Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı
Hocam görüşlerinize katılmamak elde değil lakın ben artık Musa'dan tamamen ümidimi kaybettim. Eski hırslı , birşeyler yapmak için uğraşan Musa değil tabi bunda Musayı besleyecek bir on numaranın olmaması da önemli bir etken ama dediğim gibi Musa ; Musayı Musa yapan özelliklerini kaybetmiş ...
|
Musa'nın yerine oyuncuyu şimdilik aramak diğer mevkilerin eksiklerini tamamlamaktan daha öncelikli değil diye düşünüyorum.
Bazı arkadaşların yazdığı gibi 6-7 oyuncu almak öyle kolay değil, akıllı olmak en gereken yerleri takviyelemek lazım. Geçen sene ilk yarı ya da önceki sene takımdaki oyuncuların tek tek kaliteleri şu an kilerden çok mu iyiydi? Hayır, ama bir uyum yakalanmıştı. Devre arası çok geniş değişiklikler uyumsuzluk sorununu daha da derinleştirebilir...
Mehmet çok önemli bir oyuncuymuş bu takım için bu o kadar açık ki. Musa onunla iyiyidi zaten maç sonrası NTV sporda kendide söyledi onunla çok iyi anlaşıyorduk dedi...
Takımın çok önemli noktalarına iyi takviyeler şu an beğenmediğimiz topçuların kendilerine gelmelerine neden olacaktır...