Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TARAFTAR NEDEN MACA GELMİYOR
Alt 22.10.2009, 10:38   #41
BeYLeRBeYi58
Acemi Yiğido

BeYLeRBeYi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 BeYLeRBeYi58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TARAFTAR NEDEN MACA GELMİYOR

ya arkadaşlar burada form açın gerekirse yerel tv lerde yayınlansın yönetimde hatasını görsün bu taraftara sahip çıkmak zorunda değil mecnun başkan kim olursa olsun bu takım SİVAS halkının takımı kalıcı olanlar bizleriz grup oluşturulsun bütün taraftar birleşsin yönetime gidilsin indirimli 50 tl kombine biletten temin edilsin nereye kadar bu ilgisizlik grup başkanları tesbit edilip bu konuya önem verilmeli bence 12. adam takımı yanlız bırakıyor kuru kalabalık önemli değil bağırıp destekleyip ateşleyen bi 12. adam olmalı YÖNETİM UYUMA TARAFTARA SAHİP ÇIKKKK
Alt 22.10.2009, 10:56   #42
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

5 lira verip futbolu sevdiğini sivassporlu oldugunu soyleyıpte maça gelmeyenlere taraftar denmez seyircidir onlar seyircide zaten gelmez başarı olmadığı sürece bizim standart maçlara gelen belli bi kapasitemiz var bu kapasitenin üstünede nasıl çıkılır bilemiyorum ben 3.ligdeykende 2.ligdeykenden maç kaçırmadım zaten o gelen belli kitlede benım gibi olanlar onun dışında boyle başarısız sonuclarda kapasiteyi arttırmak biraz zor görünüyor
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.10.2009, 11:26   #43
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

taraftarların maça neden gelmedigini gelse bile eskisi gibi ilgi göstermedigini taraftarı küstüren insanlara söylemeli başta mecnun başkan ve faruk taşseten taraftarı küstürüpde sonradan sivas kenti maçlara ilgi göstermiyor diye feryat etmek kendini kandırmakdan başka bi işe yaramaz herkes neyin ne oldugunu biliyor birbirimizi kandırmaya gerek yok
Alt 22.10.2009, 11:39   #44
Ezgi
Yiğido

94 Mesajına 144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 636 Ezgi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

taraftarın tribüne gelmesi için oynanan futbolun iyi olması yeterli değil.yalnızca futbol izlemek için tribüne gidilmemeli.sahadaki şovlar,etkinlikler,atmosfer vs.yani taraftar iyiki gitmişim diyebilmeli.onun için iyi bir lider ve organize edilmiş iyi bir taraftar gurubu gerekli.yönetimin kısıtlamalarını bilmiyorum.
Ezgi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.10.2009, 11:45   #45
Sivas_SporLu58
Acemi Yiğido

Sivas_SporLu58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 52 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Sivas_SporLu58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Takımın Zor Gunlerinde Yanımızda Olmayan taraftar İyi Günümüzdede Gelmesin İstemiyoruz
Sivas_SporLu58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.10.2009, 11:55   #46
winner58
Yiğido

69 Mesajına 104 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 winner58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bizim maçlarda bedava çekirdek verseler bakın nasıl koşar seyirci çekirdek yemeye
winner58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.10.2009, 12:20   #47
trafocu
Acemi Yiğido

trafocu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 trafocu FAZLA SÖZE GEREK YOKtrafocu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SİVAS 4 EYLÜL STADYUMUNDAKİ TARAFTARI RAHATSIZ EDEN ETKENLER

