Cevap: Bekle Bizi Trabzon
Geçen sezon Sivastaki maçda Trabzon taraftarlarının bulunduğu demirlerin hemen yanında maçı izledim.
Buradan tüm yiğidolara sakin olmalarını öneriyorum. Çünkü bu maçta yine Trabzonun kendini bilmez bazı taraftarları (tüm taraftarlar için demiyorum, sadece maçın 90 dakikası hem Sivasspor taraftarına, hem Sivasspor futbolcularına hem de trabzonspor futbolcularına küfür edenler ve olay çıkararak sivasın ceza almasını isteyenler için söylüyorum) rahat durmayacaklardır.
Tek amaçları Sivasspor'un ceza alması olan bu taraftar grubuna, onları umursamadan sonuç ne olursa olsun, hiç bıkmadan, usanmadan ve susmadan 90 dakika boyunca takımımıza vereceğimiz destekle en güzel cevabı vereceğimizi düşünüyorum.
Artık Sivas - Trabzon maçı bir derbi haline dönüştü. Bu maç için Ankaradan geleceğim ve tribünde olacağım inşallah.
Özellikle Ankarada geçen sezonun sonlarına doğru Hacettepe ile oynanan maçta kale arkası bir taraftar grubu vardı ve o maçta o taraftar gurubunun 90 dakika ve susmaksızın yapmış olduğu tezarühat inanılmaz harikaydı. Umarım bu ve daha sonraki maçlarda çok daha iyi tezarühatlar yapılır. İnşallah taraftar gruplarımız hazırlıklarını yapmışlardır. Bir de stada neden sadece 2 tane davul getirildiğini merak ediyorum. Daha fazla getirilemez mi?
|