Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bülent Uygun'lu Sivas Tarihe Geçti
Alt 15.03.2010, 16:07   #41
Örükcülü
Tecrübeli Yiğido

Örükcülü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

518 Mesajına 1.289 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 Örükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Bülent Uygun'lu Sivas Tarihe Geçti

Bülent Uygun'u şimdi mumla arıyorsunuzdur sanırım. Gidince arkasından davul çalanlar şimdi neredesiniz? Pişman değil misiniz? Adam her yönüyle Sivas'a ve Sivasspor'a sahip çıkmıştı, her platformda adımızı duyurmuştu. Şimdi Muhsin hoca takımda ki futbolcuya sahip olamıyor. Üzülüyoruz vallahi.

Seninle doğdum, seninle öleceğim... Kefenim kırmızı-beyaz olsun... Mezartaşım da arman, toprağımda forman olsun... Ama, illada başucumda kırmızı-beyaz bayrağın olsun..
Örükcülü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Örükcülü'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.03.2010, 16:11   #42
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 992 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hatanın neresinden dönülürse kardır diyorum hocamızı istiyoruz
Kim derdi, arkasından sövülen, zorla kovulan Bülent Hoca için bir gün artık insanlar geri gel diyecek?

Bakalım kader bize daha neler gösterecek?

Tabii şunu da unutmayalım, geri gelip de başarılı olan kaç tane örnek var, Fatih Terim, Daum vs vs vs.

Geçen geçti, artık yeni bir şeyler söylemek lazım!

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.03.2010, 16:19   #43
sivaslihakan
Usta Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

147 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslihakan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bülent kendisi erkenden birakip kacti sanmiyorumki ona git deyen oldu,
taraftarlar arasinda her zaman catlak ses cikar bende dahil ama onun sabretmesi lazimdi muhsin hocayada haftalardir gitmeli diyoruz neden gitmiyor bülentte gitmemeliydi
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.03.2010, 20:41   #44
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Böse Cevap: Bülent Uygun'lu Sivas Tarihe Geçti

Bu başarılar geçmişte kaldı emeği geçenlere teşekkür ederim ,artık geçti muhsin hocaya verdiğimiz krediyi ona vermedik bülent hocanın sivassporda,sivasında onda emeği var ,bundansonra o başarıları zor yakalarız gibi, busene yaptığı hatalar hem kendinin hemde sivasın sonu oldu .
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.03.2010, 20:50   #45
yigido_sampiyon
Usta Yiğido

yigido_sampiyon - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

419 Mesajına 645 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido_sampiyon isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

arkadaşlar artık arkamıza bakmayalım...giden gitti...biz artık önümüze bakalım...
yigido_sampiyon isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.03.2010, 21:09   #46
olumune58
Acemi Yiğido

olumune58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 22 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 571 olumune58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gelen gıdenı aratıyor....................
olumune58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.03.2010, 21:18   #47
kpln
Yeni Yiğido

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kpln FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya arkadaşlar bu bülent uygun dan hala neden vazgeçmiyorsunuz o değilmi bizi vezirde etti rezilde lütfen artık vazgeçelim bu adamdan bu bize fayda vermez (lütfü bayguş, hikmet karaman,samet aybaba,ziya doğan,ümit kayıhan)gibi türkiyenin kaliteli hocaları var artık değişecekse sayın ertugral gidecekse bunlardan biri mutlaka alınmalıki ben sivaslı olan ve memleketimizin iyiliği için en azından yolda gördüğümüzde hesap soracağımız çok değerli lütfü bayguş neden olmasın hoca değilmi idi bülent uygun onun diploması ile sahaya çıkma yetkisi alan ne zaman zorda kalsak sığındığımız gibi bu seferde o olsun lütfen başkan......
kpln isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.03.2010, 21:20   #48
trafocu
Acemi Yiğido