1) Stadyumumuzun yanına yapılan otopark yıl içinde 2 sefer açıldı biri anderlet biri donest maçları maça arabasıyla gidenler için tam bir eziyet stadyumumuzun işletmesi yönetimimizde galiba kulupde çalışanların çoğuda yönetici akrabası ,çocuklar yorulmasında, taraftarın ne hali varsa görsün diyorlar o oto park neden yapıldı anlamış değilim
2)arabanı park yapmak için stadın etrafında bir iki tur attıkdan sonra şansın iyi gitti güzel bir yere park yaptın stada gireceksin dış güvenlik araması bilet kontrol tam rezalet nerde iş bulamayan hanzolar var dikmişler oraya insan bunlara yapacağı işi bir anlatır daha A.trübün nere B. trübünü nere orayı bilmiyor
3)içeri girdin kuyrukdasın bekle babam bekle ya her haftada şu turnike arızalanmasın 3 maçta taraftar maçın 10. dakkasında girdi
turnikeni okuttun içeri girdin polis arkadaşlrımız avret yerlerine kadar arıyorlar tam bir rezalet resmen terörist muamelesi kesilen kağıt konfetiye kadar alıyorlar bu taraftara ne bir yönetici sahip çıkıyor nede biz birlik olup gür sesle haykırıyoruz kafasına vurulmuş toplum gibi herşeyi kabullenmişiz
her sene bir daha kombine alırsam diyorsun lanet olsun diyorsun ama sevdan duygularına yyenik düşüyor görsel şhow yok pankart yok bunları yapanları susturuyorlar 150.tl vermişsin pankart yaptırmışsın almıyorlar arıyorsun yöneticiyi yaptırmıyaydın diyor tamamen yıkılıyorsun
en sonunda evden stada ,staddan eve gelen monoton taraftar grubuna sende giriyorsun
dışarda maçlara gidiyorum zevk alarak giriyorum çıkıyorum sivasda bazen istemeye istemeye gidiyorum artık yoruldum ne zaman insan sınıfına konacağız diye ne zaman taraftar olcağız diye bekliyorum
Gürbetten Sivasspor için geldim aynısının benzeri gibi sanki aslı gibidir kaşeli olarak ben de yaşadım.Sivasspora yürekten bağlı kimseleri tenzih ederek söylüyorum Sivas halkının yaşam felsefesi aynen Leylekler gibidir.Kırk gözden timsah gibi elimiz sıkışık der ağlarlar diğer yandan para ile oynar ha babam de babam para istif ederler.Sivas için olumlu sayılacak ne bir proje üretir nede Vatandaş olarak destek verir.Sivas ekmeği ile İstanbul yemekleri yerler.Dost meclislerinde konuştukları ise hep İstanbul takımlarıdır.Stadyuma takımlarını desdeklemek yerine çekirdek ve hava atmaya gelirler.Ve yöneticilerimiz
ise pek çok ilin Stadyumundan çok daha güzel olan 4-Eylül stadyumu yerine daha büyük ve modern stad yapma gayreti içindedirler.Sivas başını kuma gömmüş saklandık diyerek saklambaç oynamaktadır.Duyarlı Sivaslılar ise ellerinden bir şey gelmediğinden sadece SÖBEE demekledirler.
trafocu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.10.2009, 12:38   #48
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
trafocu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gürbetten Sivasspor için geldim aynısının benzeri gibi sanki aslı gibidir kaşeli olarak ben de yaşadım.Sivasspora yürekten bağlı kimseleri tenzih ederek söylüyorum Sivas halkının yaşam felsefesi aynen Leylekler gibidir.Kırk gözden timsah gibi elimiz sıkışık der ağlarlar diğer yandan para ile oynar ha babam de babam para istif ederler.Sivas için olumlu sayılacak ne bir proje üretir nede Vatandaş olarak destek verir.Sivas ekmeği ile İstanbul yemekleri yerler.Dost meclislerinde konuştukları ise hep İstanbul takımlarıdır.Stadyuma takımlarını desdeklemek yerine çekirdek ve hava atmaya gelirler.Ve yöneticilerimiz
ise pek çok ilin Stadyumundan çok daha güzel olan 4-Eylül stadyumu yerine daha büyük ve modern stad yapma gayreti içindedirler.Sivas başını kuma gömmüş saklandık diyerek saklambaç oynamaktadır.Duyarlı Sivaslılar ise ellerinden bir şey gelmediğinden sadece SÖBEE demekledirler.
iş geyik muhabetine geldigi zaman onlardan kral sivaslı sivassporlu attıkları zaman da mangalda kül bırakmazlar..muhabetlerde sivasın yollarına gibi şarkılar söylerler gel görki iş sivas için bir proje yahut memlekete bişeyler yapmak için bir plan sunar birileri iş lafa geldigi zaman sivaslıdırlar amma velakin icraate geldigi zaman fısssss
Alt 22.10.2009, 13:14   #49
badger5858
Acemi Yiğido

52 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 622 badger5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

birçok arkadaşın da belirttiği gibi giriş çıkışlar yetersiz.. turnikelerin düzgün çalıştığı bi maç görmedim.. zar zor maça girmişsin hele bide biraz geç kalmışsan kesin yerinde birileri oturuyor. maratondaysan bi şekilde kaldırıyorsun ama kale arkasında bazı öküzler oluyor ki "benim yerimde de başkası var sende boş bulduğun yere otur" diyor.. görevliyi çağırmaya gidiyorsun "abi ben burayı terkedemem başının çaresine bak" diyor....
zaten oturduğun beyaz koltuklar kirden pasaktan simsiyah olmuş .. herkeste bi alışkanlık olmuş boş koltuk gördümü illa üzerine basacak.....

yerine oturdun maç başladı tezahürat yapacan katılan yok ortada sap gbi kalıyorsun... önemli pozisyonda ayağa kalktın arkadakiler "yeğenim otur yerine göremiyoruz"...
zaten ortada dolaşan bir iki amigo müsveddesi saçma sapan hareketler millete bağırıp çağırmalar...
taraftar grupları desen içler acısı yönetime yağ çekmeler, ordan burdan çalıntı marşlar tezahüratlar...benim bildiğim tezahürat maçın gidişatına göre yapılır. ...
rakip bastırırken bunlar tutturuyor "pınarbaşı"...bizim takım savunmaya çekilmiş skorun üstüne yatmış "sivas gol gol gol"...bi de rakip bastırırken yuhalayan ıslıklayan adamlara tezahüratlarına karşılık vermiyorlar diye staddan çıkın diye bağırmalar...

