Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 16.09.2009, 23:54   #41
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

ilk 15 dk ayağımıza top değmedi dedim yine aynı tas aynı hamam ondan sonra toparlandık çok net pozisyonlar bulduk hakem abdullah yılmaza diyecek hiç bir sözüm yok allahından bul aldığın para boğazına yapışsın emek hırsızları iğreniyorum türk hakemlerinden hatayı her insan yapar ama bunlar hata değil bu kadar olmaz allahtan kork 7 sarı 1 kırmızı sadece bize gösterdin sana lanet olsun 2.yarı dahada iyi başladık taki kadirin kırmızı kartına kadar ne kadar amatörce sarın var gittin adamı kendi bölgesinde yıktın bu kadar ucuza maç döndü hoş musanın gol kaçırma rekoru devam edıyor gecen seneki belediye maçından beri adam gol kaçırma makinası ibrahim şahini çok beğendim bizim en faydalı oyuncumuz savunmada kötüydü ama aman amanda hata yapmadılar nisbeten düzelme var ama bitirici bi tane adamımız yok öyle olsa fark olurdu bu maç ayağımıza gelen bir üç puanı hakem ve beceriksizliğimiz ve kadir bekmezci yüzünden verdik çok üzüldüm şu yapılan haksızlıgada tahammul edilmesi çok zor kıpırdanma var evimizde bursa maçı kesinlikle çok daha zor olacaktır ordan bi galibiyet bu moralleri üste çıkarır ve iyi günlere doğru gideriz diye düşünüyorum
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda shang'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.09.2009, 23:58   #42
Yigido5458
Acemi Yiğido

Yigido5458 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 Yigido5458 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
kadir0911 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben klavyeye bakmadan yaziyom, icimde okadar üzüntü, nefret ve soru isaretleri var, beni az da olsa anlasaydin, heyecandan yanlis yazdigimi tahmin edebilirdin.
Biz son 20 dk. 10 kisi ile oynadik, kalan 70 dk niye ikinci golu atmadik? yeter kadar firsatimiz vardi.
bunu ben ama Bülent uygunun takimi yanlis hazirladigina ve yanlis 11 ile oynadigina bagliyorum ve bu ilk degil.
3-4 pas arka arkaya yapmakta zorlaniyoruz, nerde iyi oynadik?
bak şimdi takımı yanlış hazırladı diyon erman kaleciyle karşı karşıya kaldı yanında bomboş duran kamanan a atmadı pası gol olsun aynısını kamanan yapmadı sonra bunları görmeden bülent uygun istifa diyon o kalan 70 dk da oyun bizimdi biz atak yaparken topu kaybettik kadirde kontra olmasın diye adamı düşürdü ve 2. sarı karttan kırmızıyı yedi kartı yemeden önce baskılıydık 2. golü arıyoduk kırmızı kartı yiyince haliyle çekilmek zorunda kaldık denizli bastırdıkça bastırdı ve gol yedik daha sonra 2-3 net pozisyon vardı sırf bencillikten atamadık yoksa 2-1 di maç
Yigido5458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2009, 00:01   #43
skyhan
Acemi Yiğido

skyhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 skyhan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Ama artık dayanamıyorum ne olur yani bizde bursa ,trabzon, eskişehir gibi olsak... hem tarftarıyla hem oyunuyla.[/QUOTE]

kimseye özenme gecen koca sene onlar bize özendi biraz sabret yine özeneceklerdir...2 macta ona buna özenmek ii bişi değil bende seyrediyorum saydığın takımları özenilcek bişeyleri yok ayrıca..
skyhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı skyhan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.09.2009, 00:02   #44
hoLiGan Enes
Tecrübeli Yiğido

hoLiGan Enes - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

312 Mesajına 897 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 hoLiGan Enes FAZLA SÖZE GEREK YOKhoLiGan Enes FAZLA SÖZE GEREK YOKhoLiGan Enes FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
kadir0911 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçın yıldızı kimdi ?

Yok

Maçın en kötüsü kimdi ?

Herkez berbatidi, bu nasil futbol anlayisi, yeter artik dayanamiyorum!!!

Maçta göze çarpanlar ?

Iki takim berbat bir mac sergiledi. Tabloda olduklari yeri hak ettiklerini bu aksam gösterdiler.

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Kac haftadir yorum yapmadim, hersey gene yoluna girer diye, ama yok düzelecek birsey yok, bülent uygunu hep savundum, ama bu kadar yeter, misyonunu bitirdi, KAN DEGISIMINE IHTIYACIMIZ VAR...

Mağlubiyetin Nedeni ?

Maglubiyet gibi bir beraberlik hic isimize yaramiyor.
Bülent Uygunun futbol anlayisi bunun sebebi.

Maç hakkında genel yorumunuz ?
Allah sonumuzu hayirli etsin. AMIN.