trafocu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 743 trafocu FAZLA SÖZE GEREK YOKtrafocu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşim süper bir tesbit süper bir yorum. evett süper lig bülent uyguna çok fazla geldi ve yönetim de tecrübe kazandı. gelen kişide daha güzel günler yaşatacaktır. unuttuğunuz bişey var arkadaşlar....... bakın iyi okuyun. bu başarıların mimarının bülent uygun olmadığı ap açık ortaya çıktı. bu başarıların m,imarı bence mecnun odyakmazdır ve başta mehmet yıldız olmak üzere tüm özveriyle mücadele eden futbolculrdır. resim ortada. bir portrede siz çizin. geçen yılki kadronun değişmesini neden gösterenler yanılıyor bence. gelen futbolcularda ancak onlar kadar yetenekliydi. hiç farkları yoktu. sorun geçmiş yılda bukadar başarılı olan takım ne olduda rezil bir duruma düştü. bunu iyi irdeleyin.ben her yazımda üzerine basaaa basaaa basaa basaa söyledim. bu takım kazandığı maçlarda,başarılı sanıldığı ligde iğrenç futbol oynuyorduuu. mahkum futbol oynuyorduuu. bunu kimse görmedi. yada görmek istemediiii.iştee o geçmişteki kazanıldığı sanılan zafer galibiyetlerdeki iğrenç.,mahkum ve altatıcı ve göz boyayan futbolun sonuçlarıdır bugünkü yerlerde sürünüş. bunun sorumlusuda bülent uygundur. uefa ligine götürmekle gurur duyuluyor. ben buna harbi neremle güleyim bilmiyorum. gitmesseydikde rezil olmasaydık. şampiyonlar ligine gidilmekle götürülmekle gurru duyuluyor. ha bunada neremle güleyim. git bırak dışarıya rezil olmayı türkiye içinde madara olduk. BALONNN BALONNN BALONNN söylemleri taşlamaları artık yaralamaktan beter etti. bunun sorumlusudaa kimdir bunu irdeleyin. SEVGİNİN PAYLAŞIMIN OLMADIĞI HİÇ BİR SAVAŞ,HİÇ BİR MÜCADELE,HİÇ BİR KURUM BAŞARILI OLAMAZ. istifaa ederken verilen demece bakın. : ( bana çok konuşuyor dediler,futbolcularım ve yönetimim hedef tahtası olmaması için kendimi fedaa ettim) bunu kahramanlık gibi duygusal algılayanlar çoktur.ama artık günümüzz sevgili dışında reel yaşamda başarılar için duygusallığı reddediyor.ve ve ve kendini temize çıkarmak içinde zavallı insanların duygularıyla oynanmamalı duygu sömürüsü yapmamalı.şunu iyi algılayın arkadaşlar. geçmişteki iğrenç futbolun faaturasıdır günümüzdeki sivasspor portresi,kazanılan maçları büyük zafer olarak göstermenin faturasıdır,.ve ve ve yönetim tecrübe kazanmıştır umuyoruz kendisi için çalışan değil ,şehir için çalışan,sivasspor için çalışan,herşeyi ben yaptım demeyen,paylaşımcı,sevgi dolu,her futbolcuya eşit davaranan.dahada dahada önemlisi alt yapıdan yılda 2 futbolcu çıkarıp sivasspor için ekonomik katkı sağlayacak futbolcu çıkaran,hep ben ,hep ben,hep ben demeyen ,hep biz hep biz hep biz diyen herkese demokratik davranan bir teknik direktör getirecektir.kısacası yüreğinde sevgi barındıran,verdiği demeçleri ertesi gün kendi çürütmeyen ( 3 yerizz 5 yemeyiz.5 yeriz 8 yemeyiz) bir teknik d,irektör gellir. geleceğindende eminim. çünkü şimdiki lige bakın kasımpaşa dahi sivasspordan daha iyi futbol oynuyor.ben bülent uyguna teşekkür etmiyorum. sivasspor bülent uyguna çok şey verdi ama bülent uygun sivasspordaaan hem mddii hem manevii çok şeyler götürdü.türkiyenin en antipatik takımı oldu( bu paradan dahada önemli )
Yukardaki yazı sahibini yürekten kutluyorum.NE TARİHE GEÇMESİ KARDEŞİM; GEÇEN SEZON SONUNA DOĞRU Sayın BULENT BEY SİVAS DÖNSÜN DE GEÇMİŞİNE BAKSİN DİYEREK HORLAYICI BEYANAT VERDİĞİNİ BEN UNUTMADIM..ADAM RESMEN PARA İÇİN SİVASI SATTI.Delil istiyor ve ikna olmak istiyorsan bi araştir. Satılan Futbolcuların MENAJERİ Bulent beydir..Bir teknik direktörün menajer olması da T.F.F kurallarına göre yasaktır.Tarih miş. Boş verseneee....
trafocu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.03.2010, 22:06   #49
fedayi
Yiğido

106 Mesajına 152 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 605 fedayi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

iyi has başarılar yaşattı bize sivaslı hiçbir zaman kendine yapılan iyilikleri unutmaz ve bu sezon ligde bize yaşattığı sıkıntılarıda unutamayız.o kendi sonunu böyle hazırladı kendi eğer takımın düzeleceğine inansaydı istifa etmezdi iskeleti olmayan gemi suda yüzemeyeceği gibi iskeleti bozulan takımda iyi oynayamaz.bunun için bülent uyguna ayrıca müteşekkiriz.....
fedayi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda fedayi'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.03.2010, 22:50   #50
UGUR 58
Yeni Yiğido

UGUR 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 UGUR 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

EVET NE YAZIKKI BÖYLE BASRILI HOCANIN BASARISIZLIGINA 8 HAFTA DAYANILDI. yazik cok yazik....
UGUR 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bülent, geçti, sivas, tarihe, uygunlu