takımın şu anki hali stada gelen herkesi çileden çıkarıyor zaten...

valla ben 4 sene trabzon da okul vesilesiyle kaldım. trabzonspor'un bir çok maçına da gittim... takım nasıl oynarsa oynasın taraftar maçtan zevk alıyor...tezahüratlar olsun ,devre arası şovları olsun insan maç boyunca hiç sıkılmıyor... ama burada ise hele bir de maçı kaybetmişsek stadda çektiğimiz eziyet 2-3 katına çıkıyor...insan gittiğine gideceğine pişman oluyor...
AMA TÜM BU EZİYETE RAĞMEN SİVASSPOR SEVGİSİYLE BİR SONRAKİ MAÇA KOŞA KOŞA YİNE GİDİYORUM...

Daha da sıralanabilecek onlarca olumsuzluk var... sonra da taraftar niye gelmiyor diye soruyoruz birbirimize..BENCE ÇOK AÇIK...
badger5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.10.2009, 13:41   #50
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
badger5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
birçok arkadaşın da belirttiği gibi giriş çıkışlar yetersiz.. turnikelerin düzgün çalıştığı bi maç görmedim.. zar zor maça girmişsin hele bide biraz geç kalmışsan kesin yerinde birileri oturuyor. maratondaysan bi şekilde kaldırıyorsun ama kale arkasında bazı öküzler oluyor ki "benim yerimde de başkası var sende boş bulduğun yere otur" diyor.. görevliyi çağırmaya gidiyorsun "abi ben burayı terkedemem başının çaresine bak" diyor....
zaten oturduğun beyaz koltuklar kirden pasaktan simsiyah olmuş .. herkeste bi alışkanlık olmuş boş koltuk gördümü illa üzerine basacak.....

yerine oturdun maç başladı tezahürat yapacan katılan yok ortada sap gbi kalıyorsun... önemli pozisyonda ayağa kalktın arkadakiler "yeğenim otur yerine göremiyoruz"...
zaten ortada dolaşan bir iki amigo müsveddesi saçma sapan hareketler millete bağırıp çağırmalar...
taraftar grupları desen içler acısı yönetime yağ çekmeler, ordan burdan çalıntı marşlar tezahüratlar...benim bildiğim tezahürat maçın gidişatına göre yapılır. ...
rakip bastırırken bunlar tutturuyor "pınarbaşı"...bizim takım savunmaya çekilmiş skorun üstüne yatmış "sivas gol gol gol"...bi de rakip bastırırken yuhalayan ıslıklayan adamlara tezahüratlarına karşılık vermiyorlar diye staddan çıkın diye bağırmalar...

takımın şu anki hali stada gelen herkesi çileden çıkarıyor zaten...

valla ben 4 sene trabzon da okul vesilesiyle kaldım. trabzonspor'un bir çok maçına da gittim... takım nasıl oynarsa oynasın taraftar maçtan zevk alıyor...tezahüratlar olsun ,devre arası şovları olsun insan maç boyunca hiç sıkılmıyor... ama burada ise hele bir de maçı kaybetmişsek stadda çektiğimiz eziyet 2-3 katına çıkıyor...insan gittiğine gideceğine pişman oluyor...
AMA TÜM BU EZİYETE RAĞMEN SİVASSPOR SEVGİSİYLE BİR SONRAKİ MAÇA KOŞA KOŞA YİNE GİDİYORUM...

Daha da sıralanabilecek onlarca olumsuzluk var... sonra da taraftar niye gelmiyor diye soruyoruz birbirimize..BENCE ÇOK AÇIK...
kale arkasında bilet sorulmaz yaw usta.hakikaten boş bulduğun yere oturacaksın.Yer davası biraz da bana saçma geliyor.Diğer söylediklerinde sende çok haklısın.Ama şunu unutmayın Mecnun başkan ve kurmayları olduğu sürece sivasda tribün olmaz.İstemiyorlar ne yapalım.Zenginin iş adamında iki litre mazot için bir küfretmediği kalıyor.

Ama şunda haksızlık yapmayın,hiç bir tribünün yoktur ki her okuduğu beste kendine ait olsun.Birileri ellerinden geldiğince işler yapmaya çalışıyor.Ama tribün kültüründen uzak ve çok genç çocukları olduklarından çok eksikleri olduğu doğru.Bu takımın asıl taraftarına da sen yasak korsan onlar ne yapabilir.Tribünün kralını bilen adamlar şu anda kombineleriyle maratonda kapalıd sadece eski günlere bakıp iç çekiyorlar.Taraftarın da kabahati olduğu gibi yöneticilerinde kabahati vardır bunda.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
gelmİyor, maça, neden, taraftar