Kardeş adam gibi yorumlar yap seni ne zaman yörsem ya Bülent hocaya bişi diyosun yada SivasSpor'a bişiler demek için sıraya mı girdiniz.....
Alt 17.09.2009, 00:03   #45
yigidomurat
Yiğido

yigidomurat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 649 yigidomurat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya bülenti kimse suçlayamaz diyosunuzda arkadaşlar,yani şu hayrettin gibi bir kazmaya nasıl tahammül edilebilir aklım almıyo,musa gibi bir futbol katiline hala niye bu kadar şans verilir aklım almıyo.ALLAHtan bugün onur yoktu,İNŞALLAH bursa maçındada olmaz.ya sen ferhat diye bi çocuk aldın gencecik(sol kanat)hazırlık maçlarında bile oynatmadın ya.yani bu takoz hayriden dahamı kötü olurdu anlayamıyorum ya.gelelim musaya,bu adamı bi kere geçen seneki şampiyonluk maçımız olan ibb maçında boş kaleye atamadığı golden sonra yol verilmeliydi,sen bu takımda oynayamazsın arkadaş denilmeliydi.onun yerine koy kamananı,ersenide çıkar al yerine agbetuyu...o zaman izle takımı bakalım nasıl oluyo.o zaman hakem bile SİVASın galibiyetini engelleyemezdi.ama biz boş konuşuyoz bu bülent bu takımın başında olduğu sürece bu hatalar olacak arkadaşlar.yaptığımız en kolay maçtı ya,daha doğrusu en çok pozisyona girdiğimiz maçtı.bursa maçı böyle olmaz,sercan bu defansı parçalar,bülentde yine korkak oynatırsa işimiziyice zora girer.İNŞALLAH böyle bişey olmaz.
yigidomurat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2009, 00:03   #46
gül5858
Usta Yiğido

gül5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

662 Mesajına 1.291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 gül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKgül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
münihliyigido58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
denizli bir tane kart bile görmedi. bizim oyuncular 5 sari, 1 kirmizi,
ayrica hakem bizim bir golü caldi. denizlisporlu oyuncu yüzdeyüz gollü eliyle cikariyor, olmaz böyle birsey. nasil görmez bunu 4 hakem!!!! DÖRT HAKEMIN biri bunu görmesi lazimdi ama olmadi.
hakemlerin kötü niyetleri yoksaydi ben bu dünyadan anlamiyorum.

takimimiz kötü oynamadi olabilir, ama bu ligin en zayif takimlarin birtanesine karsi oynadik. her normal gücte takim bizi yirtardi. haftaya bursayla isimiz zor!
ama allah yanimizda insallah! sampiyon sivas!

İzlema şansım olmadı ama sanırım Hakemler haksızlık yapmışş...

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
gül5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda gül5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.09.2009, 00:04   #47
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

neden bursaya trabzona şuna buna özenelim onlar çatladı bizim gibi olmak için bülent hocaya yapılan istifa seslerinide hiç yakıştıramadım başarıda 15bin kişi adamı alkışlamadı ama 2 maç kaybedildi 15bin kişi istifa diye bağırdı çok büyük haksızlık buraya daha iyi kimin geleceğini düşünüyoruz gelen sadece yeni olur bülent hocadan iyisi gelmez ben hocanın kredisinin çok fazla oldugunu düşünüyorum bu takım nerelerden nerelere geldi düzelecektirde takım bizim hoca bizim arkadaşlar tabiki eleştirelim kızalım ama sahip çıkalım...
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2009, 00:05   #48
Yigido5458
Acemi Yiğido

Yigido5458 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 Yigido5458 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
AlemdarEnes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş adam gibi yorumlar yap seni ne zaman yörsem ya Bülent hocaya bişi diyosun yada SivasSpor'a bişiler demek için sıraya mı girdiniz.....
bülent hoca oynuyo onlara göre kaleciyle bomboş pozisyonda yanındaki kamanan a pasıda vermeyen bülent uygun ayırca hemen istifa etsin
Yigido5458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2009, 00:08   #49
kadir0911
Tecrübeli Yiğido

kadir0911 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

197 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 kadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Yigido5458 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bak şimdi takımı yanlış hazırladı diyon erman kaleciyle karşı karşıya kaldı yanında bomboş duran kamanan a atmadı pası gol olsun aynısını kamanan yapmadı sonra bunları görmeden bülent uygun istifa diyon o kalan 70 dk da oyun bizimdi biz atak yaparken topu kaybettik kadirde kontra olmasın diye adamı düşürdü ve 2. sarı karttan kırmızıyı yedi kartı yemeden önce baskılıydık 2. golü arıyoduk kırmızı kartı yiyince haliyle çekilmek zorunda kaldık denizli bastırdıkça bastırdı ve gol yedik daha sonra 2-3 net pozisyon vardı sırf bencillikten atamadık yoksa 2-1 di maç
konuyu degistirmis degilim, son 3-4 yorumlarimda herseyden bahsettim.
Bugnlük Bülentcilere son sözüm:
Bülent uygunu bu kadar radikal savunmaya, kötü bir maci "iyi oynadik" diye gecin ve bir beraberlik üzeri sampiyon olmus gibi sevinmeye devam edin sizi sezon sonunda büyük bir hayal kirikligi bekleyecek, insallah tam tersi olur ve ben yanilirim...iyi geceler.
kadir0911 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2009, 00:08   #50
dülger58
Tecrübeli Yiğido

dülger58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

119 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 dülger58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

TAKIM GAYET GÜZELDİ.DAHADA İYİ OLACAK.SAHADA BİR HAKEM VARDITAM MANASIYLA BİR SKANDALI DİYEBİLİRİZ.SARIKARTLARIN HEPSİ BİZE ONLARA BİR ŞEY YOK.PENALTI VE KIRMIZI KART VERMESİ GEREKİYORDU ODA YOK...

BU HAKEM BANK ASYADA BİLE MAÇ YÖNETECEK SEVİYEDE DEGİL.
ÖZ ELEŞTİRİMİ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONUNA MAİL ATARAK YAPTIM.

SİZDE MAİL ATABİLİRSİNİZ.HAKIMIZI ARAYALIM Kİ İLERDE TEKRAR BAŞIMIZA GELMESİN....... tff@tff.org
dülger58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı