ensun Yanal deneyimli birisi.azimlide.trabzonda taraftar baskısı yüzünden bıraktı.aslında iyi bir hoca idi.Sivas ta o baskı olmaz.Rahat eder.Sivas'ın imkanları ve başarıları onun burada daha başarılı olmasını sağlar.
ama bana göre hoca planları içerisinde ümit özat ında olduğunu unutmayalım
Allahını seven söylesin şu hocaların içinde bülent uygundan daha kalitelisi hangisi ya yapmayın bunu diplerden hoca almakta neyin nesi ersun yanal kim sahtekarın satıçınındik alası iyi ve ya kötü bi takımımız ve taraftarımız var onuda ersun yanala mı emanet edeceğiz hocanın transfer ettiği oyuncuların menejerlerinden dahi komisyon aldığı söyleniyor yapmayı bunu takımımıza yazık etmeyin umarım yönetim taraftara kulak verir eğer takıma bülent ten daha kaliteli bir hoca getirmeslerse hakkım haram olsun kendi payıma
Yokmu bu takımın avrupada izlediği bir hoca haftalardır istifa sözkonusu idi hiçmi plan yapılmadı gelecege yönelik bu takıma yerli hocalar sivası düşürür bu biline ben mutlak yabancı hoca alınması taraftarıyım
Ersun yenalın ofansif futbol anlayışı sivasspora uymayacağı için geleceğini tahmin etmiyorum. İsmail Kartal bu hafta maça gelmiş benim tahminim yabancı bir hoca ve yardımcı pozisyonunda da ismail Kartalın olma ihtimali yüksek nede olsa vefa duygusu yüksek bir yönetim anlayışımız var. Bence Ankarasporun hocasıyla anlaşılmalı..