmıyorum.
mehmet nas gercekten heycan verici bi oyuncu lütfen hasan sas adını telafuz etmeyelim edersekde yardımcı antranör olarak müthis olur mehmet nas ins. sivasspor formasını giyer musadan cok daha etkili akıllı
MEHMET NAZ ÇOK İSTERİM SİVASA GELMESİNİ İANANIYORUM SİVASA FAYDA SAGLICAKTIR VE DİGER TRANSFERLERIN DE DOGRU Bİ KARARLA YAPLMASI ÇOK ÖNEMLI SİVAS İÇİN HERŞEY ÇOK ÖNEMLİ