Alıntı:
yigidoss Nickli Üyeden Alıntı
Benim hanımım en az benim kadar koyu bir Sivasspor taraftarı ve her hafta beni maça götür diye yalvarıyor. Ben şimdi hanımımı "La hakeeeeem ananı ..." "La 17 numara o..... çocuğu","A....k...... düzgün vur la topa " vb. onlarca-yüzlerce hakaretleri havada savuran hayvanların arasına nasıl sokayım?
Stad kalabalık yer. Oraya gelen 12000 kişinin hepsinin iyi,namuslu,şerefli adamlar olduklarını hiç birimiz savunabilir miyiz? Oradaki bayanları taciz etmeyeceklerini imza etseler yine güven olmaz.
Stadda bazen oluyor ki;arkamdaki adam heyecandan benim sırtıma çıkıyor. Ya önündeki ben değil de bir bayan olsa?
Siz ve diğer szin gibi "Bayan tribününe ne gerek var" diye soran kardeşlerimiz acaba bu saydıklarımın kendi bayan arkadaşlarınızın,bacılarınızın veya hiç tanıadığınız bir bayanın başına gelmesini kabul edebilir misiniz?
|
ben istanbulda yaşayan bi sivaslıyım daha doğrusu öğrenimim yüzünden 6 yıldır burdayım,her fırsatta sivasa geliyorum ve maçlara denk getiriyorum.ve ayrıca maça kız arkadaşımla gidiyorum.hacettepeyi içerde yendiğimiz 2-1lik maç,trabzonu 3-0 yendiğimiz maçtada ordayım ve yanımda bayan arkadaşımda vardı,dediğinizin aksine hacettepe maçında abiler dayılar altlarındaki kartonu bile bizle paylaştılar,yersiz davrananları herkez ağızbirliği ile ikaz ettiler,ben işin açığı hiç rahatsız olmadım!!!
burda fb,gs,bjk stadlarında maç izlemiş biri olarak size şunu söyliyim bizim insanımız gayet beyefendi!!abartmayalım..istis naları genele yaymayalım..
aradaki hayvanları ayıklayıp stadımızda hepberaber maçlarımızı izlemeye devam edelim!!!!!