Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Böyle bir yenilgi beklemiyordum
Alt 10.07.2009, 14:24   #41
35izmir58
Yeni Yiğido

35izmir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 35izmir58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Böyle bir yenilgi beklemiyordum

sayıa yıdolar sakın beş kol yedik dıye üzülmeyın hazırlık macları ölcü olmaz ama benı rahatsız eden oyuncuların isteksiz olmaları fakat normal düşünursen bu sıcakta takım yarırarıya yenı söz konusu anlaşmaları kardeşlik baglarını saglamak bunu saglarlarsa ümüyorum takım iyi olacak hazırlık macları ölçü olmaz rahat olun başarılar diler saygılar sunarım muharrem kaptan
35izmir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: Böyle bir yenilgi beklemiyordum
Alt 10.07.2009, 18:01   #42
selimdelen
Tecrübeli Yiğido

selimdelen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 selimdelen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Böyle bir yenilgi beklemiyordum

trabzonlular ile anlasamıyormuyuz nedir sorun yoksa iptal edilen mactan sonra trabzonlularla aramız mı acıldı da kapanmıyor bulent uyguna surekli hakaret eden taraftarın trabzonlu oldugunu ok udum herhangi b ir sorun yok ligin ilk haftasında trabzonu rahat yener fener ile berabere kalırız sonrasına mevla kerim de sampıyonlar lıgı wayy wayy wayyy arsenal sivasspor mac yapsın abartılı bır yenılgı deılde 2,1 yenılsın elensın hele gruplara kalsın daha da bisi beklemek bile gerekmez ama kım bilir ben ilk eleme deılde ıkıncı elemede sivassporu canı gonulden desdekleyerek lakin icimdende mumkun deil demeden edemiyorum bulent uygunu cekemeyenler ortadan catlasın trabzonlularda akıllı olsunlar sahada yapsınlar ne yapıyorsa yapamıyorsa bısı susacak sınız arkadas susacaksınız yoksa susturulursunuz alkol almıs gelmıs agzına gelenı soyluyor kim olsa sinir harbi yasar kimse buyuk takımın buyuk adamıı ornek olmalı dıye susmalı demesın ınsanız sonucda duygu ve dusuncelerımız var bırısı yaptıgınız ısı ıkı kere elestırsın ki soverek bakın o zaman levye ıle adama dalıyormusunuz dalmıyormusunuz empaty beyler empaty helal olsun sivasspora samp şampiyonlar ligine katıldı helal olsun şampiyonluk adayı olarak rakiplerini korkutarak baslıcak lige helal o ls un hedefini bu sezon şampiyonluk diyebiliyor itirazı olanmı var çatır çatır çatlasın
selimdelen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
beklemiyordum, böyle, yenilgi, yenilgi beklemiyordum