Yasin Çakmak sanki üzgün gözüküyor.. sanki konuştuklarıyla yaptıkları birbirini tutmuyor.. Ben 2 maçtır izliyorum kimi koysanız ondan iyi oynar... Bülent hocam yasini kendine getir.. Yırtıcı oynat..
bu sene kamanan bombası var herkes iyi izlesin. Orta sahada Cihan ilk 11 i zorlar çünkü çok istekli biri. Mbemba yer alması, müdahalelri itibariyle iyi topçu olduğunu gösterdi bence. Yalnız Yasin'in ben niye burdayım der gibi bir hali vardı. Çok isteksizdi. Orta sahaya teknik biri gerek. Murat teknik biri ancak yaşlı. Ortasahaya ve defansa alınacak iki topçu ile ve Allah'ın izni ile bu takım yine en iyi şekilde memleketimizi temsil edecektir. İNANIYOR, GÜVENİYOR, SONUNA VE SONSUZA DEK DESTEKLİYORUM.
FOREVER TOGETHER.
bu takim uyum problemini assin bomba bir takim olur,yalniz yasinide herkesin dile getirdigi gibi bu takimda olmaltan memnun olmadigi yuzunden belli oluyor,sivasa boyle yararli olmaz,ya kendine gelmeli yada forma verilmemeli,supriz bir orta saha oyuncusu transferi var ismini vermek istemiyor yonetim,ancak guneyafrika milli takiminin orta ssaha oyuncusu oldugu dedikodusu yapiliyor
ya arkadaslar bu kadar iyi niyetli olmayin oky bende sivas sporluyum sivasliyim da sampiyonlar ligi play of maclari degil hazirlik maclarida olimpiyakos psv yide merak ediyorum ne olacak diye ...ya buyuk kulup olma yolunda ilerleyecez yada valahi bizim isimiz yok buralarda bilca niye satildi halen de anlamis degilim ya
takım ıkıncı yarı cok ii oynadı ersen martın takıma cok katkı saglayacak gıbı erman da ii oynadı oyuna hareket getırdı baya bır on lıbero almamız gerkıyor am ıbrahım dagasanın yanına