Alıntı:
badger5858 Nickli Üyeden Alıntı
birçok arkadaşın da belirttiği gibi giriş çıkışlar yetersiz.. turnikelerin düzgün çalıştığı bi maç görmedim.. zar zor maça girmişsin hele bide biraz geç kalmışsan kesin yerinde birileri oturuyor. maratondaysan bi şekilde kaldırıyorsun ama kale arkasında bazı öküzler oluyor ki "benim yerimde de başkası var sende boş bulduğun yere otur" diyor.. görevliyi çağırmaya gidiyorsun "abi ben burayı terkedemem başının çaresine bak" diyor....
zaten oturduğun beyaz koltuklar kirden pasaktan simsiyah olmuş .. herkeste bi alışkanlık olmuş boş koltuk gördümü illa üzerine basacak.....
yerine oturdun maç başladı tezahürat yapacan katılan yok ortada sap gbi kalıyorsun... önemli pozisyonda ayağa kalktın arkadakiler "yeğenim otur yerine göremiyoruz"...
zaten ortada dolaşan bir iki amigo müsveddesi saçma sapan hareketler millete bağırıp çağırmalar...
taraftar grupları desen içler acısı yönetime yağ çekmeler, ordan burdan çalıntı marşlar tezahüratlar...benim bildiğim tezahürat maçın gidişatına göre yapılır. ...
rakip bastırırken bunlar tutturuyor "pınarbaşı"...bizim takım savunmaya çekilmiş skorun üstüne yatmış "sivas gol gol gol"...bi de rakip bastırırken yuhalayan ıslıklayan adamlara tezahüratlarına karşılık vermiyorlar diye staddan çıkın diye bağırmalar...
takımın şu anki hali stada gelen herkesi çileden çıkarıyor zaten...
valla ben 4 sene trabzon da okul vesilesiyle kaldım. trabzonspor'un bir çok maçına da gittim... takım nasıl oynarsa oynasın taraftar maçtan zevk alıyor...tezahüratlar olsun ,devre arası şovları olsun insan maç boyunca hiç sıkılmıyor... ama burada ise hele bir de maçı kaybetmişsek stadda çektiğimiz eziyet 2-3 katına çıkıyor...insan gittiğine gideceğine pişman oluyor...
AMA TÜM BU EZİYETE RAĞMEN SİVASSPOR SEVGİSİYLE BİR SONRAKİ MAÇA KOŞA KOŞA YİNE GİDİYORUM...
Daha da sıralanabilecek onlarca olumsuzluk var... sonra da taraftar niye gelmiyor diye soruyoruz birbirimize..BENCE ÇOK AÇIK...
|
kale arkasında bilet sorulmaz yaw usta.hakikaten boş bulduğun yere oturacaksın.Yer davası biraz da bana saçma geliyor.Diğer söylediklerinde sende çok haklısın.Ama şunu unutmayın Mecnun başkan ve kurmayları olduğu sürece sivasda tribün olmaz.İstemiyorlar ne yapalım.Zenginin iş adamında iki litre mazot için bir küfretmediği kalıyor.
Ama şunda haksızlık yapmayın,hiç bir tribünün yoktur ki her okuduğu beste kendine ait olsun.Birileri ellerinden geldiğince işler yapmaya çalışıyor.Ama tribün kültüründen uzak ve çok genç çocukları olduklarından çok eksikleri olduğu doğru.Bu takımın asıl taraftarına da sen yasak korsan onlar ne yapabilir.Tribünün kralını bilen adamlar şu anda kombineleriyle maratonda kapalıd sadece eski günlere bakıp iç çekiyorlar.Taraftarın da kabahati olduğu gibi yöneticilerinde kabahati vardır bunda.