Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Ertuğral : Biz Kendimizi Yendik
Alt 08.11.2009, 19:38   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Ertuğral : Biz Kendimizi Yendik

Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral ;Kayserispor kusura bakmasın ama bugün bizi onlar yenmedi, biz kendimizi yendi dedi..

Muhsin Ertuğral, maçın ardından yaptığı açıklamada, uzun zamandır böyle bir futbol izlemediğini belirterek, ''Taçtan 3 tane gol yedik. Zannediyorum Sivas'ın amatör takımları bile bu hataları yapmaz'' diye konuştu.

İkinci yarıda istekli oynadıklarını ifade eden Ertuğral, şöyle devam etti:

''İleri uç organize olmayı başarırken defansif anlayışımız inanılmaz kötüydü. Artık ağlamak geliyor içimden. Diyecek hiçbir şey yok. Herhalde bugün 3-4 maçlık gol pozisyonu yakaladık. İnanılmaz gol şansları kaçırdık. Taçtan 3 tane gol yiyorsak o zaman biraz oturup düşünmemiz gerekiyor.''

Ertuğral, maçın bitiş düdüğünün ardından Sivassporlu taraftarlarla futbolcuları arasında yaşanan gerginlikle ilgili soru üzerine, şunları kaydetti:

''Benim futbolcularımın bu olayda bu kadar sinirlenmelerine bir anlam veremiyorum. O insanlar da buraya geliyor ve burada deşarj oluyor. Ben de kulak misafiri oldum, o kadar ağır konuşulmadı. Bu, dünyanın her tarafında olan birşey. Biraz duygusal yaklaşılıyor. Her zaman söylediğim gibi duygusallık Türk futbolundan biraz daha inmezse hepimiz sorun yaşayacağız. Başarılı olmak istiyorsak biraz bu duygusallığı kenara atıp, işimize bakıp profesyonel olmak zorundayız.''

Sivassporlu futbolcu Musa Aydın ise ligin ilk yarısında toplayabilecekleri en fazla puanı toplayarak, ikinci yarıda farklı bir Sivasspor olacaklarına inandığını söyledi.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise 'Sivasspor daha iyi yerleri hak ediyor' diye konuştu.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
biz, ertuğral, kendimizi, yendik